Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 18 Lipca 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2019 Duży akumulator to był w starym starze tzw. gruzliku ale gdyby go założył to nie ruszył by z miejsca ze względu na ciężar. Ale i tak szacun dla emeryta. 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 18 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2019 39 minut temu, AndrzejMyslowiceS napisał: Duży akumulator to był w starym starze tzw. gruzliku... Jędruś, byś widział jaki jest w ST-44 tzw. gagarinie...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2019 Dzięki za spotkanie ? było jak zawsze miło ? Marku jeszcze raz wszystkiego najlepszego ? A w Chudowie: 1
kaczor72 Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Dziękuję za miłe towarzystwo i pogaduchy ?
Romanha Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Witam wszystkich Pytanie kto ma rower elektryka Gianta bo miałbym pare pytań. Pozdrawiam
Klubowicze karton Opublikowano 19 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2019 Marek dzieki i najlepszego za tydzień może Kędzierzyn zaproszenie jest od przemiłych Leśniaków będziemy śledzić dzwonić i pogoda ja jestem za na wyjazd na zamek nie
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 19 Lipca 2019 Sympatycy Opublikowano 19 Lipca 2019 42 minuty temu, karton napisał: Marek dzieki i najlepszego za tydzień może Kędzierzyn zaproszenie jest od przemiłych Leśniaków będziemy śledzić dzwonić i pogoda ja jestem za na wyjazd na zamek nie Marek również wszystkiego najlepszego. Adam jak coś pisz jestem chętny na wyjazd.
bobby Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 9 godzin temu, Romanha napisał: Pytanie kto ma rower elektryka Gianta bo miałbym pare pytań 1) A to musi byc giant czy chodzi o silnik? 2) Jest osobny watek o rowerach elektrycznych
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 19 Lipca 2019 Sympatycy Opublikowano 19 Lipca 2019 2 minuty temu, bobby napisał: 2) Jest osobny watek o rowerach elektrycznych Dokładnie szukaj w wątku off topic Wiele osób śmiga na elektrykach A co do elektryków .Migu nadal zaskakujesz oczywiscie pozytywnie .Tylko nie wpadnij na pomysl Chorwacji ? Emerycie szacun dla Ciebie
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Lipca 2019 Użytkownicy Opublikowano 19 Lipca 2019 26 minut temu, subaru gtb320 napisał: Wiele osób śmiga na elektrykach Ale nikt z taką gracją jak Migu?
Klubowicze MarP Opublikowano 20 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2019 Dziękuję za jak zawsze wesołe czwartkowe spotkanko ? Dzięki jaszcze raz za życzenia ?
Klubowicze Migu Opublikowano 21 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2019 Dnia 19.07.2019 o 12:48, Romanha napisał: Witam wszystkich Pytanie kto ma rower elektryka Gianta bo miałbym pare pytań. Pozdrawiam To mój, poślij numer telefonu na priv to pogadamy. Jeszcze raz najlepszego Marku.
Marek Leśniak Opublikowano 22 Lipca 2019 Opublikowano 22 Lipca 2019 Witam Odnośnie spotkania w Kędzierzynie to Sorrki ale w ten czwartek nie mamy możliwości się spotkać . Ale za to 1 Sierpnia chciałbym zaprosić Szanowną Brać na spotkanie w Kędzierzynie gdzie dokładnie to jeszcze napiszemy. Zapraszamy i do zobaczenia.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 23 Lipca 2019 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2019 Pierwszego sierpnia mam urodziny i spotkanie jest w Chudowie !!!! 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Lipca 2019 Użytkownicy Opublikowano 23 Lipca 2019 1 godzinę temu, AndrzejMyslowiceS napisał: Pierwszego sierpnia mam urodziny i spotkanie jest w Chudowie !!!! ?Już żałuję, że mnie nie będzie ?. Więc chociaż jako pierwszy napiszę - najlepszego Andrzej - 100 lat?
Klubowicze Patryk Opublikowano 23 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2019 5 godzin temu, AndrzejMyslowiceS napisał: Pierwszego sierpnia mam urodziny i spotkanie jest w Chudowie !!!! Andrzeju! Na Twoje 35 lat .... postaram się przyjechać. Nie odmówię sobie kawy gotowanej na palniku turystycznym .... jak to bywa u prawdziwego Moto-podróźnika. Choć może będę znowu jechał ponad godzinę do Chudowa ..... to będę.?
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 23 Lipca 2019 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2019 Tej wersji proszę się trzymać !!!
Klubowicze MarP Opublikowano 24 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2019 14 godzin temu, Patryk napisał: Choć może będę znowu jechał ponad godzinę do Chudowa ..... Widzę, że syndrom Miga (mam 600ccm w garażu, a jeżdżę popierdółką) jest zaraźliwy ?
mario3101 Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 Pierwszego sierpnia mam urodziny i spotkanie jest w Chudowie !!!! Aż żal bo będę na urlopie Dziadku Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Marcin 78 Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 Godzinę temu, MarP napisał: Widzę, że syndrom Miga (mam 600ccm w garażu, a jeżdżę popierdółką) jest zaraźliwy ? Hmm Marku chyba że oszczędzanie skrzyni w tym przypadku ?, przebieg zrobiony więc ...... czas odliczać ? 21 godzin temu, AndrzejMyslowiceS napisał: Pierwszego sierpnia mam urodziny i spotkanie jest w Chudowie !!!! ? i 15-go również będzie w Chudowie ? 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 24 Lipca 2019 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2019 9 godzin temu, Marcin 78 napisał: ? i 15-go również będzie w Chudowie ? A co z leniwcem ? W tym roku odpuszczasz ?? Mazury.
Marcin 78 Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 2 godziny temu, subaru gtb320 napisał: A co z leniwcem ? W tym roku odpuszczasz ?? Mazury. Seba jak na razie nic nie planuję, bo co zaplanuję to nie wychodzi? , Basia w niedzielę idzie do szpitala, więc dopiero po jej powrocie będę widział na czym stoję. Pamiętaj spontany są najlepsze ? Jutro czwarteczek, wybiera się ktoś na Chudów?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 24 Lipca 2019 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2019 Ok rozumiem .Jak się uda jutro będę na chwilę w Chudowie . Pozdrów Basię .Wszystko będzie ok. A spontan zawsze najlepszy. Jak w zeszłym roku? .W tym zamierzam mniej spontanicznie śmigać tylko troszkę inna drogą. Bez planu .Tylko cel jest znany.A resztę kiedy gdzie i jak się zobaczy.
mario3101 Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 Będę Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Conan Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 Dziś wolne, pogoda się zapowiada więc cza być do oporu. Coś dziś po Chudowie ? ?
Rekomendowane odpowiedzi