Klubowicze maroch75 Opublikowano 21 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2019 Mnie mimo najszczerszych chęci niestety nie będzie.. Wrzucili mnie na popołudniową zmianę ?
mario3101 Opublikowano 21 Listopada 2019 Opublikowano 21 Listopada 2019 Będę Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2019 Miało mnie nie być ... ale wyrwałam się na chwilę na wagary ? zakręcona jestem na maxa ? dzięki za spotkano ? miło było Was zobaczyć mimo, że tak w locie kenobi , ciacho pycha ? jeszcze raz - niech moc będzie itd ? Karton , gratulacje ? białas kopnięty jak wychodziłam ? niech się dobrze jeździ ?
Użytkownicy tommac Opublikowano 21 Listopada 2019 Użytkownicy Opublikowano 21 Listopada 2019 Rudy w domu. Dzięki za dziś, do następnego. Kenobi dzięki za ciacho, jeszcze raz wszystkiego najlepszego
mario3101 Opublikowano 21 Listopada 2019 Opublikowano 21 Listopada 2019 Kenobi dzięki za ciacho, Opiekun dzięki za odcinki Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2019 5 godzin temu, maroch75 napisał: Mnie mimo najszczerszych chęci niestety nie będzie.. Wrzucili mnie na popołudniową zmianę ? Mówisz "nie" a jednak "tak" ..... wystarczy chcieć ?? Dziękuję za dzisiejsze spotkanie. Solenizantowi podziękowanie za słodkości ? i jeszcze raz wszystkiego dobrego.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 21 Listopada 2019 Użytkownicy Opublikowano 21 Listopada 2019 Dzisiaj moc była z nami i mimo ciemnej strony dnia uśmiechy jak słońce rozświetlały twarze grupy?. Uśmiechy dodatkowo powiększył kenobi serwując ciacho i miłą atmosferę za co mu raz kolejny dzięki!! Zdrowia! - nadal wchłaniaj moc wszechświata?. Dzięki grupie za ( nieraz głośne ) Patryku - dziękuję za prezent: krzinia ( z zawartością?) jest super i będzie ozdobą mojej "piwniczki"? I jeszcze jedno specjalne podziękowanie dla Marcinów ( 75 i 78?) oraz RadiaMbox za gadgety ? miło z Waszej strony☺️. Pewno nie uwierzycie ale rozmiar koszulki jest OK ( nawet po placku po węgiersku?). PS. kenobi przez urodziny się od kary ( od Arturo b-b) wymigałeś - podobno zjarał te liście ( i miał dziś humor zacny zaiście!?)
Klubowicze karton Opublikowano 21 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2019 Adam ciacho pycha Asia musiała dobrego kopa zasadzić felga krzywa .dobrze że przestało padać mogłem dojechać super droga powrotna Eko 22 km/z litra
Marcin 78 Opublikowano 21 Listopada 2019 Opublikowano 21 Listopada 2019 Już albo dopiero na kwadracie? Dziękuję wszystkim obecnym za dzisiejsze spotkanie,które zakończyło się koło 23-ej . Hmm moc dziś była z Nami ,bo chyba nikt się nie spodziewał takiej frekfencji ?? Adaś jeszcze raz wszystkiego najlepszego i dzięki za słodki poczęstunek 3 godziny temu, Joasia70 napisał: Miało mnie nie być ... ale wyrwałam się na chwilę na wagary ? zakręcona jestem na maxa ? Fajnie że się udało choć na chwilę ?,humor dopisuje i to jest najważniejsze ? 7 godzin temu, maroch75 napisał: Mnie mimo najszczerszych chęci niestety nie będzie.. Wrzucili mnie na popołudniową zmianę ? Jak widać dla chcącego nic trudnego? ,dzięki Marcin że wpadłeś na spota i szybkie pogaduchy ☺ 2 godziny temu, mario3101 napisał: Opiekun dzięki za odcinki Mariusz cała przyjemność po mojej stronie ???,mam nadzieje ze na spotkaniu wigilijnym sie widzimy ? 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 21 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2019 Dzięki serdeczne za spot-kanko. Za pamięć, życzenia, serdeczności, niespodziewanki, oraz SUPER atmosferę - jesteście WIELCY. ? Patryk - dzięki za pełny pakiet kufro-porad, - zastosujemy E22N x2. ? Migu - nie zestrzel jakiegoś samolotu.... ? 35 minut temu, Nazir napisał: ..Arturo b-b... - podobno zjarał te liście ( i miał dziś humor zacny zaiście!?) ... he, he...i kto tu sobie grabi... ale przyznam że: ?. ?.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 22 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2019 No tak... Miało mnie nie być ale jakimś cudem się udało ? Dziękuję wszystkim za szybki wczorajszy kaving i gadugading ? Adam jeszcze raz wszystkiego maxiskuterowego i 100 lat ?
mario3101 Opublikowano 22 Listopada 2019 Opublikowano 22 Listopada 2019 12 godzin temu, Marcin 78 napisał: Mariusz cała przyjemność po mojej stronie ???,mam nadzieje ze na spotkaniu wigilijnym sie widzimy ? Dawno nie sprawdzałeś spotkania Wigilijnego ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2019 14 godzin temu, karton napisał: Adam ciacho pycha Asia musiała dobrego kopa zasadzić felga krzywa .dobrze że przestało padać mogłem dojechać super droga powrotna Eko 22 km/z litra Wynik może i dobry ale nie rzuca na kolana. Mój wynik Katowice-Żory (Szałas)-Katowice około 80km - O (zero) litrów
Użytkownicy Nazir Opublikowano 22 Listopada 2019 Użytkownicy Opublikowano 22 Listopada 2019 Ta.. Partyk! A jak odjeżdzałeś to ledwo widać było tablicę z.. SBE. . ???
Klubowicze karton Opublikowano 22 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2019 30 gr kilowat to pewnie też coś kosztuje no chyba że w firmie tankowania
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2019 23 minuty temu, Nazir napisał: Ta.. Partyk! A jak odjeżdzałeś to ledwo widać było tablicę z.. SBE. . ??? No i teraz wyszło na jaw
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 28 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 28 Listopada 2019 Hej ? Czy Ktoś ma dziś ochotę na barszczyk z krokietem ?...…
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Listopada 2019 Jak nic się nie pozmienia to ja mam ochotę
Klubowicze kenobi Opublikowano 28 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 28 Listopada 2019 hmmm....B650, czy PC-fałka? ...
Klubowicze karton Opublikowano 28 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 28 Listopada 2019 Jo się wachom. Przegonie burka i będę
Sympatycy robert1973 Opublikowano 28 Listopada 2019 Sympatycy Opublikowano 28 Listopada 2019 Odpuszczam :/ praca
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 28 Listopada 2019 1 godzinę temu, Ewa B-B napisał: Hej ? Czy Ktoś ma dziś ochotę na barszczyk z krokietem ?...… Nie wypada odmówić jak zapraszasz ? na objadokolację
Marcin 78 Opublikowano 28 Listopada 2019 Opublikowano 28 Listopada 2019 1 godzinę temu, Ewa B-B napisał: Hej ? Czy Ktoś ma dziś ochotę na barszczyk z krokietem ?...… Nie koniecznie mam ochotę na krokieta ale na pewno by spotkać się z Wami ? , niestety nie wiem czy się wyrobię, bo jeden świętuje już Andrzejki od prawie dwóch tygodni ? Postaram się być, ale nie obiecuje ?
Klubowicze ziga Opublikowano 28 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 28 Listopada 2019 Jak nic nie wypadnie to przyjadę
Rekomendowane odpowiedzi