Sympatycy PawełJW Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Witam. Napiszę tutaj żeby nie zaśmiecać. Marcin78 i grupa konspiracyjna dziękuję za nominację nas na klubowiczów i dopięcie sprawy do samego końca. Dziękuję również tym którzy proponowali nam wcześniej przystąpienie do grona klubowiczów ( Ewa, Artur, Patryk). Dziękuję grupie śląskiej za poparcie i rekomendację. Do zobaczenia i pozdrawiam.
Użytkownicy tommac Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Już czwartek, czy ktoś się wybiera do Chudowa?
Marcin 78 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Mnie nie będzie, jestem za..... walony robotą ?
mario3101 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Będę Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze nietoperz Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2019 A my dla odmiany będziemy.
mario3101 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Nawet C1 jest Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2019 mnie nie będzie dziś a czyjaż to Cjedyneczka ?
mario3101 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Super było Aneta pod eskorta połowa drogi Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Dzięki za spot-kanko. Było nas troszkę, i Pepusiem pojeździłem...?. Pozdrowionka i do zaś!
Klubowicze frodka2 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Dzięki za spotkanie i eskortę? do następnego! 1
Użytkownicy tommac Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Dzięki za czwartkowe pogaduchy. Do zobaczenia, następnym razem.
kaczor72 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Ja tez dziekuje za spotkanie i eskortę , było bardzo miło , i do nastepnego !!
Klubowicze nietoperz Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Było super . Aneta i Pepuś dają czadu!
Lupak Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 5 godzin temu, Joasia70 napisał: mnie nie będzie dziś a czyjaż to Cjedyneczka ? :-) taki tam zabytek jeszcze jest w moich rękach Pozdrawiam
Marek Leśniak Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Dzięki za Spot kanko było zajefanie. Pozdrawiamy i do następnego.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2019 7 godzin temu, Lupak napisał: ? taki tam zabytek jeszcze jest w moich rękach Pozdrawiam Łooooooooo matko. Kto to się odezwał. Po tylu latach.
Colonel Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 dziekuje za spot , miło było a stare znajomosci sie odnowiły ?
Marcin 78 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Uwaga - małe ogłoszenie ☺️ W dniu 15 sierpnia czwartkowy spot odbędzie się już od godz 15 Zapraszam wszystkich serdecznie z Grupy Śląskiej i chętnych z pozostałych regionów na to wyjątkowe i uroczyste spotkanie W miarę możliwości proszę o zabranie ze sobą kocyków w razie W... Na Chudowie odbywać będzie się impreza, więc może być problem z stolikami, w razie czego przeniesiemy się trochę dalej na łąkę Ps. Proszę o informację, kto się wybiera, bym wiedział na kogo czekać, by nie przegapił wyjątkowego wydarzenia ? Dziękuję za uwagę i do zobaczenia ☺️
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Będę Marcinku ale chwilę po 16.00
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Mnie nie będzie ? Informacja dla osób jadących do Chudowa przez Katowice W związku z defiladą w Katowicach w dniu 15.08 już od środy 14 sierpnia od godz. 20:00 do czwartku 15 sierpnia do godz. 17:00 dla ruchu zostaną zamknięte: - ul. Bagienna od skrzyżowania z ulicy Lwowską do węzła z ul. Murckowską - Aleja Roździeńskiego od węzła z ul. Murckowską do Ronda im. gen. Jerzego Ziętka - Rondo im. gen. Jerzego Ziętka - ul. Chorzowska od ul. Sokolskiej do Ronda im. gen. Jerzego Ziętka - Aleja Korfantego od ulicy Moniuszki do Placu Alfreda - Strefa Kultury (w której odbędzie się piknik wojskowy) - Tunel pod Rondem (w dwie strony) 1
Użytkownicy tommac Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Mnie nie będzie. Wyjeżdżam na urlop, pojawię sìę dopiero we wrześniu.
Conan Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 No właśnie termin troche z d... a przynajmniej godz. Bo ja bym chętnie był ale z dzieciakami też na defilade jadę i to obowiazkowo. 2
Rekomendowane odpowiedzi