Klubowicze karton Opublikowano 9 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2019 Byliśmy przywitać burgmaniakow icusia krótko praca było miło i dużo śmiechu
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2019 Bardzo dziękuję za dzisiejsze spotkanie. Cuś był zachwycony i bardzo zadowolony ze spotkaniem z Wami. Przez całą drogę do domu opowiadał jak to było zabawnie, jak to z kaźdym mógł sobie porozmawiac o tylu ciekawych sprawach i posłuchać opowiesci oraz wspomnień z wycieczek skuterowych. Długo zrwaliśmy boki wspominając opowieści Marcina o wybuchowych jego przypadkach. ???
mario3101 Opublikowano 10 Maja 2019 Opublikowano 10 Maja 2019 Bardzo dziękuję za dzisiejsze spotkanie. Cuś był zachwycony i bardzo zadowolony ze spotkaniem z Wami. Przez całą drogę do domu opowiadał jak to było zabawnie, jak to z kaźdym mógł sobie porozmawiac o tylu ciekawych sprawach i posłuchać opowiesci oraz wspomnień z wycieczek skuterowych. Długo zrwaliśmy boki wspominając opowieści Marcina o wybuchowych jego przypadkach. Dobrze ze fotograf robił jeden stolik Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu TapatalkaByło dobrze Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Marcin 78 Opublikowano 10 Maja 2019 Opublikowano 10 Maja 2019 Dzięki za spota, pogaduchy i wspomnienia, aku naładowane na dalszą część sztafety, więc do zobaczenia w sobotę ☺️ 8 godzin temu, Patryk napisał: Długo zrwaliśmy boki wspominając opowieści Marcina o wybuchowych jego przypadkach. ??? Miło wspominać i cieszyć się że nic poważnego się nie stało, hmm chyba po prostu lubię ogień i miałem jednak zostać strażakiem ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 10 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 10 Maja 2019 Wielkie dzięki za spotkanko. Gdyby nie pogoda to Cusiek miałby foto ze wszystkimi na dworze a tak tylko stół Vipów ? ( jak pisze mario?). Ważne, że klimat super i pamięć póki co dobra??. Pozdrawiam wszystkich ( łącznie z Cuśkiem) i jeszcze raz dzięki toxix76 za mokrevoyage - jak na pierwszy raz to pogoda zrobiła Ci chrzest?️?. Mam nadzieję, że nie skończysz ??. Na Burku -exe. są udogodnienia, więc u mnie ok. Ale jak to mówią: TWARDYM trzeba być!!!?
Użytkownicy tommac Opublikowano 10 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 10 Maja 2019 Dzięki za spotkanie. Miło było w końcu poznać Cusia. Do następnego razu
Klubowicze maroch75 Opublikowano 10 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2019 Dzięki wszystkim za spora i pogaduchy. Pozytywna energia załadowana ? Do następnego?
toxix76 Opublikowano 10 Maja 2019 Opublikowano 10 Maja 2019 10 godzin temu, Nazir napisał: Wielkie dzięki za spotkanko. Gdyby nie pogoda to Cusiek miałby foto ze wszystkimi na dworze a tak tylko stół Vipów ? ( jak pisze mario?). Ważne, że klimat super i pamięć póki co dobra??. Pozdrawiam wszystkich ( łącznie z Cuśkiem) i jeszcze raz dzięki toxix76 za mokrevoyage - jak na pierwszy raz to pogoda zrobiła Ci chrzest?️?. Mam nadzieję, że nie skończysz ??. Na Burku -exe. są udogodnienia, więc u mnie ok. Ale jak to mówią: TWARDYM trzeba być!!!? Dzięki Nazir za "holowanko" i powrót w ciemnościach. Chrzciło mnie praktycznie cały czas ? Dziękuję Wszystkim za spotkanie i do następnego razu! PS austro-chińczyk dał radę ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2019 Jutro czwartek ? ? gdzieś się spotykamy ?
Marcin 78 Opublikowano 15 Maja 2019 Opublikowano 15 Maja 2019 Oczywiście że się spotykamy, niestety pogoda nas nie rozpieszcza, jest maj więc spotkanie w Country bar Kobiór ☺️ Przy okazji jutrzejszego spotkania będą koszulki do odbioru ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 15 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 15 Maja 2019 Wypada?️?️ się określić! Już wszystko przekładam ?? i..... będę?!
Użytkownicy tommac Opublikowano 15 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 15 Maja 2019 Mnie nie będzie - bierzmowanie syna. Postaram się być za tydzień.
Klubowicze kenobi Opublikowano 15 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2019 ...klub pracocholika....ludziska cza wozić...
Conan Opublikowano 15 Maja 2019 Opublikowano 15 Maja 2019 Marcin moje koszulki też możesz zostawić w domu bo nie dam rady wpaść na spotkanie.
Klubowicze MarP Opublikowano 16 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2019 Też się raczej stawimy ?
Darkhem Opublikowano 16 Maja 2019 Opublikowano 16 Maja 2019 Marcin, jeśli możesz to weź dla mnie koszulkę. Być może uda mi się dzisiaj być, ale przyjadę późno. Do zobaczenia
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2019 dzięki za spota ? dawno mnie nie było ? było jak zawsze super ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2019 Dzięki za dziś i do zaś ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 16 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2019 Dziękuję za dzisiejsze spotkanie czwartkowe, jak zwykle na wesoło. Do następnego za tydzień ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 16 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 16 Maja 2019 ?Cieszę się, że zdecydowałem się do Was dołączyć - waa..arto było. Bardzo mile spędzony czas w MaxiGronie ładuje mega pozytywnie no i mobilizuje do wyciągnięcia na "świeży luft". Dzięki Wam za spot - udany jak zawsze ( a już kilka mam za sobą?)
Marcin 78 Opublikowano 17 Maja 2019 Opublikowano 17 Maja 2019 Dziękuję wszystkim za dzisiejsze spotkanie, miło było zobaczyć osoby dawno nie widziane ☺️ i poznać małego Tymoteusza ?? Pozdrawiam i do następnego ?
Rekomendowane odpowiedzi