Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Marcin 78 napisał: W jakiś sposób trzeba podtrzymywać te czwartkowe spotkania, bo za chwilę zapomnimy o nich i niektórych osobach.Rozmowa przez telefon to nie to samo co spotkania w "realu", ale lepsze niż nic ☺️. Dzięki za pogaduchy i do następnego spotkania ? Za daleko mam do Twojego Lidla ? Spotkajmy się w Castoramie Chorzów ? Zamiast McDonald Roździeńskiego Każdy na osobnym dziale
Klubowicze Migu Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Można przez skype.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Ja z Pawłem JW przez WhatsApp teledrinki już parę razy uskuteczniliśmy. ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownicy Opublikowano 3 Kwietnia 2020 24 minuty temu, arturo-bb napisał: Ja z Pawłem JW przez WhatsApp teledrinki już parę razy uskuteczniliśmy. ? Potwierdzam, że Arturo w piciu na WhatsApp jest dobry. Właśnie rozwalił mi alkokłiz??? Pozdrawiam Wszystkich kolegów i dziękuję opiekunowi za zainteresowanie moją skromną ? osobą?. Dzięki za telefonoplotki - co prawda się spóźniłeś Marcin bo wczoraj był czwartek ale jak to mówią: "lepiej późno jak wcale"? Ze swojej strony proponuję wyjątkowe piątkowe spotkanie Grupy Śląsk przy browarku ( no dobra Marcin może Wiskacza machnąć?) dziś o 20.00 w najlepszej knajpie : HOMEBAR Maroch może załatwi dla nas pińć minut na Swoim Radiju MBox i zapoda On lub ktoś z jego załogi Sidneya?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2020 37 minut temu, arturo-bb napisał: Ja z Pawłem JW przez WhatsApp teledrinki już parę razy uskuteczniliśmy. ? Jak on tak z wszystkimi teledrinki na różnych what , skype i innych grupach to on 23h na bani ? 3 minuty temu, Nazir napisał: Ze swojej strony proponuję wyjątkowe piątkowe spotkanie Grupy Śląsk przy browarku ( no dobra Marcin może Wiskacza machnąć?) dziś o 20.00 w najlepszej knajpie : HOMEBAR Maroch może załatwi dla nas pińć minut na Swoim Radiju MBox i zapoda On lub ktoś z jego załogi Sidneya? Chętnie ale właśnie mam telekamery na WhatsApp ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Użytkownicy Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Żeby nie było - obecny? Zdalnie ze spothome, więc czy środa czy czwartek bez różnicy. I tak większości z nas się dni mylą. Pozdrawiam i do zobaczenia - miejmy nadzieję, że nie długo ? 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2020 ... dziś nocka... od 16.00. czyli klub Pracocholika. ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownicy Opublikowano 9 Kwietnia 2020 4 godziny temu, kenobi napisał: ... dziś nocka... od 16.00. czyli klub Pracocholika. ? ?? Na Kenobiego obecność na spotach można liczyć jak "zawsze" nawet teraz na spothomie???. Ale co tradycja to tradycja!
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Żeby nie wpadać w depresję . Czwarkowe .Śląsko-Świtokrzyskie ogarnięte aby tradycja spotkań była ? Aneta Paweł dzięki za kawkę i miche.? Do następnego nie koniecznie czwartkowego? Kiedyś była kiełbasa na ognichu 600km od domu.A teraz był kapuśniak .I oczywiście priorytet Maseczka od Anety i Pawła??.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Seba jakieś kukuryku Ci się na głowie zrobiło. Pewnie za szybko jechałeś a łeb za oknem żeby poczuć wiatr we włosach ? 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Dwa metry było, kogucik zaczesany, czwartkowe ogarnięte ???
Użytkownicy Nazir Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Użytkownicy Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Arturrro to syndrom Czterdziestolatka? taka Ibiszomania - tak ma być! ? PS Pozdrawiam Śląsko-Świętokrzyski duet? 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Kogut na głowie, maseczka na gębie,? bocian % w gardle? I po spotkaniu? Aneta Paweł dzięki za pogaduchy do następnego ?
jabu36 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Dawno mnie tu niet ale jak gdzieś się spotykacie bo chyba nie jest to Chudów na dzisiejsze czasy dajcie cynk to chętnie podjadę.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Czwartkowe spotkanie regionów
Marcin 78 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Ewa B-B napisał: Czwartkowe spotkanie regionów A u nas czwartkowe spotkanie w Chorzowie ? PS. Nazir dzięki za pogaduchy ? 2
Klubowicze maroch75 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2020 11 minut temu, Marcin 78 napisał: A u nas czwartkowe spotkanie w Chorzowie ? Dzięki Marcin za sponanicznego spota. Pozdro dla @Nazir i dzięki za dołączenie duchowo-głosowe ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Użytkownicy Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Qźwa poszło w świat a wszystkim mówię, że spotykam się tylko z żoną?. Skoro wyjszło na jaw, że byłem z Wami w wentylowanym ałucie to ślę głębokie poważanie dla dwóch kabli z Chorzowa?!!. W ślad za Waszymi doniesieniami o dalszym trwaniu tego świata oświadczam, że: czuję się doceniony i dopieszczony yntelektualnie po spocie i tego życzę innym. Maroch - czas na Ciebie i Twoje radio?- bądźmy razem w tym czasie #zostanwdomu? ale żyjmy z Burgmanią i jej super ekipą? PS Ewcia B-B pokazała jakie to potrzebne-kontakt międzyludzki?. Nie tylko między regionalny!! Ale i ja z Pawłem jakiś qńtakt mam i za to mu wielkie Dzięx?- gość ma czas na pierdu, pierdu z kimś świerzo w tym gronie?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Dzięki B-B za czwartkowe pogaduchy, zeszło się do północy?
Klubowicze karton Opublikowano 1 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2020 A na zamku coraz więcej motocyklistów Kadet 72 rok produkcji
Klubowicze maroch75 Opublikowano 1 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2020 10 godzin temu, Nazir napisał: Maroch - czas na Ciebie i Twoje radio?- bądźmy razem w tym czasie #zostanwdomu? ale żyjmy z Burgmanią i jej super ekipą? Buehehe...i to Ja jestem kabel ??? Skoro kolega się trochę wygadał to ... Jakiś czas temu zrodził się pomysł audycji w Radiu Mbox typowo dla Burgmanii z wykorzystaniem radiowego Skype do wzajemnych pozdrowień, zamówień, pogaduch ect. (oczywiście na antenie radia). Ogarniam temat od strony technicznej i jestem bliżej niż dalej a szczegóły i konkretne info niebawem. ? 2
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Maja 2020 Użytkownicy Opublikowano 1 Maja 2020 8 godzin temu, maroch75 napisał: Buehehe...i to Ja jestem kabel ??? Łoooo qźwa SORry? Ale cieszę się, że będą spoty? - fajnie, że to ogarniasz???
mario3101 Opublikowano 7 Maja 2020 Opublikowano 7 Maja 2020 Te co sa w czwartekWysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi