Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie cd.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy
Opublikowano

Sem doma i jo. Za spotkanko również dzięki - fajnie, że się udało dojechać, zobaczyć dawno niewidzianych, przejechać :scooter:.

Pozdrawiam z Nowywsi? , dzięki za dziś i do zoba znów.

PS.

Dzięki Marcin78 za info - nie każdy ma facezboka ale jakoś licytację w szczytnym celu ( zorganizowaną przez Marcina z radija MBOX) ogarniemy.

• Klubowicze
Opublikowano

I super było, i oby tak dalej, i do następnego... ?.

• Klubowicze
Opublikowano
14 godzin temu, GadekW napisał:

Nasze treningi rolkowe nałożył się na czwartki i lipa.

Zapomniałem jak wygladacie... 

Przełóż treningi na inny dzień bo nigdy się nie zobaczymy 

Opublikowano

Dzięki za spota ,fajnie było się z Wami  spotkać,powspominać i zobaczyć dawno nie widzianych ?

Pozdrawiam i do następnego ☺

Opublikowano
Dnia 7.11.2019 o 22:47, Nazir napisał:

Dzięki Marcin78 za info - nie każdy ma facezboka ale jakoś licytację w szczytnym celu ( zorganizowaną przez Marcina z radija MBOX) ogarniemy.

Już po licytacji☺ ,dziękuję wszystkim biorącym udział, licytujacym i będących na audycji radia MBOX ?,było aż 14 zestawów przeznaczonych na aukcję  "dla Miecia"

Zestawy;

1. Amarok       60zł - Marcin78

2. Pezet           70zł - Agnes

3. Snowman    40 zł - Justyna

4. Margaret      120 zł- EwaBB  ?

5. A.M.Jopek   50 zł  - Agnes

6. Gallileous     50 zł  - Kasia 

7. Wuzet            50 zł  - Justyna 

8.Bonson&Miatek   85 - Iwona 

9. Moontaxx           500 zł - Victor

10.Moontraxx         420.zł - Daniel

11. Moontraxx        300 zł - Justyna 

12. Moontraxx        250 zł - Ola

13. Casma-Band  70 zł - Pierre-Deck (Maroch75) ?

14. Burgmania      556 zł - ??

Emocje podczas ostatniej licytacji były mega ,działo się do ostatnich sekund ☺ Nazir ( dla niepoznaki z innego konta?) dzięki za pozytywną dawkę adrenaliny- licytowanie z  Tobą to przyjemność ?

Marcin - DZIĘKUJĘ ? już po raz kolejny pokazujesz że robiąc coś, robisz to z wielkim serduchem .Aukcja "dla Miecia" pokazuje jakim jesteś wielkim człowiekiem, dzięki że mogliśmy brać w tym udział i poznać chłopaka który pomimo ciężkiej choroby z którą się zmaga ,dzielnie z uśmiechem z nią walczy 

Tak jak uzgodniliśmy (Twoje pomysły są zaje...fajne)  zestaw Burgmania zostanie przekazany na kolejną licytację ,bo Miecio potrzebuje rehabilitacji,oczywiście zostanie on powiększony o następne gadżety ?

• Użytkownicy
Opublikowano
13 minut temu, Marcin 78 napisał:

Emocje podczas ostatniej licytacji były mega ,działo się do ostatnich sekund ☺ Nazir ( dla niepoznaki z innego konta?) dzięki za pozytywną dawkę adrenaliny- licytowanie z  Tobą to przyjemność

Oj były emocje!! Ja również dziękuję za licytację i choć jak napisał mi Tomek ( Toxix76 - któremu wielkie dzięki? za aktywne wsparcie w licytacji) : "Przejeb..eś z kretesem"? to jednak Miecio wygrał - na konto wskazane przy licytacji lecą pieniążki. I jakby to napisać? Zestaw Burgmania poszedł jednak drożej?. Gratuluję zwycięzcom i organizatorowi Marochowi a Mieciowi życzę dużo zdrowia i uśmiechu na co dzień.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja również dziękuję wszystkim za udział w licytacji. Daaaaaaaawno nie było takich emocji i takiej radości, którą potrafi dać tylko bezinteresowna pomoc. Banan z twarzy nie schodzi mi do teraz ?

Ewa, Marcin, Nazir, Toxix76 - za sam udział macie od Radia zestaw gadżetów - podajcie mi na PM rozmiar koszulki. 

Jeśli ktoś chciałby pomóc Mieciowi to zostawiam link do jego strony w fundacji, która się nim opiekuje.

https://dzieciom.pl/podopieczni/20600

Jeszcze trochę a będziemy rozliczać zeznania podatkowe więc będę wdzięczny za przekazanie 1% na rzecz tego fantastycznego chlopaka. 

Burgmania ma wielkie serca ?

Opublikowano
28 minut temu, maroch75 napisał:

Ewa,........, Nazir, Toxix76 - za sam udział macie od Radia zestaw gadżetów - podajcie mi na PM rozmiar koszulki.

Oczywiście od "opiekuna" też małe  co nieco poleci ? - dzięki ?

45 minut temu, Nazir napisał:

.... to jednak Miecio wygrał - na konto wskazane przy licytacji lecą pieniążki. I jakby to napisać? Zestaw Burgmania poszedł jednak drożej?

I serducho się raduje ?dziękuję ?

• Klubowicze
Opublikowano

Dziś "niewola"....???...czyli praca na rzecz spółki KŚ...???

• Klubowicze
Opublikowano

Nikt nic nie pisze .

To co ?

Dzisiaj spota nie ma ?

Opublikowano

Jak się wyrobie z zgniłą  instalacją w scenicu to będę koło 18 ,oczywiście jak będą chętni na spota ?

• Klubowicze
Opublikowano

:gathering:..

Opublikowano

Moze

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano
45 minut temu, Marcin 78 napisał:

oczywiście jak będą chętni na spota ?

Ja chętna jestem na spota ... ale cóż życie pisze inne scenariusze

• Klubowicze
Opublikowano

Postaramy się dotrzeć na spota ale z opóźnieniem 

Opublikowano

Zm2 klops

• Klubowicze
Opublikowano
3 godziny temu, arturo-bb napisał:

Nikt nic nie pisze .

Piętro wyżej...albo patrzałki wytrzyj...??.

• Użytkownicy
Opublikowano
Teraz, kenobi napisał:

Piętro wyżej...albo patrzałki wytrzyj...??.

? Co się dziwujesz: słońca brak a kolega nadal w ciemnych okularach:  image.png.20b358384d98b40b8e23710925fe6e66.png

Ja przyjadę, bo chęci są a czasu poszukam?.

• Klubowicze
Opublikowano

O, tuż, to. Tak brudne ? zmienić na ? lub ??

• Klubowicze
Opublikowano

Chętnie bym się wybrał ale niestety wpadła dodatkowa robota. Klient nasz Pan ?

• Klubowicze
Opublikowano

Nazir, Kenobi ja sobie zapamiętam te wasze żarty i wyciągnę konsekwencje ?

• Sympatycy
Opublikowano

Będę. 

• Użytkownicy
Opublikowano

Po długiej nieobecności postaram się być

• Użytkownicy
Opublikowano

Rudy w domu. Dzięki za miłe popołudnie i do następnego razu.

• Użytkownicy
Opublikowano

I kolejne 140km przejechane by pogadać, pośmiać się i cuś zjeść. Jak zawsze: za krótko ale ciemno na początku i ciemno na koniec powoduje wrażenie, że było jeszcze krócej. Jak to mówią: "byle do wiosny" a ja dodam: do zobaczenia wkrótce i dzięki za dziś?.