Marcin 78 Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Wiem Marku ? ale czekam czy ktoś jeszcze wyrazi swoje zdanie ,wiesz jedni mają bliżej ,drudzy dalej ,menu nie zawsze odpowiada itp itd ?
Jaki 40 Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Mi wszystko jedno pomogłem w wyborze nie?
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2019 Decydują obecni (zapowiedziani) na spotkaniu. Będę ? a zapomniałem dopisać, że miejsce jest mi obojętne tym razem... jeśli będzie to Country ?
Klubowicze ziga Opublikowano 2 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2019 Nam też obojętnie ale jeżeli będzie Kobiór w październiku to myślę Żory listopad
Użytkownicy Nazir Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownicy Opublikowano 2 Października 2019 Dla mnie za daleko wszedzie? zatem od pogody zależeć będzie, nie to: czy się będzie - czy niebędzie, tylko czem? Motór- nie pada?, 4oo pada. Do zobaczenia i nie narzekajmy?
Klubowicze kenobi Opublikowano 2 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2019 Jutro kończę trochę późno...jak Szałas to może jeszcze...choć nie obiecuję. Co większość zadecyduje to i ja poprę.
Marcin 78 Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Tak jak obiecałem będzie ogłoszenie ? UWAGA UWAGA Lato się skończyło, zimno deszczowo się zrobiło wiec rozpoczynamy sezon spotkań w lokalu W miesiącu październik czwartkowe spotkania będą odbywać się w zajazd Country w Kobiórze http://www.zajazdcountry.pl/staticpages,index,kontakt Zapraszamy wszystkich serdecznie ☺ 1
Klubowicze Migu Opublikowano 2 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2019 10 godzin temu, MarP napisał: Dnia 27.09.2019 o 00:57, kenobi napisał: Nareszcie na spot-kanku. Wielkie dzięki wszystkim obecnym. "Uzbrojony" przez Miga, jak pancernik "Potiomkin", wracałem do domku ?. Pozdrawiam i do następnego. Prawie ale Potiomkin jednak miał działa większego kalibru, jadę.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 3 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2019 Super to my będziemy ? Uważajcie jednak na kotka ? https://www.noweinfo.pl/sprawa-pumy-nadlesnictwo-kobior-wydalo-komunikat/
Użytkownicy Nazir Opublikowano 3 Października 2019 Użytkownicy Opublikowano 3 Października 2019 Czas szybko leci - za fajne dziś i ba..ardzo dobre ciastko?: dziękuję. Do zobaczenia znów?. Squter umyty bo "trochu" padało, teraz czysty jak kenobiego.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 3 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2019 ? Dzięki za spotkanie. Miło było Was zobaczyć. ? Szefie -Marcinie - dzięki za słodkości - pysznie rozpoczęte spotkania jesienno-zimowe ??
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2019 Dziękuje za miłe, jak zawsze, spotkanie. Do następnego już w niedzielę na OZS ?
Klubowicze kenobi Opublikowano 3 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2019 Dzięki za spot-kanko, słodkości, pogaduchy i miłe towarzystwo. Widać że jeszcze dwa twardziele w grupie są .
Marcin 78 Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Pierwsze spotkanie w Kobiórze już za nami,widać że lokal robi swoje i można znowu posiedzieć spokojnie do 22-ej ?,dzięki wszystkim obecnym za miłe spotkanie i pozytywne naładowanie akumulatorów na kolejny tydzień Patryk dzięki za lo...... hmm deser lodowy ? Pozdro i do następnego ?
mario3101 Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Ciacho super, Dzięki Opiekun Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
jabu36 Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 O której mnij więcej spotykacie się na Kobiórze
mario3101 Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 O której mnij więcej spotykacie się na Kobiórze Około 18Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
jabu36 Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 Sie zjawie może kogoś wyciągne na niedzielny wypad do Szczawnicy
mario3101 Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 Sie zjawie może kogoś wyciągne na niedzielny wypad do Szczawnicy Ja tam będę w Niedzicy cały weekend Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy tommac Opublikowano 10 Października 2019 Użytkownicy Opublikowano 10 Października 2019 Mnie niestety nie będzie ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2019 O właśnieeeeeeeeeeeeee ? Ktoś się wybiera ?
Klubowicze MarP Opublikowano 10 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2019 29 minut temu, arturo-bb napisał: Ktoś się wybiera ? Się wybieramy ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 10 Października 2019 Użytkownicy Opublikowano 10 Października 2019 Planuję być
Marcin 78 Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 Jak się uda to będę koło 19 ,jak na razie mój szef zafundował mi powrót do przeszłości ??
Rekomendowane odpowiedzi