Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Ja dziś nieoficjalne bez ogłoszeń parafialnych śmignę na Chudow zobaczyć co się dzieję.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 25 Kwietnia 2019 57 minut temu, subaru gtb320 napisał: Ja dziś nieoficjalne bez ogłoszeń parafialnych śmignę na Chudow zobaczyć co się dzieję. 1 godzinę temu, maroch75 napisał: Ja myślę nad Chudowem po drodze na nocną zmianę w pracy. Brakuje mi klimatu Chudowa i szybkiej kawy ? To widzimy się w Chudowie
Użytkownicy tommac Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Chyba jednak nie wytrzymam i jak mi się uda, to chociaż na chwilę odwiedzę Chudów. Do zoba
Klubowicze kenobi Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Dziś w Żorach spraw mam ? to może w drodze powrotnej o szałas bym zahaczył, ale jak Chódów to nie po drodze i porze...
Klubowicze karton Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Śmigam na chudow i
Użytkownicy tommac Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Przyjazd do Chudowa, to była bardzo dobra decyzja. Krótko, ale miło. Dzięki i do zobaczenia zaś.
Użytkownicy tommac Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Chyba jednak nie wytrzymam i jak mi się uda, to chociaż na chwilę odwiedzę Chudów. Do zoba
Klubowicze karton Opublikowano 7 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2019 Wiem że wtorek Cusiek lubi Chudow i w czwartek będziemy chyba że grad co możliwe no to nie
Użytkownicy Nazir Opublikowano 8 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 8 Maja 2019 Czy Cusiek zarządził może czwartkowe spotkanie?
toxix76 Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Jezeli jutro nie przywali sniegiem lub gradem ... do Chudowa zawita pierwszy raz wielki-maly dziwolag - Generic Soho ? Milo mi bedzie poznac osobiscie Wasze zacne grono!
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2019 Cusiek grzeje już silnik, albo się od silnika ? bo zapowiada się nie ciekawa pogoda na jutro. Ale jedzie !!!!! Z przecieków wiem, że rozmawiał z Marcinem o jakiś żeberkach i hamburgerach ? więc proponuję się wstrzymać z umawianiem na Ogłoszenia ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 8 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 8 Maja 2019 19 minut temu, Patryk napisał: Z przecieków wiem, że rozmawiał z Marcinem o jakiś żeberkach i hamburgerach ? więc proponuję się wstrzymać z umawianiem na Ogłoszenia ? Nie kumam?
Marcin 78 Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 30 minut temu, Patryk napisał: Z przecieków wiem, że rozmawiał z Marcinem o jakiś żeberkach i hamburgerach ? 41 minut temu, Nazir napisał: Czy Cusiek zarządził może czwartkowe spotkanie? Witam wszystkich, po rozmowach z Cusiem i wysłuchaniu wszystkich za i przeciw, by Cusiek nie musiał marznąć i siedzieć w deszczu,a marzy mu się pyszny hamburger proponujemy by jutrzejsze czwartkowe spotkanie odbyło się w Country Bar Kobiór 32 minuty temu, toxix76 napisał: Milo mi bedzie poznac osobiscie Wasze zacne grono! Nam również będzie miło Cię poznać i oczywiscie zapraszamy na spotkanie
Użytkownicy Nazir Opublikowano 8 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 8 Maja 2019 Te...ra kumam ??? Będę zatem w Kobiórze na spocie ze Śląską Ekipą Maxi?, gościem Cuśkiem i nowym cośkiem Toxix-em?
toxix76 Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 2 minuty temu, Nazir napisał: Te...ra kumam ??? Będę zatem w Kobiórze na spocie ze Śląską Ekipą Maxi?, gościem Cuśkiem i nowym cośkiem Toxix-em? toxix rocznik 76' ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2019 To ja też przyjadę ? ...a Cuś zajął już swoje miejsce ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2019 A ja niestety na szkoleniu ?
Użytkownicy tommac Opublikowano 9 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 9 Maja 2019 Postaram się przyjechać i spotkać z Cusiem i ekipą
mario3101 Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 Postaram się przyjechać Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
toxix76 Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 U nas od samego rana leje ? bardzo przepraszam ale nie dane mi chyba dzisiaj spotkac sie z Wami.
Klubowicze kenobi Opublikowano 9 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2019 ...dziś nocka...muszę "odrobić" wolne na Burgmanię... Pozdrowionka dla Was i Cusia. ?
Klubowicze maroch75 Opublikowano 9 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2019 Jestem na dobrej drodze do tego aby pojawić się na spotkaniu Do zobaczenia ?
mario3101 Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 Kto zamówił wycieczka Dzieci do Cusia Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze maroch75 Opublikowano 9 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2019 Tak licznego powitania to CUŚ chyba jeszcze nie miał ?? No ale co się dziwić w koncu Gwiazda więc Country pęka w szwach ? ???
Harnaś Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 Fajnie was widzieć razem... Bardzo żałuję że niestety nie mogłem być z wami na Kawencji ale niestety... Mimo wszystko wielkie dzięki za Zaproszenie... Nadrobimy na Zlocie ? Pozdrówka ode mnie dla wszystkich oraz do Zobaczyska ?
Rekomendowane odpowiedzi