Klubowicze MarP Opublikowano 17 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2019 Dziękujemy wszystkim za czwartkwe spotkanie ?? 1
Darkhem Opublikowano 17 Maja 2019 Opublikowano 17 Maja 2019 Byłem późno i krótko, takie mam możliwości, ale cieszę się że mogłem Was zobaczyć. Ps. Nie wiem czy chodzi o niego, ale jeśli masz Marcin na myśli tego młodego człowieka który był ze mną to ma na imię Tymoteusz. Było głośno więc mogłeś źle zrozumieć. ? Acha i dziekuje za naklejkę. Pozdrawiam
Marcin 78 Opublikowano 17 Maja 2019 Opublikowano 17 Maja 2019 Godzinę temu, Darkhem napisał: Ps. Nie wiem czy chodzi o niego, ale jeśli masz Marcin na myśli tego młodego człowieka który był ze mną to ma na imię Tymoteusz. Było głośno więc mogłeś źle zrozumieć. ? Acha i dziekuje za naklejkę. Pozdrawiam To wychodzi na to że nie Patryk jest "stary i głuchy" jak to wczoraj stwierdził twój wnuk, a raczej o mnie chodziło ? Faktycznie było głośno i mogłem przekręcić, ale nie zmienia to faktu że miło było Go poznać, wnuk pierwsza klasa, chyba wszyscy byli pod wrażeniem ?. Darek przyjezdzaj z Tymoteuszem częściej na spotkania, bo trzeba zaszczepić młodzieży 2oo ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2019 3 godziny temu, Marcin 78 napisał: jak to wczoraj stwierdził twój wnuk, ( ... ) , wnuk pierwsza klasa, O KURDE !!! Darkhem ma wnuka ???? !!!! Litości, przecież on ledwo co sam przestał pić mleko ?
Darkhem Opublikowano 17 Maja 2019 Opublikowano 17 Maja 2019 Ech Marcin, za dużo napisałeś. Chciałem uniknąć szoku ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 22 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 22 Maja 2019 Już środa! Szefie.. szefie... Marcinie"78" co robim?. Zakładamy zbroje i na qń na zamek w Chudowie??️⛈️?, Czy robim "mase" w jakiejś knajpie? Może dotrą kamizelki to bym je zabrał dla tych co zamówili. Pewno też stoją w boxie gotowi do startu ( tylko wstydzą się pytać☺️)
Marcin 78 Opublikowano 22 Maja 2019 Opublikowano 22 Maja 2019 Godzinę temu, Nazir napisał: Już środa!..... Marcinie"78" co robim? Hmmm, ciężko mi powiedzieć co robimy, choć patrząc na pogodę, nie zostaje nic jak jechać do Kobióru. Niestety mnie nie będzie na czwartkowym spotkaniu, po niedzielnym wyjeździe tak wracałem do domu ( a mój miał być bezawaryjny ?) Pozostał tydzień do zlotu by naprawić króla lawety, co jest mało realne w mojej sytuacji, więc jutro jestem w garażu (jakby ktoś chciał wpaść podtrzymać mnie na duchu i przy okazji odebrać koszulkę to zapraszam ?) Godzinę temu, Nazir napisał: Szefie.. szefie... ??? Arek proszę nie drażnić ?
toxix76 Opublikowano 22 Maja 2019 Opublikowano 22 Maja 2019 2 minuty temu, Marcin 78 napisał: Hmmm, ciężko mi powiedzieć co robimy, choć patrząc na pogodę, nie zostaje nic jak jechać do Kobióru. Niestety mnie nie będzie na czwartkowym spotkaniu, po niedzielnym wyjeździe tak wracałem do domu ( a mój miał być bezawaryjny ?) Pozostał tydzień do zlotu by naprawić króla lawety, co jest mało realne w mojej sytuacji, więc jutro jestem w garażu (jakby ktoś chciał wpaść podtrzymać mnie na duchu i przy okazji odebrać koszulkę to zapraszam ?) ??? Arek proszę nie drażnić ? Hej 4all !!! Rozumiem, ze nie Chudow ... nie inne miejsce a spotkanie pod garazem @Marcin 78 ? ... a biorac pod uwage ostatnie kulanko z @Nazir to jutro "nasza" pogoda ?. Wiec gdzie ten garaz? 1
oloburg1 Opublikowano 22 Maja 2019 Opublikowano 22 Maja 2019 Dajesz namiary na "garaż"! Ma być okno pogodowe między 17-19tą to będzie okazja na wsparcie i odbiór koszulek! ? Olo
Klubowicze kenobi Opublikowano 22 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2019 ... tradycyjnie...klub pracocholika...ehhh.... ....ale następny czwartek....WOLNE....aż do niedzieli !!!
Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 23 Maja 2019 6 godzin temu, Marcin 78 napisał: ??? Arek proszę nie drażnić ? Zatem z pokorą zapytam o jakąś propozycję miejsca spota - bo nasza wizyta w Twoim garażu (choć miła a dla mnie i toxixa76 wyjątkowo bliska) będzie tylko powodem tego, że na Burgmanię nie dojedziesz? - no chyba, że jako pasażer?. No chyba, że lubisz jak Ci ktoś patrzy na ręce i masz ( jak kobiety??) podzielność uwagi? PS. Co się spsuło ? Bo, że już wiem. I jak daleko od domu?
Marcin 78 Opublikowano 23 Maja 2019 Opublikowano 23 Maja 2019 7 godzin temu, oloburg1 napisał: Dajesz namiary na "garaż"! Ma być okno pogodowe między 17-19tą to będzie okazja na wsparcie i odbiór koszulek! ? Olo Chorzów ul. Chrobrego 3, będę koło 18 1 godzinę temu, Nazir napisał: Zatem z pokorą zapytam o jakąś propozycję miejsca spota..... PS. Co się spsuło ? Bo, że już wiem. I jak daleko od domu? W taką pogodę to raczej spotkanie w lokalu, a w tym miesiącu wypada na Kobiór, pytanie czy są chętni? Jak to co? Burgman cierpi tylko na jedną chorobę ? Przebieg 53810km i padła skrzynia, tylko dla czego tak wcześnie? ?. Miejsce awarii ;zjazd z 94 na 730, asistance się już splaciło ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2019 jest maj więc ... jak nie ma pogody to Kobiór - Zajazd Bufet Country
Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 23 Maja 2019 2 godziny temu, Joasia70 napisał: jest maj więc ... jak nie ma pogody to Kobiór - Zajazd Bufet Country Dzięki Joasia - ja będę
oloburg1 Opublikowano 23 Maja 2019 Opublikowano 23 Maja 2019 Postaram się też wyrobić dziś na spota! Olo
Conan Opublikowano 23 Maja 2019 Opublikowano 23 Maja 2019 A ja chętnie podjadę po koszulki Marcin :). Jak potrzebujesz pomocy to napisz dziś nie mam nocki to można burka reanimować. Na marginesie jakieś ustalenia kto kiedy w jaki dzień godzinie leci na burgmanie? ogólnie pogoda ma być kiepska na maksa ? Tak na czasie heh Zimny maj :)
Klubowicze karton Opublikowano 23 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2019 Na zamek byśmy pojechali do Kobiór to za daleko
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 23 Maja 2019 Sympatycy Opublikowano 23 Maja 2019 Godzinę temu, Conan napisał: ogólnie pogoda ma być kiepska na maksa ? Chyba u ciebie u mnie pełne słonice .I innej Burgmani nie pamiętam i ta bedzie tak sama. p.s W TVP zawsze cyganią zmień stacje . A co do spotkania mnie nie będzie zebranie w szkole mojego orła.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 23 Maja 2019 2 godziny temu, karton napisał: Na zamek byśmy pojechali do Kobiór to za daleko Jakie daleko? - ja mam jeszcze 20km więcej?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 23 Maja 2019 Spóźnię się - ale będę
Marcin 78 Opublikowano 23 Maja 2019 Opublikowano 23 Maja 2019 Spotkanie w garażu, skrzynia na ziemi, jedziemy dalej z rozbieraniem ? Miłego spotkania ? 1
Damianci Opublikowano 23 Maja 2019 Opublikowano 23 Maja 2019 Spóźnię się - ale będę Nazir, może weź moją koszulkę. Podjadę w przyszłym tygodniu jak będzie pogoda. No i proszę o numer konta za kamizelkę.Życzę udanego spotkania w garażu i skutecznej naprawy. LwGWysłane przy użyciu Tapatalka
oloburg1 Opublikowano 23 Maja 2019 Opublikowano 23 Maja 2019 Dzięki za spot! Dojechałem, ale 40km w deszczu, ale za to końcowe 10km po suchu! ?
Użytkownicy tommac Opublikowano 23 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 23 Maja 2019 Dzięki za dziś, do następnego. Nazir, jeszcze raz dzięki za kamizelkę
Klubowicze karton Opublikowano 23 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2019 Daleko ....jednym strzałem do Genewy dla mnie to nic dodam silverem
Rekomendowane odpowiedzi