Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie cd.

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za czwartkwe spotkanie ??

Opublikowano

Byłem późno i krótko, takie mam możliwości, ale cieszę się że mogłem Was zobaczyć.

Ps. Nie wiem czy chodzi o niego, ale jeśli masz Marcin na myśli tego młodego człowieka który był ze mną to ma na imię Tymoteusz. Było głośno więc mogłeś źle zrozumieć. ? Acha i dziekuje za naklejkę. Pozdrawiam 

Opublikowano
Godzinę temu, Darkhem napisał:

Ps. Nie wiem czy chodzi o niego, ale jeśli masz Marcin na myśli tego młodego człowieka który był ze mną to ma na imię Tymoteusz. Było głośno więc mogłeś źle zrozumieć. ? Acha i dziekuje za naklejkę. Pozdrawiam 

To wychodzi na to że nie Patryk jest "stary i głuchy" jak to wczoraj stwierdził twój wnuk, a raczej o mnie chodziło ?

Faktycznie było głośno i mogłem przekręcić, ale nie zmienia to faktu że miło było Go poznać, wnuk pierwsza klasa, chyba wszyscy byli pod wrażeniem ?. Darek przyjezdzaj z Tymoteuszem częściej na spotkania, bo trzeba zaszczepić młodzieży 2oo ?

• Klubowicze
Opublikowano
3 godziny temu, Marcin 78 napisał:

jak to wczoraj stwierdził twój wnuk, ( ... ) , wnuk pierwsza klasa, 

O KURDE !!! Darkhem ma wnuka ???? !!!! Litości, przecież on ledwo co sam przestał pić mleko ? 

Opublikowano

Ech Marcin, za dużo napisałeś. Chciałem uniknąć szoku ?

• Użytkownicy
Opublikowano

Już środa! Szefie.. szefie... Marcinie"78" co robim?. Zakładamy zbroje i na qń na zamek w Chudowie??️:scooter:⛈️?, Czy robim "mase" w jakiejś knajpie? Może dotrą kamizelki to bym je zabrał dla tych co zamówili. Pewno też stoją w boxie gotowi do startu ( tylko wstydzą się pytać☺️)

Opublikowano
Godzinę temu, Nazir napisał:

Już środa!..... Marcinie"78" co robim?

Hmmm, ciężko mi powiedzieć co robimy, choć patrząc na pogodę, nie zostaje nic jak jechać do Kobióru. Niestety mnie nie będzie na czwartkowym spotkaniu, po niedzielnym wyjeździe tak wracałem do domu ( a mój miał być bezawaryjny ?IMG_20190519_123823.thumb.jpg.6f78c78507a08d82c8273ed0f6279358.jpg

Pozostał tydzień do zlotu by naprawić króla lawety, co jest mało realne w mojej sytuacji, więc jutro jestem w garażu (jakby ktoś chciał wpaść podtrzymać mnie na duchu i przy okazji odebrać koszulkę to zapraszam ?

Godzinę temu, Nazir napisał:

Szefie.. szefie... 

??? Arek proszę nie drażnić ?

Opublikowano
2 minuty temu, Marcin 78 napisał:

Hmmm, ciężko mi powiedzieć co robimy, choć patrząc na pogodę, nie zostaje nic jak jechać do Kobióru. Niestety mnie nie będzie na czwartkowym spotkaniu, po niedzielnym wyjeździe tak wracałem do domu ( a mój miał być bezawaryjny ?IMG_20190519_123823.thumb.jpg.6f78c78507a08d82c8273ed0f6279358.jpg

Pozostał tydzień do zlotu by naprawić króla lawety, co jest mało realne w mojej sytuacji, więc jutro jestem w garażu (jakby ktoś chciał wpaść podtrzymać mnie na duchu i przy okazji odebrać koszulkę to zapraszam ?

Hej 4all !!! Rozumiem, ze nie Chudow ... nie inne miejsce a spotkanie pod garazem @Marcin 78 ? ... a biorac pod uwage ostatnie kulanko z @Nazir to jutro "nasza" pogoda ?. Wiec gdzie ten garaz?

Opublikowano

Dajesz namiary na "garaż"! Ma być okno pogodowe między 17-19tą to będzie okazja na wsparcie i odbiór koszulek! ? Olo

• Klubowicze
Opublikowano

... tradycyjnie...klub pracocholika...ehhh....

....ale następny czwartek....WOLNE....aż do niedzieli !!! 

• Użytkownicy
Opublikowano
6 godzin temu, Marcin 78 napisał:

Zatem z pokorą zapytam o jakąś propozycję miejsca spota - bo nasza wizyta w Twoim garażu (choć miła a dla mnie i toxixa76 wyjątkowo bliska) będzie tylko powodem tego, że na Burgmanię nie dojedziesz? - no chyba, że jako pasażer?. No chyba, że lubisz jak Ci ktoś patrzy na ręce i masz ( jak  kobiety??) podzielność uwagi?

PS. Co się spsuło ? Bo, że :scooter:już wiem. I jak daleko od domu?

Opublikowano
7 godzin temu, oloburg1 napisał:

Dajesz namiary na "garaż"! Ma być okno pogodowe między 17-19tą to będzie okazja na wsparcie i odbiór koszulek! ? Olo

Chorzów ul. Chrobrego 3, będę koło 18

1 godzinę temu, Nazir napisał:

Zatem z pokorą zapytam o jakąś propozycję miejsca spota..... 

PS. Co się spsuło ? Bo, że :scooter:już wiem. I jak daleko od domu?

W taką pogodę to raczej spotkanie w lokalu, a w tym miesiącu wypada na Kobiór, pytanie czy są chętni? 

Jak to co? Burgman cierpi tylko na jedną chorobę ? Przebieg 53810km i padła skrzynia, tylko dla czego tak wcześnie? ?. Miejsce awarii ;zjazd z 94 na 730, asistance się już splaciło ?

• Klubowicze
Opublikowano

jest maj więc ... jak nie ma pogody to Kobiór - Zajazd Bufet Country

• Użytkownicy
Opublikowano
2 godziny temu, Joasia70 napisał:

jest maj więc ... jak nie ma pogody to Kobiór - Zajazd Bufet Country

Dzięki Joasia - ja będę

Opublikowano

Postaram się też wyrobić dziś na spota! Olo

Opublikowano

A ja chętnie podjadę po koszulki Marcin :). Jak potrzebujesz pomocy to napisz dziś nie mam nocki to można burka reanimować. 

Na marginesie jakieś ustalenia kto kiedy w jaki dzień godzinie leci na burgmanie? ogólnie pogoda ma być kiepska na maksa ?

Tak na czasie heh Zimny maj :)

• Klubowicze
Opublikowano

Na zamek byśmy pojechali do Kobiór to za daleko 

• Sympatycy
Opublikowano
Godzinę temu, Conan napisał:

ogólnie pogoda ma być kiepska na maksa ?

Chyba u ciebie u mnie pełne słonice .I innej Burgmani nie pamiętam i ta bedzie tak sama.

p.s

W TVP zawsze cyganią zmień stacje .

A co do spotkania mnie nie będzie zebranie w szkole mojego orła.

• Użytkownicy
Opublikowano
2 godziny temu, karton napisał:

Na zamek byśmy pojechali do Kobiór to za daleko 

Jakie daleko? - ja mam jeszcze 20km więcej?

• Użytkownicy
Opublikowano

Spóźnię się - ale będę

Opublikowano

Spotkanie w garażu, skrzynia na ziemi, jedziemy dalej z rozbieraniem ?IMG_20190523_190959.thumb.jpg.02f6664fe580c7b52efe0800eeef5810.jpg

Miłego spotkania ?

Opublikowano
Spóźnię się - ale będę

Nazir, może weź moją koszulkę. Podjadę w przyszłym tygodniu jak będzie pogoda. No i proszę o numer konta za kamizelkę.

Życzę udanego spotkania w garażu i skutecznej naprawy. LwG

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dzięki za spot! Dojechałem, ale 40km w deszczu, ale za to końcowe 10km po suchu! ?

• Użytkownicy
Opublikowano

Dzięki za dziś, do następnego.

Nazir, jeszcze raz dzięki za kamizelkę

• Klubowicze
Opublikowano

Daleko ....jednym strzałem do Genewy dla mnie to nic dodam silverem