Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Jednak nie dam rady. Dopiero teraz wszedłem do domu po powrocie z Kazimierza.
mario3101 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Suchy w domu było Dużo Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
kaczor72 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Dziękuję za spotkanie w miłym towarzystwie .JA już w domu i suchy
Marek Leśniak Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Kędzierzyn w domciu i w dodatku susi . Dzięki za spot kanko. Do Następnego.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Antek- cieszę się że dotarłeś. Widziałem jak odjeżdzasz w kierunku złotych pajęczyn to mi się ciepło zrobiło?. Resztę ekipy z klubu 125?żegnałem po kolei przy "fleszach" ale trochę mniejszych. Siedzę na górce ( pod domem) i próbuję ogarnąć z której strony bardziej "sadzi"?. Wszystkim, którzy się opierali przed wyjazdem życzę aby jak my dotarli na sucho. Dzięki za towarzystwo w Chudowie i w trasie. Tomek ( toxix76) gratuluję zakupu ale mam mieszane uczucia' Wolałem jak wracaliśmy (z Twoim) Generix Soho w ulewie niż burkiem 125 w błyskach. Mam nadzieję, że to nie będzie Nowa tradycja?
Klubowicze frodka2 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2019 I my już w domku. Na szczęście również bez deszczu ufff, parę kropel już w Siemianowicach było niestraszne ? dzięki i do następnego ? 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Bielsko w domu ,bez przeciwdeszczuwki się nie obyło. Dzięki za spotkanie do następnego.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Dzięki za spota. Posiedzieliśmy z Basią, Marcinem i Patrykiem do 21 i nie padało ?? Fajnie dużo się nas zebrało ? 2
Groot Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Dziękuję wszystkim za spotkanie...i do następnego..:)
Klubowicze Patryk Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Dzięki za spotkanie do późnych godzin wieczornych. Droga powrotna oświetlona pojedynczymi błyskami na niebie. Przed moim dojazdem do Kato ktoś umył wszystkie ulice ....... czyżby na moje przywitanie? ? Do następnego.
mario3101 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Jeszcze parę złapane Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 2
Damianci Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Serdecznie dziękuje wszystkim Burgmaniaczkom i Burgmaniakom za miłe spotkania. Powrót między piorunami też był ekscytujący, o czym zaświadczą współtowarzysze podróży, ale też dowody z zapisu trasy ?
Mody Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Serdecznie dziękuje Wszystkim wczoraj zebranym ? Miło było was poznać ? Do zobaczenia na następnych zjazdach ? Mody na srebrnym burgmanie ? Pozdrawiam ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zapraszamy na kolejne czwartkowe spotkania.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Witaj Mody ? Przyjeżdżajcie z Mają jak najczęściej ... tylko pamiętaj o bezpieczeństwie ?
Mody Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Ja będę na pewno , ale nie wiem jak Majka ? Joasiu , na następne spotkanie przyjadę odpowiednio ubrany ?
Mody Opublikowano 4 Września 2019 Opublikowano 4 Września 2019 Witam Panie/Panowie ? Czy ktoś pojawi się jutro w Chudowie ? Chciałbym wiedzieć orientacyjnie , bo nie wiem ile mam tego kołocza ogarnąć ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2019 Na kołocza zawsze chętnie przyjadę ....... żeby się nie zmarnował ? ? ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 4 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 4 Września 2019 28 minut temu, Mody napisał: Witam Panie/Panowie ? Czy ktoś pojawi się jutro w Chudowie ? Chciałbym wiedzieć orientacyjnie , bo nie wiem ile mam tego kołocza ogarnąć ? Witaj Mody, Przykro mi to pisać ale tego tematu nie ogarniesz ?. Byłeś na ostatnim spocie - masz na forum zdjęcia i ... widać ile nas było a poczytaj ilu się zapowiedziało?. Nic się nie spinaj - po prostu przyjedź? i na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. Dla mnie jeden kawałek ??- mam być. Do zobaczenia
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2019 Nazir, nie martw się odstąpię Ci pół ....................... z czwartego ? kawałka
Użytkownicy Nazir Opublikowano 4 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 4 Września 2019 Godzinę temu, Patryk napisał: Nazir, nie martw się odstąpię Ci pół ....................... z czwartego ? kawałka Patryku - nie wiedziałem, żeś taki przepadzity?. Nie widać po tobie?. Mody, nie słuchej Patryka - jemu wystarczy tylko jak popatrzy jak inni jedzą??
Mody Opublikowano 4 Września 2019 Opublikowano 4 Września 2019 Jeszcze jedno pytanko , czy jutro wśród zebranych będzie jakiś mechanika , albo osoba znająca się dobrze na burgmanku ?? ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2019 My z Ewą się wybieramy więc ciasto mile widziane ? A jak będzie Marcin78 to lepszego speca od Burgmana nie znajdziesz.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 4 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 4 Września 2019 7 godzin temu, arturo-bb napisał: 7 godzin temu, Mody napisał: Jeszcze jedno pytanko , czy jutro wśród zebranych będzie jakiś mechanika , albo osoba znająca się dobrze na burgmanku ?? ? My z Ewą się wybieramy więc ciasto mile widziane ? A jak będzie Marcin78 to lepszego speca od Burgmana nie znajdziesz. Nie umniejszając Jaśnie Wielmożnemu , miłościwie nam panującemu, Temu co bez tupnięcia rozgania stado lwów ( Marcinowi78?) muszę Ci Mody podpowiedzieć, że Artur to taka ""cicha woda" wiedzy o moto? ( Gość szedł po szczeblach 2oo: hulajnogi, rowery .....- pedały, torpeda.. to dla Niego mały pikuś?). Także jak Arturo będzie - to moto uleczone??. Ewentualnie jak będzie kenobi to też Ci to zrobi - tylko określ jaśniej co?.
Użytkownicy tommac Opublikowano 4 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 4 Września 2019 Ja już po urlopie. Powinienem być.
Rekomendowane odpowiedzi