Użytkownicy tommac Opublikowano 13 Lutego 2020 Użytkownicy Opublikowano 13 Lutego 2020 Postaram się być.
Klubowicze Patryk Opublikowano 13 Lutego 2020 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2020 18 godzin temu, ziga napisał: Czy ktoś się wybiera do Kobióra ........ Z przykrościom muszę powiedzieć że ja nie ?
mario3101 Opublikowano 13 Lutego 2020 Opublikowano 13 Lutego 2020 Będę Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 13 Lutego 2020 Sympatycy Opublikowano 13 Lutego 2020 Na wczoraj plan był że dziś będe .? Na dziś plan jest że jadę ?
Marcin 78 Opublikowano 13 Lutego 2020 Opublikowano 13 Lutego 2020 Dzięki wszystkim za spotkanie , frekwencja dziś wyjątkowo dopisała, miło było również zobaczyć osoby dawno nie widziane ☺️ UWAGA Za tydzień jest tłusty czwartek, proszę nie przywozić własnych pączków, zostały już zamówione w lokalu i będą podane na czwartkowym spotkaniu ? Pozdrawiam i do następnego spotkania 1
Klubowicze MarP Opublikowano 14 Lutego 2020 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2020 Dziękujemy za spotkanie, do zobaczenia na kolejnym ? Pozdrawiamy,KasiaP i ja ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownicy Opublikowano 14 Lutego 2020 Fajnie było- jak zawsze ?! Dziękuję za pogaduchy i do następnego "tłustego" spotkania.
Użytkownicy tommac Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownicy Opublikowano 14 Lutego 2020 Dzięki za kolejne czwartkowe spotkanie. Do następnego. Migu, dzięki za słodką "walentynkę".?
Jaki 40 Opublikowano 14 Lutego 2020 Opublikowano 14 Lutego 2020 Dziękuję za miłe spotkanie, pogaduchy Do następnego.
Moni82 Opublikowano 14 Lutego 2020 Opublikowano 14 Lutego 2020 Dziękujemy wszystkim za spotkanie i do zobaczenia za tydzień ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownicy Opublikowano 18 Lutego 2020 W zasadzie jeszcze czas? ale ze względu na to, że tym razem deklaracja przyjazdu na czwartkowego spota równa jest ilości zamówionych pĄczków ? zgłaszam jako pierwszy ( łasuch?) swoją obecność?. Zamawiam coooonajmniej jeden?. Do zobaczenia w czwartek?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Lutego 2020 niestety nie zjem z Wami pączka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Lutego 2020 Klubowicze Opublikowano 18 Lutego 2020 Ja zamawiam dwa. Jest szansa że "ktoś" mi pomoże ?
Marcin 78 Opublikowano 18 Lutego 2020 Opublikowano 18 Lutego 2020 3 godziny temu, Nazir napisał: Zamawiam coooonajmniej jeden?. Do zobaczenia w czwartek? 2 godziny temu, arturo-bb napisał: Ja zamawiam dwa. Jest szansa że "ktoś" mi pomoże ? Nie trzeba zamawiać, są już zamówione (a ile to już słodka tajemnica ?) i powinno dla każdego starczyć, a jak braknie to będziemy się później martwić ? 2 godziny temu, Joasia70 napisał: niestety nie zjem z Wami pączka Szkoda, ale jakby co to mogę Ci zostawić na nastepne spotkanie ??
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Lutego 2020 37 minut temu, Marcin 78 napisał: Szkoda, ale jakby co to mogę Ci zostawić na nastepne spotkanie ?? Do mojego następnego spotkania ? to ten pączek może być mało zjadliwy ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Lutego 2020 Klubowicze Opublikowano 18 Lutego 2020 4 godziny temu, Joasia70 napisał: niestety nie zjem z Wami pączka Godzinę temu, Joasia70 napisał: Do mojego następnego spotkania ? to ten pączek może być mało zjadliwy ? To ja zjem swoje przydziałowe dwa oraz Twój przydział, a przy okazji opowiem Ci jakie były pyszne.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Lutego 2020 2 godziny temu, Patryk napisał: To ja zjem ... Twój przydział, a przy okazji opowiem Ci jakie były pyszne Smacznego ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownicy Opublikowano 18 Lutego 2020 5 godzin temu, Marcin 78 napisał: Nie trzeba zamawiać, są już zamówione (a ile to już słodka tajemnica ?) i powinno dla każdego starczyć, a jak braknie to będziemy się później martwić Tak, tak to już wiemy, że zamówiłeś?! Ale czy starczy przy apetycie Patryka? ? Ja już się martwię? 3 godziny temu, Patryk napisał: To ja zjem swoje przydziałowe dwa oraz Twój przydział, a przy okazji opowiem Ci jakie były pyszne. Przecież może tylko Joasi nie będzie w ten czwartek ( chociaż szkoda?) a Patryka jak zawsze przy słodkim jakiś cug dopada??. Spóźnisz się człowieku pińć minut a łon to sfutruje?
Klubowicze KasiaP Opublikowano 18 Lutego 2020 Klubowicze Opublikowano 18 Lutego 2020 Nas też nie będzie, więcej ? dla Patryka zostanie ? Miłego spotkania i smacznego pączka ?
Klubowicze ziga Opublikowano 19 Lutego 2020 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2020 Mnie także nie będzie? Smacznego Wszystkim ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownicy Opublikowano 19 Lutego 2020 10 godzin temu, ziga napisał: Mnie także nie będzie? Smacznego Wszystkim ? Tyle osób nieobecnych?? Patryka rozerwie? - przestałem się martwić że braknie pączków teraz martwię się o Patryka?
Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Lutego 2020 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2020 10 godzin temu, Nazir napisał: Tyle osób nieobecnych?? Patryka rozerwie? - przestałem się martwić że braknie pączków teraz martwię się o Patryka? Nie martw się, grunt to rozsądek ....... dwa i ......... Podkład już robię ?
Rekomendowane odpowiedzi