Klubowicze MarP Opublikowano 26 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2019 Na 99% będziemy ?
Klubowicze ziga Opublikowano 26 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2019 Mnie nie będzie
Użytkownicy tommac Opublikowano 26 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 26 Września 2019 Postaram się przyjechać choiaż na chwilkę.
BURISMAN Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 No i bawię wnuczkę. Jest super, ale w Chudowie też pewnie fajnie ?. Zawsze coś na przekór ?.
Marcin 78 Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 Waldek bierz wnuczkę i przyjeżdżaj do Chudowa, zrobisz spacerek, dziecko się dotleni i będzie ładnie spać w nocy ?? No i parę osób przyjechało ?
BURISMAN Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 2 godziny temu, Marcin 78 napisał: Waldek bierz wnuczkę i przyjeżdżaj do Chudowa, zrobisz spacerek, dziecko się dotleni i będzie ładnie spać w nocy ?? To nie był dobry pomysł. Pokazałem jej Waszą fotkę i płacze do teraz ??. Pozdrawiam
Marek Leśniak Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 Hejka My som doma. Dzięki za Spot kanko było miło. Do następnego. 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 26 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 26 Września 2019 3 godziny temu, BURISMAN napisał: To nie był dobry pomysł. Pokazałem jej Waszą fotkę i płacze do teraz ??. Pozdrawiam !Waldek, aś dziecko zestresował??. Musisz teraz więcej bajek o księciu na białym koniu opowiadać. I że nie księciuniu a już król duży brzuszek nosi ?. Super było w Chudowie, bo wielu ludzisków wpadło nawet sponad 70km??. Był jeden i dalsza -150km? i do tego pojechał z nami do browarku - miło było Cię poznać Wojtek. Ukaszowi z igloo74 podobnym wyrazem dzięki za kulanko do i z ( choć wiem, że mecz bardzo go kręcił). Marcin78 - fajny telefon! takie ładne zdjęcia robi?.
Marcin 78 Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 No i już po czwartkowym spotkaniu, jak zawsze było miło i wesoło ☺️. Dzięki wszystkim za wspólne spotkanie, Kędzierzynianom za odwiedziny, a Arkowi za fajno knajpa,"alternatywa" ?? Pojechaliśmy, sprawdziliśmy, piwo wypiliśmy, jest OK można czasem wpaść i posiedzieć ?. Na sam koniec spotkania zawitał niespodziewany gość, Wojtek vel Ogryzek ☺️,dzięki za odwiedziny, miło było Cię widzieć i chwilę pogadać, jak znajdziesz czas to zapraszamy częściej na spotkania ?? 9 minut temu, Nazir napisał: Marcin78 - fajny telefon! takie ładne zdjęcia robi?. Widzę że Ci się spodobał, jakby co będę wiedział gdzie szukać....... żeby zdjęcia zrobić ? Pozdrawiam i do następnego
Klubowicze kenobi Opublikowano 26 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2019 Nareszcie na spot-kanku. Wielkie dzięki wszystkim obecnym. "Uzbrojony" przez Miga, jak pancernik "Potiomkin", wracałem do domku ?. Pozdrawiam i do następnego.
Użytkownicy tommac Opublikowano 27 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 27 Września 2019 Dzięki za fajne popołudnie w doborowym towarzystwie.
marco Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 Miło bylo poznac tych, ktorych jeszcze nie poznalem, pewnie z wlasnej winy, ze nie "bywam na salonach" jak to fajnie okreslil Andrzej. Raz jeszcze dziekuje za mile spedzony czas.
Klubowicze MarP Opublikowano 27 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2019 Dziękujemy (Kasia i ja ?) wszystkim za miło spędzone czwartkowe popołudnie. Do zobaczenia na kolejnym czwartkowym ?
Klubowicze karton Opublikowano 27 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2019 Usilnie chciałem by grupa Śląska zajechała w opolskie ale wygląda na to że Oni mają bliżej dzieki za spot i kulanie z gościem na piwo 00 .pan Ogryzek zaprosił nas grupe śl W swe okolice Zawoja Marcin nie wszystkie zdjęcia zapodałeś te co są też jest dobrze
Klubowicze MarP Opublikowano 2 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2019 ... tymczasem zbliża się czwartek, a pogoda nie nastraja do spotkań pod chmurką - jakieś propozycje, pod którym dachem się spotykamy? ?
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 2 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2019 9 minut temu, MarP napisał: ... tymczasem zbliża się czwartek, a pogoda nie nastraja do spotkań pod chmurką - jakieś propozycje, pod którym dachem się spotykamy? ? Czytasz w moich myślach ? Ja mam pracę do 18-tej, więc gdybym nie miała za daleko.... np Kobiór ?? to chętnie bym się z Wami spotkała ?
Marcin 78 Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Jak dobrze pamietam to na Kobiórze zakończyły się spotkania ,więc żeby nie było jakieś ale ... fajnie by było zacząć od Szalasu ? choć nie nalegam .Po rozmowie telefonicznej to w Country bar bardziej się cieszą z naszych spotkań w ich lokalu i oczywiście czekają na nas ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2019 No to Szefie decyduj : Szałas czy Country Bar ? My się dostosujemy 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Października 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2019 ja znów nieobecna
Użytkownicy tommac Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownicy Opublikowano 2 Października 2019 Mnie niestety nie będzie - po prostu generalny remont?
Marcin 78 Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 1 godzinę temu, arturo-bb napisał: No to Szefie .... ??? Muszę to przemyśleć ?? wieczorem podam oficjalne ogłoszenie ? może do tego czasu inni się jeszcze wypowiedzią ?
Klubowicze MarP Opublikowano 2 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2019 2 godziny temu, Marcin 78 napisał: Po rozmowie telefonicznej to w Contry bar bardziej się cieszą z naszych spotkań w ich lokalu i oczywiście czekają na nas ? to wybór powinien być oczywisty ...
Rekomendowane odpowiedzi