Użytkownicy Nazir Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownicy Opublikowano 7 Listopada 2019 Sem doma i jo. Za spotkanko również dzięki - fajnie, że się udało dojechać, zobaczyć dawno niewidzianych, przejechać . Pozdrawiam z Nowywsi? , dzięki za dziś i do zoba znów. PS. Dzięki Marcin78 za info - nie każdy ma facezboka ale jakoś licytację w szczytnym celu ( zorganizowaną przez Marcina z radija MBOX) ogarniemy.
Klubowicze kenobi Opublikowano 7 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2019 I super było, i oby tak dalej, i do następnego... ?.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2019 14 godzin temu, GadekW napisał: Nasze treningi rolkowe nałożył się na czwartki i lipa. Zapomniałem jak wygladacie... Przełóż treningi na inny dzień bo nigdy się nie zobaczymy
Marcin 78 Opublikowano 8 Listopada 2019 Opublikowano 8 Listopada 2019 Dzięki za spota ,fajnie było się z Wami spotkać,powspominać i zobaczyć dawno nie widzianych ?☺ Pozdrawiam i do następnego ☺
Marcin 78 Opublikowano 11 Listopada 2019 Opublikowano 11 Listopada 2019 Dnia 7.11.2019 o 22:47, Nazir napisał: Dzięki Marcin78 za info - nie każdy ma facezboka ale jakoś licytację w szczytnym celu ( zorganizowaną przez Marcina z radija MBOX) ogarniemy. Już po licytacji☺ ,dziękuję wszystkim biorącym udział, licytujacym i będących na audycji radia MBOX ?,było aż 14 zestawów przeznaczonych na aukcję "dla Miecia" Zestawy; 1. Amarok 60zł - Marcin78 2. Pezet 70zł - Agnes 3. Snowman 40 zł - Justyna 4. Margaret 120 zł- EwaBB ? 5. A.M.Jopek 50 zł - Agnes 6. Gallileous 50 zł - Kasia 7. Wuzet 50 zł - Justyna 8.Bonson&Miatek 85 - Iwona 9. Moontaxx 500 zł - Victor 10.Moontraxx 420.zł - Daniel 11. Moontraxx 300 zł - Justyna 12. Moontraxx 250 zł - Ola 13. Casma-Band 70 zł - Pierre-Deck (Maroch75) ? 14. Burgmania 556 zł - ?? Emocje podczas ostatniej licytacji były mega ,działo się do ostatnich sekund ☺ Nazir ( dla niepoznaki z innego konta?) dzięki za pozytywną dawkę adrenaliny- licytowanie z Tobą to przyjemność ? Marcin - DZIĘKUJĘ ? już po raz kolejny pokazujesz że robiąc coś, robisz to z wielkim serduchem .Aukcja "dla Miecia" pokazuje jakim jesteś wielkim człowiekiem, dzięki że mogliśmy brać w tym udział i poznać chłopaka który pomimo ciężkiej choroby z którą się zmaga ,dzielnie z uśmiechem z nią walczy Tak jak uzgodniliśmy (Twoje pomysły są zaje...fajne) zestaw Burgmania zostanie przekazany na kolejną licytację ,bo Miecio potrzebuje rehabilitacji,oczywiście zostanie on powiększony o następne gadżety ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 11 Listopada 2019 Użytkownicy Opublikowano 11 Listopada 2019 13 minut temu, Marcin 78 napisał: Emocje podczas ostatniej licytacji były mega ,działo się do ostatnich sekund ☺ Nazir ( dla niepoznaki z innego konta?) dzięki za pozytywną dawkę adrenaliny- licytowanie z Tobą to przyjemność Oj były emocje!! Ja również dziękuję za licytację i choć jak napisał mi Tomek ( Toxix76 - któremu wielkie dzięki? za aktywne wsparcie w licytacji) : "Przejeb..eś z kretesem"? to jednak Miecio wygrał - na konto wskazane przy licytacji lecą pieniążki. I jakby to napisać? Zestaw Burgmania poszedł jednak drożej?. Gratuluję zwycięzcom i organizatorowi Marochowi a Mieciowi życzę dużo zdrowia i uśmiechu na co dzień.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 11 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2019 Ja również dziękuję wszystkim za udział w licytacji. Daaaaaaaawno nie było takich emocji i takiej radości, którą potrafi dać tylko bezinteresowna pomoc. Banan z twarzy nie schodzi mi do teraz ? Ewa, Marcin, Nazir, Toxix76 - za sam udział macie od Radia zestaw gadżetów - podajcie mi na PM rozmiar koszulki. Jeśli ktoś chciałby pomóc Mieciowi to zostawiam link do jego strony w fundacji, która się nim opiekuje. https://dzieciom.pl/podopieczni/20600 Jeszcze trochę a będziemy rozliczać zeznania podatkowe więc będę wdzięczny za przekazanie 1% na rzecz tego fantastycznego chlopaka. Burgmania ma wielkie serca ?
Marcin 78 Opublikowano 11 Listopada 2019 Opublikowano 11 Listopada 2019 28 minut temu, maroch75 napisał: Ewa,........, Nazir, Toxix76 - za sam udział macie od Radia zestaw gadżetów - podajcie mi na PM rozmiar koszulki. Oczywiście od "opiekuna" też małe co nieco poleci ? - dzięki ?☺ 45 minut temu, Nazir napisał: .... to jednak Miecio wygrał - na konto wskazane przy licytacji lecą pieniążki. I jakby to napisać? Zestaw Burgmania poszedł jednak drożej?. I serducho się raduje ?dziękuję ?
Klubowicze kenobi Opublikowano 14 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2019 Dziś "niewola"....???...czyli praca na rzecz spółki KŚ...???
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2019 Nikt nic nie pisze . To co ? Dzisiaj spota nie ma ?
Marcin 78 Opublikowano 14 Listopada 2019 Opublikowano 14 Listopada 2019 Jak się wyrobie z zgniłą instalacją w scenicu to będę koło 18 ,oczywiście jak będą chętni na spota ?
mario3101 Opublikowano 14 Listopada 2019 Opublikowano 14 Listopada 2019 MozeWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2019 45 minut temu, Marcin 78 napisał: oczywiście jak będą chętni na spota ? Ja chętna jestem na spota ... ale cóż życie pisze inne scenariusze
Klubowicze ziga Opublikowano 14 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2019 Postaramy się dotrzeć na spota ale z opóźnieniem
Klubowicze kenobi Opublikowano 14 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2019 3 godziny temu, arturo-bb napisał: Nikt nic nie pisze . Piętro wyżej...albo patrzałki wytrzyj...?. ?.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownicy Opublikowano 14 Listopada 2019 Teraz, kenobi napisał: Piętro wyżej...albo patrzałki wytrzyj...?. ?. ? Co się dziwujesz: słońca brak a kolega nadal w ciemnych okularach: Ja przyjadę, bo chęci są a czasu poszukam?.
Klubowicze kenobi Opublikowano 14 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2019 O, tuż, to. Tak brudne ? zmienić na ? lub ?. ?
Klubowicze maroch75 Opublikowano 14 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2019 Chętnie bym się wybrał ale niestety wpadła dodatkowa robota. Klient nasz Pan ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2019 Nazir, Kenobi ja sobie zapamiętam te wasze żarty i wyciągnę konsekwencje ?
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 14 Listopada 2019 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2019 Będę.
Użytkownicy tommac Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownicy Opublikowano 14 Listopada 2019 Po długiej nieobecności postaram się być
Użytkownicy tommac Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownicy Opublikowano 14 Listopada 2019 Rudy w domu. Dzięki za miłe popołudnie i do następnego razu.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownicy Opublikowano 14 Listopada 2019 I kolejne 140km przejechane by pogadać, pośmiać się i cuś zjeść. Jak zawsze: za krótko ale ciemno na początku i ciemno na koniec powoduje wrażenie, że było jeszcze krócej. Jak to mówią: "byle do wiosny" a ja dodam: do zobaczenia wkrótce i dzięki za dziś?.
Rekomendowane odpowiedzi