Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 23 Maja 2019 3 godziny temu, Marcin 78 napisał: Spotkanie w garażu, skrzynia na ziemi, jedziemy dalej z rozbieraniem ? Moim hobby też jest rozbieranie ale .... ??. No w tym garażowym przypadku to trafił na fachowców, więc miłej zabawy w rozbieranego?. 3 godziny temu, Damianci napisał: Nazir, może weź moją koszulkę. Podjadę w przyszłym tygodniu jak będzie pogoda. No i proszę o numer konta za kamizelkę. Życzę udanego spotkania w garażu i skutecznej naprawy. LwG W przyszłym tygodniu jestem od czwartku na Burgmanii!! Jak wiesz, wyjechałem za późno, więc nie wstąpiłem do GARAŻU! (bałem się, że Marcin będzie kazał mi coś rozbierać, czyścić - a trochę mało się znamy?) 39 minut temu, tommac napisał: Nazir, jeszcze raz dzięki za kamizelkę Niema spr.Cieszę się, że Wam pasuje? Obecnym na spocie bardzo dziękuję za miłe pogaduchy. Wszystko co dobre szybko się kończy a ciekawe rozmowy zaskakują zegar?! Dzięki Kasiu i Marku za długie Polaków rozmowy - miło "zleciał" czas!
Klubowicze MarP Opublikowano 23 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2019 Dziękujemy za wspólne spotkanie. Było nielicznie ale sympatycznie ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 24 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 24 Maja 2019 7 godzin temu, MarP napisał: Dziękujemy za wspólne spotkanie. Było nielicznie ale sympatycznie ? Marku! taka prośba ( zgodnie z wczorajszą rozmową ) o info na temat pokrowca na - takiego fajnego jak Twój?
Klubowicze MarP Opublikowano 24 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2019 8 minut temu, Nazir napisał: info na temat pokrowca na Mówisz - masz ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 24 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 24 Maja 2019 5 minut temu, MarP napisał: Mówisz - masz ? Dzięki? - i ....już zamówiłem?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Maja 2019 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2019 12 godzin temu, Marcin 78 napisał: Spotkanie w garażu, skrzynia na ziemi, jedziemy dalej z rozbieraniem Macinie, to pierwsza awaria Twojej skrzyni w Burku, czy już robiłeś kiedyś? Jeśli pierwsza, to ile kilometrów zrobiłeś bez awarii? Tradycyjnie, objawów, że zaraz padnie, nie było?
oloburg1 Opublikowano 24 Maja 2019 Opublikowano 24 Maja 2019 Dzięki Marek! Też już skorzystałem i zamówiłem pokrowiec!... Tobie Arek za kamizelkę, bo chyba dzięki niej mnie widzieli w tym deszczu! ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 24 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 24 Maja 2019 1 minutę temu, oloburg1 napisał: Dzięki Marek! Też już skorzystałem i zamówiłem pokrowiec!... Tobie Arek za kamizelkę, bo chyba dzięki niej mnie widzieli w tym deszczu! ? Spoko ! Mówisz, widzieli jak im żółte na białym śmigło?
Marcin 78 Opublikowano 24 Maja 2019 Opublikowano 24 Maja 2019 2 godziny temu, KriSSo napisał: Macinie, to pierwsza awaria Twojej skrzyni w Burku, czy już robiłeś kiedyś? Jeśli pierwsza, to ile kilometrów zrobiłeś bez awarii? Tradycyjnie, objawów, że zaraz padnie, nie było? Krzysiu kiedyś musi być ten pierwszy raz. 53810km zrobiła i padła, z objawów trochę wcześniej zaczęła stukać i dziwnie zmieniała przełożenia. Do wymiany pasek, trybka, łożyska i kliny czyli cały zestaw do wymiany. Jakby nie patrzeć lekko przy mnie nie miała, jazda po górach i torach, musiało się tak skończyć, ale najważniejsza jest radość z jazdy, a za resztę zapłacisz kartą.... ?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 24 Maja 2019 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2019 4 godziny temu, KriSSo napisał: Macinie, to pierwsza awaria Twojej skrzyni w Burku, czy już robiłeś kiedyś? Jeśli pierwsza, to ile kilometrów zrobiłeś bez awarii? Tradycyjnie, objawów, że zaraz padnie, nie było? Wbije się w temat . U mnie pierwsza awaria przy ok 80 tyś km Tradycyjnych objawów że padnie nie było ,wszystko było normalnie aż nagle koniec.( moto poszło do ''żyda'') U mnie ogarniecie tego trwało by do 2022r p.s Marcin podziwiam masz jeszcze kupe czasu na remont ,całe 6dni. Podzielić to że robisz tylko wieczorami to jakieś 3dni Dla mnie KOSMOS Rozebrać ,poszukać częsci ,zamówić odebrać ,złożyć.Odpada jazda testowa bo będzie na Burgmanie (zlot) Pełen podziw
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Maja 2019 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2019 Ok, czyli te 50 kkm powinienem swoim w miarę bezstresowo przejeździć. Nie latam po torze i nie „upalam” manetką do oporu, raczej spokojna jazda po NRD. No ale tego spokoju ducha, jaki był przy swt niestety już nie mam heh.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 24 Maja 2019 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2019 6 minut temu, KriSSo napisał: Ok, czyli te 50 kkm powinienem swoim w miarę bezstresowo przejeździć. Nie latam po torze i nie „upalam” manetką do oporu, raczej spokojna jazda po NRD. No ale tego spokoju ducha, jaki był przy swt niestety już nie mam heh. Z tego co kojarzę to były przypadki i po 20tys ( u nas na śląsku) bez upalania normalna wycieczkowa jazda. Chyba nie ma reguły ale w 80% po przebiegu 50 -60tyś największy problem Są przypadki 20tyś jak i 100tyś ale to mniejszość .
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2019 Dnia 22.05.2019 o 23:20, Marcin 78 napisał: Hmmm, ciężko mi powiedzieć co robimy, choć patrząc na pogodę, nie zostaje nic jak jechać do Kobióru. Niestety mnie nie będzie na czwartkowym spotkaniu, po niedzielnym wyjeździe tak wracałem do domu ( a mój miał być bezawaryjny ?) Pozostał tydzień do zlotu by naprawić króla lawety, co jest mało realne w mojej sytuacji, więc jutro jestem w garażu (jakby ktoś chciał wpaść podtrzymać mnie na duchu i przy okazji odebrać koszulkę to zapraszam ?) ??? Arek proszę nie drażnić ? W maju już się nie wciśniesz ale w czerwcu wystaw zdjęcie w głosowaniu na FOTO SKUTER MIESIĄCA ? 2
GadekW Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Dnia 24.05.2019 o 12:10, subaru gtb320 napisał: Z tego co kojarzę to były przypadki i po 20tys ( u nas na śląsku) bez upalania normalna wycieczkowa jazda. Chyba nie ma reguły ale w 80% po przebiegu 50 -60tyś największy problem Są przypadki 20tyś jak i 100tyś ale to mniejszość . 38 tyś... podczas spokojnej jazdy na autostradzie zerwany pasek.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2019 Jutro czwartek a więc . Ja ,my chudów jak pogoda i czas pozwoli to jesteśmy.(bez parafialnych )
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2019 Mam ochotę być ( Qwa już Czerwiec a jeszcze nie byłem w Chudowie , co za pogoda ?)
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2019 Jak się wyrobię to wpadnę, ale na chwilę bo na 4.00 w piątek...no i jak żabami nie będzie walić.....he, he....
Marcin 78 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Mnie raczej nie będzie, o 18 mają przywieść kolejne auto zastępcze, a jutro już muszę załatwiać następne ☹️. Dopiero środa a już dwa auta stoją rozwalone, jak pójdzie dalej w takim tempie to do niedzieli nie będę miał czym jeździć ? oj pechowy ten czerwiec
Sympatycy robert1973 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2019 Dnia 27.05.2019 o 14:12, GadekW napisał: 38 tyś... podczas spokojnej jazdy na autostradzie zerwany pasek. Autobana i spokojna jazda.... taaaaaa
Użytkownicy Nazir Opublikowano 5 Czerwca 2019 Użytkownicy Opublikowano 5 Czerwca 2019 Smutno czytać Marcina text ? - ale Marcin!!: dasz rady? ( mówiłeś, że swój sqter nie zdążysz poskładać na 15ty Zlot i ...TADAM!!, lecz "coby nudno nie było" przywiozłeś sobie inny a właściwie to Karolina zrobiła dla Ciebie ten prezent?) Skoro jutro Chudów to śmigam - do zobaczenia
Użytkownicy Nazir Opublikowano 6 Czerwca 2019 Użytkownicy Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zawsze była 18-ta, więc i tym razem też tak będzie?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2019 Będę ...
Klubowicze karton Opublikowano 6 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2019 Ja jadę taka pogoda trzeba korzystać
Rekomendowane odpowiedzi