Użytkownicy tommac Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownicy Opublikowano 25 Lipca 2019 Jak nic nie wyskoczy, to oczywiście będę. Prośba do Marcina78, żeby zabrał moją koszulkę, której jeszcze nie miałem okazji odebrać.
Marcin 78 Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 8 minut temu, tommac napisał: Prośba do Marcina78, żeby zabrał moją koszulkę, której jeszcze nie miałem okazji odebrać. Koszulki mam za każdym razem jak jestem na Chudowie, więc i dziś będą ?
Klubowicze Migu Opublikowano 25 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2019 Dnia 24.07.2019 o 09:15, MarP napisał: Widzę, że syndrom Miga (mam 600ccm w garażu, a jeżdżę popierdółką) jest zaraźliwy ? Marek na Chudów mam 100-km traska w sam raz na rower, a jeżdżę pcx-em bo to klub skuterowy i na spotkanie wypada takim sprzętem przyjechać(dodatkowo jazda tą zabawką sprawia mi dużo frajdy). Silver wing jest na trasy a trasa to co najmniej 500-km. Conan wezmę Ci to po drodze.
mario3101 Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy tommac Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownicy Opublikowano 25 Lipca 2019 Rudy w domu. Dzięki za spota i do następnego razu. Marcin78 jeszcze raz dziękuje za koszulkę.
Klubowicze kenobi Opublikowano 25 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2019 Dzięki za spotkanko. Nareszcie wśród Swoich... ... i nawet pewien PCX wrócił do "swoich" ... ... i Migowy PCX ma już kompana...
Colonel Opublikowano 26 Lipca 2019 Opublikowano 26 Lipca 2019 Dziekuje za spotkanko , fajowo było. tematy do zamkniecia : - którys z kolegów chciał odemnie kupić manetki podgrzewane OXFORD , nieuzywane - Prośba do Jacka od BMW R1200RT - Proszę pamietaj o ringach dla mnie ,odezwij sie , zrobie przelew , moga byc w dwóch kolorach , rozmiar 70
Marcin 78 Opublikowano 26 Lipca 2019 Opublikowano 26 Lipca 2019 Dzięki za miłego spota, jak zwykle prawie nikt nie pisał że przyjedzie, a jednak trochę Nas się zjechało ?? Miło było Wszystkich zobaczyć, poznać nowe osoby, pogadać i pozytywnie doładować akumulatorki ? Pozdro i do następnego ?
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zapraszam wszystkich chętnych na poczęstunek do Chudowa !!!!
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 1 Sierpnia 2019 36 minut temu, AndrzejMyslowiceS napisał: Zapraszam wszystkich chętnych na poczęstunek do Chudowa !!!! ?Chętny to ja jestem - niestety nie będę dziś ( ale za Twoje zdrowie wypije??)
Użytkownicy tommac Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Niestety mnienie będzie. Andrzej sto lat. Pozdrowienia dla wszystkich z Energilandii.
Klubowicze MarP Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, AndrzejMyslowiceS napisał: Zapraszam wszystkich chętnych na poczęstunek do Chudowa !!!! No! Andrzeju jak Ty zapraszasz to musimy przyjechać ?
Marcin 78 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Postaram się również przyjechać jak Andrzej zaprasza ☺️
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Wpadnę na chwilkę
Klubowicze karton Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Andrzej najlepszego z mierzeji Piaski
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Sierpnia 2019 My już wróciliśmy. Pierwszy raz Pepusia zaliczony ?. Andrzej! Dzięki za słodkości, raz jeszcze 100 lat! 3
Marek Leśniak Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Kędzierzyn w domciu. Dzięki za Spot. kanko. Andrzej jeszcze raz Najlepszego i dzięki za słodkości. Do następnego
kaczor72 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 ŚW Piekary juz w domu ? dziekuje za pysznosci i jeszcze raz 105 lat dla ciebie
Marcin 78 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Dzięki wszystkim za spota, solenizantowi jeszcze raz wszystkiego najlepszego i dziękuję za słodkości. Aneta ??, teraz zostaje Ci kilometry nawijać i prawko robić ? Pozdrawiam i do następnego ? 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Dzięki za spot-kanko. Jędruś 101 lat. (a takiego smaka na kawkę z "partyzantckiego imbryka" miałem... a tu nic... ?).
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Dzięki za spotkanie ? do następnego ? Andrzej najlepszego dużo zdrowia i nie smuć się ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Dziękuję za wczorajsze spotkanie przy słodkościach, którym ciężko było się oprzeć ? Szkoda tylko że nie było "turystycznej kawy" ale i tak było ?....?? Najlepszego Andrzej !!! Frodka, .... no niezłe cacko ?
Klubowicze MarP Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2019 No i kolejny czwartek niestety już za nami ? szkoda, że popołudnie tak krótko trwa ? Dziękujmy wszystkim za wczorajsze spotkanie. Andrzejowi życzymy jeszcze raz 100 lat i wszystkiego najlepszego. Dziękujemy za słodkości - normalnie Mistrz cukiernictwa z naszego Andrzeja ?. 3 godziny temu, Patryk napisał: Szkoda tylko że nie było "turystycznej kawy" ale i tak było ?....?? Fakt, szkoda ale mogę to zrozumieć: kawa turystyczna tylko z motocykla, a wczoraj Andrzej przyjechał autem ? 3 godziny temu, Patryk napisał: Frodka, .... no niezłe cacko ? Skuterek bardzo ładny ??
Colonel Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 i ja dokładam życzenia zdrowia i szerokości dla Jędrusia. dokładam serdeczne dzięki dla Jacka za ringi ! do zobaczenia za tydzien
Rekomendowane odpowiedzi