Klubowicze kenobi Opublikowano 4 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2019 2 godziny temu, arturo-bb napisał: A jak będzie Marcin78 to lepszego speca od Burgmana nie znajdziesz. ... bo mnie nie będzie... ... praca... ... se grabisz... ... ?...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2019 Mocą wyczułem że Cię nie będzie
Marcin 78 Opublikowano 5 Września 2019 Opublikowano 5 Września 2019 12 godzin temu, Mody napisał: Czy ktoś pojawi się jutro w Chudowie ? Chciałbym wiedzieć orientacyjnie , bo nie wiem ile mam tego kołocza ogarnąć ? Mody kusisz ?, ale..... 10 godzin temu, arturo-bb napisał: A jak będzie Marcin78 to lepszego speca od Burgmana nie znajdziesz. Niestety nie wiem czy uda mi się dojechać na spotkanie, dalej jestem sam w robocie, kolega po urlopie jeszcze nie wrócił ??, więc nieustający brak czasu 9 godzin temu, Nazir napisał: Nie umniejszając Jaśnie Wielmożnemu , miłościwie nam panującemu, Temu co bez tupnięcia rozgania stado lwów ( Marcinowi78?) .... .... też Ci to zrobi - tylko określ jaśniej co?. Arku masz rację są lepsi ?? Jakbyś czytał wątki o 125-ach to wiedział byś w czym problem ? 7 godzin temu, kenobi napisał: ... bo mnie nie będzie... Adaś wszyscy wiedzą że do wszystkich napraw podchodzisz bardzo precyzyjnie ? (nawet do wymiany klocków) , z mikromierzem i pełną dokumentacją serwisową ??
Krzychu13 Opublikowano 5 Września 2019 Opublikowano 5 Września 2019 W dzisiejszej liście obecności proszę i mnie zaznaczyć
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Września 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Września 2019 Mnie niestety nie będzie
Użytkownicy Nazir Opublikowano 5 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 5 Września 2019 Godzinę temu, Marcin 78 napisał: Arku masz rację są lepsi ?? Jakbyś czytał wątki o 125-ach to wiedział byś w czym problem Nie dość, że najlepszy mechanik to jeszcze taki skromny? Wątki o 125 czytam, czytam z sentymentu. Modego też czytałem ale jeszcze Twojej rady się nie dopatrzyłem. Artur i kenobi jak widziałem też nie mieli czasu?. Ja mu niestety nie doradzę w tym temacie - podpowiadam kto może?. Ja - jak wiesz - mogę przeszkolić kolegę co najwyżej w temacie: "jak prostować zakręty"? Trochę wątpię by był zainteresowany??
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2019 29 minut temu, Nazir napisał: Wątki o 125 czytam, czytam z sentymentu. Modego też czytałem ale jeszcze Twojej rady się nie dopatrzyłem. Artur i kenobi jak widziałem też nie mieli czasu?. Czytałem ale "prądy" to nie jest moja bajka. Za to Marcin to akurat spec od elektryki ( nic nie ujmując Mistrzowi Kenobiemu ? )
Marcin 78 Opublikowano 5 Września 2019 Opublikowano 5 Września 2019 40 minut temu, Nazir napisał: Modego też czytałem ale jeszcze Twojej rady się nie dopatrzyłem.... Ja - jak wiesz - mogę przeszkolić kolegę co najwyżej w temacie: "jak prostować zakręty"? Trochę wątpię by był zainteresowany?? Wolę robić niż doradzać ? I drugi temat " extremalna jazda po trawie" ?? 12 minut temu, arturo-bb napisał: Za to Marcin to akurat spec od elektryki Artur jaki spec, czasami się coś udaje i tak od 26-iu lat cały czas ten "prond" mnie zaskakuje ???
kaczor72 Opublikowano 5 Września 2019 Opublikowano 5 Września 2019 Witam i dziś będę, Nazir będę o 17 na brico jagby coś .
Użytkownicy Nazir Opublikowano 5 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 5 Września 2019 4 minuty temu, kaczor72 napisał: Witam i dziś będę, Nazir będę o 17 na brico jagby coś . Ok Antek! postaram się. +
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2019 2 godziny temu, arturo-bb napisał: ... akurat spec od elektryki... ... to Migu jest, bo prądy ziemią puszcza... ?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Września 2019 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2019 Ja dziś odpadam (wyjazd z roboty)
Mody Opublikowano 5 Września 2019 Opublikowano 5 Września 2019 Gdzie dzisiaj siedzicie , bo jakoś nie umiem zatrybic (nie kojarzę jeszcze ludzi ;p)
mario3101 Opublikowano 5 Września 2019 Opublikowano 5 Września 2019 Dam bo jak To ja ? Było super nawet z docinkami Opiekuna ?? 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2019 My z Ewą już w domu. Dzięki wszystkim za fajnie spędzony czas. Specjalne podziękowania dla młodego Modego za przepyszne ciasto BOMBA ? 1
Klubowicze frodka2 Opublikowano 5 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2019 I my dotarliśmy do domu cali i zdrowi, dziś znów pod eskortą? za którą dziękujemy, szczególne Patrykowi, który odprowadził nas prawie pod dom?. Ciacho Modego rzeczywiście ekstra. Dzięki raz jeszcze i do następnego! 1
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2019 Dzięki za spotkanie. Ciasto pierwsza klasa, a ta posypka ? Smakowite !!! Mody, Ty nie fedruj tylko ciastkarnię otwieraj ? "Ciastkarnia u Modego" Wszystkim dziękuję za spotkanie oraz grupie powrotnej za kulanie do domu. Fredzia, ??? pozazdrościłem Ci i jeszcze po powrocie do garażu zrobiłem sobie małe kulanko Maluchem ??? Do następnego ☺ 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 5 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 5 Września 2019 Faajnie było: - pokulać w gronie Piekarsko/Tarnowskim na spota ( atrakcje na szczęście bez sensacji zaliczone) - spotkać się z Wami na klachach, pivku? i lodzie? - poznać nowych ludzi i tu specjalny ukłon dla Modego - co kołocz był od niego. Pyszny i dobrze obliczony ?- nawet Patrykowi stykło i zgodnie z wpisem wcześniejszym miał kawałek dla mnie ?( jednak przepadzity jest? a nie widać?). - przykulać 4litery w znacznej asyście Antka do domu - dzięki za towarzystwo! ( samemu po ciemku trochę strach?). 1
Marcin 78 Opublikowano 6 Września 2019 Opublikowano 6 Września 2019 Dziękuję wszystkim za spotkanie i miło spędzony czas, niestety jak zawsze wszystko co fajne szybko się kończy i znów trzeba czekać na kolejny czwarteczek ☺️ Mody (hmm bardzo młody?) dzięki za pyszne ciasto? (podobno następne będzie z mirabelkami ?) i pogaduchy o "burgmanku" Ewuś fajnie było Cię zobaczyć i posiedzieć z Wami trochę dłużej ? Pozdrawiam i do następnego ☺️
Użytkownicy tommac Opublikowano 6 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 6 Września 2019 Dzięki za czwartkowe popołudnie w miłym towarzystwie. Specjalne podziękowania za ciacho dla Modego.
kaczor72 Opublikowano 6 Września 2019 Opublikowano 6 Września 2019 Dziękuję za miłe spotkanie oraz pyszne ciacho od modego ?, i drogę powrotną z Nazirem !
Klubowicze KasiaP Opublikowano 6 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2019 U nas też odbyło się spotkanie czwartkowe grupy śląsko-świętokrzyskiej w Duće na Chorwacji? Pozdrawiamy ?
kaczor72 Opublikowano 6 Września 2019 Opublikowano 6 Września 2019 Bardzo was widzieć w fajnym gronie i pozdrawiam serdecznie !!! 30 minut temu, KasiaP napisał: U nas też odbyło się spotkanie czwartkowe grupy śląsko-świętokrzyskiej w Duće na Chorwacji? Pozdrawiamy ? 11 minut temu, kaczor72 napisał:
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 8 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2019 Dnia 6.09.2019 o 07:17, Marcin 78 napisał: Ewuś fajnie było Cię zobaczyć i posiedzieć z Wami trochę dłużej ? Dziękuję.... mnie też było bardzo miło się z Wami spotkać. Pozdrawiam ?
Rekomendowane odpowiedzi