Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie cd.

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Na 99% będziemy ?

• Klubowicze
Opublikowano

Mnie nie będzie 

• Użytkownicy
Opublikowano

Postaram się przyjechać choiaż na chwilkę.

Opublikowano

Przyjadę ale nie wiem o której 

• Klubowicze
Opublikowano

Jadę.

Opublikowano

No i bawię wnuczkę. Jest super, ale w Chudowie też pewnie fajnie ?. Zawsze coś na przekór ?.

Opublikowano

Waldek bierz wnuczkę i przyjeżdżaj do Chudowa, zrobisz spacerek, dziecko się dotleni i będzie ładnie spać w nocy ??

No i parę osób przyjechało ?

IMG_20190926_181617.jpg

IMG_20190926_181729.jpg

IMG_20190926_181701.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Marcin 78 napisał:

Waldek bierz wnuczkę i przyjeżdżaj do Chudowa, zrobisz spacerek, dziecko się dotleni i będzie ładnie spać w nocy ??

To nie był dobry pomysł. Pokazałem jej Waszą fotkę i płacze do teraz ??.

Pozdrawiam

Opublikowano

Było Super. Pogoda była dobra 

Obraz może zawierać: motocykl, drzewo i na zewnątrzObraz może zawierać: 1 osoba, drzewo, na zewnątrz i przyrodaObraz może zawierać: co najmniej jedna osoba, ludzie siedzą, motocykl, drzewo, na zewnątrz i przyrodaObraz może zawierać: motocykl, na zewnątrz i przyroda

Opublikowano

Hejka 

My som doma. 

Dzięki za Spot kanko było miło. 

Do następnego. 

• Użytkownicy
Opublikowano
3 godziny temu, BURISMAN napisał:

To nie był dobry pomysł. Pokazałem jej Waszą fotkę i płacze do teraz ??.

Pozdrawiam

!Waldek, aś dziecko zestresował??. Musisz teraz więcej bajek o księciu na białym koniu opowiadać. I że nie księciuniu a już król duży brzuszek nosi ?.

Super było w Chudowie, bo wielu ludzisków wpadło nawet sponad 70km??. Był jeden i dalsza -150km? i do tego pojechał z nami do browarku - miło było Cię poznać Wojtek. Ukaszowi z igloo74 podobnym wyrazem dzięki za kulanko do i z ( choć wiem, że mecz bardzo go kręcił). Marcin78 - fajny telefon! takie ładne zdjęcia robi?.

Opublikowano

No i już po czwartkowym spotkaniu, jak zawsze było miło i wesoło ☺️. Dzięki wszystkim za wspólne spotkanie, Kędzierzynianom za odwiedziny, a Arkowi za fajno knajpa,"alternatywa" ??

IMG_20190926_200759.thumb.jpg.cfdff924ee0d79d4c76d05c610645ae6.jpg

Pojechaliśmy, sprawdziliśmy, piwo wypiliśmy, jest OK można czasem wpaść i posiedzieć ?. Na sam koniec spotkania zawitał niespodziewany gość, Wojtek vel Ogryzek ☺️,dzięki za odwiedziny, miło było Cię widzieć i chwilę pogadać, jak znajdziesz czas to zapraszamy częściej na spotkania  ??

IMG_20190926_195350.thumb.jpg.d5474d4534760218210604dde4751280.jpg

9 minut temu, Nazir napisał:

Marcin78 - fajny telefon! takie ładne zdjęcia robi?.

Widzę że Ci się spodobał, jakby co będę wiedział gdzie szukać....... żeby zdjęcia zrobić ?

Pozdrawiam i do następnego 

• Klubowicze
Opublikowano

Nareszcie na spot-kanku. Wielkie dzięki wszystkim obecnym. "Uzbrojony" przez Miga, jak pancernik "Potiomkin", wracałem do domku ?

Pozdrawiam i do następnego. 

• Użytkownicy
Opublikowano

Dzięki za fajne popołudnie w doborowym towarzystwie.

Opublikowano

Miło bylo poznac tych, ktorych jeszcze nie poznalem, pewnie z wlasnej winy, ze nie "bywam na salonach" jak to fajnie okreslil Andrzej. Raz jeszcze dziekuje za mile spedzony czas.

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękujemy (Kasia i ja ?) wszystkim za miło spędzone czwartkowe popołudnie.

Do zobaczenia na kolejnym czwartkowym ?

• Klubowicze
Opublikowano

Usilnie chciałem by grupa Śląska zajechała w opolskie ale wygląda na to że Oni mają bliżej dzieki za spot i kulanie z gościem na piwo 00 .pan Ogryzek zaprosił nas grupe  śl  W swe okolice Zawoja

Marcin nie wszystkie zdjęcia zapodałeś te co są też jest dobrze 

• Klubowicze
Opublikowano

... tymczasem zbliża się czwartek, a pogoda nie nastraja do spotkań pod chmurką - jakieś propozycje, pod którym dachem się spotykamy? ?

• Klubowicze
Opublikowano
9 minut temu, MarP napisał:

... tymczasem zbliża się czwartek, a pogoda nie nastraja do spotkań pod chmurką - jakieś propozycje, pod którym dachem się spotykamy? ?

Czytasz w moich myślach ?

Ja mam pracę do 18-tej, więc gdybym nie miała za daleko.... np Kobiór ??  to chętnie bym się z Wami spotkała ?

Opublikowano

Jak dobrze pamietam to na Kobiórze zakończyły się spotkania  ,więc żeby nie było jakieś ale ... fajnie by było zacząć od Szalasu ? choć nie nalegam .Po rozmowie telefonicznej to w Country bar bardziej się cieszą z naszych spotkań  w ich lokalu i oczywiście czekają na nas ?

• Klubowicze
Opublikowano

No to Szefie decyduj : Szałas czy Country Bar ?

My się dostosujemy

• Klubowicze
Opublikowano

ja znów nieobecna

• Użytkownicy
Opublikowano

Mnie niestety nie będzie - po prostu generalny remont?

Opublikowano
1 godzinę temu, arturo-bb napisał:

No to Szefie ....

???

Muszę to przemyśleć ?? wieczorem podam oficjalne ogłoszenie ? może do tego czasu inni się jeszcze wypowiedzią  ?

• Klubowicze
Opublikowano
2 godziny temu, Marcin 78 napisał:

Po rozmowie telefonicznej to w Contry bar bardziej się cieszą z naszych spotkań  w ich lokalu i oczywiście czekają na nas ?

to wybór powinien być oczywisty ...