Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 i po spocie ? dzięki za ? do niedzieli ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 I my w domku. Dzięki za dziś i do zaś ?
Marcin 78 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dzięki za spota i miło spędzony czas ? Pozdrowiam i do niedzieli Ps. Marcin dzięki za transport ?
GadekW Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dziękujemy za miłe spot kanko. Smaka narobiliscie i jutro odpalam skutera... Do nastepnego
Użytkownicy Nazir Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 4 Kwietnia 2019 18 minut temu, Marcin 78 napisał: Ps. Marcin dzięki za transport ? Transport? Co to było? Francuska taksówka? ? Maroch75 - dobrze, że Twoja bryka nie kopci bo bym się nałykał...? Dzięki Patryk za prowadzenie? - miło było zdążać ku domowi w Twoim towarzystwie. Oczy/wiśnie całej braci Maxi dzięki za super wieczór ( mocno bezalkoholowy). PS. Tomek, podładuj aku i dołącz
Klubowicze KasiaP Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dziękujemy za czwartkowe spotkanie ? Do zobaczenia na ognisku ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dzięki za spotkanie. Kto nie przyjechał 2oo niech żałuje. Obawiałem się że będzie wieczorem zimno, a ty niespodzianka - bardzo przyjemnie sie wracało. Nazir, nastepnym razem pojedziemy równiejszym tempem bo dzisiaj jak to Migu mówi " nie chciałem żeby pasek wytarł rowek w .........." ? w Burgmanie Dzięki. Do miłego spotkania przy ognisku.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dzięki wielkie za spotkanie i Do zobaczenia w niedzielę ?
mario3101 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Dobre było i do Niedzieli Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy tommac Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Dzięki za miłe popołudnie. Do następnego razu.
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2019 ....a ja dopiero teraz w domu...?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Toś się chłopie zasiedział w tej robocie.?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 5 Kwietnia 2019 2 godziny temu, arturo-bb napisał: Toś się chłopie zasiedział w tej robocie.? Albo budzika nie usłyszał ?
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2019 9 godzin temu, arturo-bb napisał: Toś się chłopie zasiedział w tej robocie.? Teraz już wiem...nigdy więcej w pracy 0,7 do lustra ....?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Godzinę temu, kenobi napisał: Teraz już wiem...nigdy więcej w pracy 0,7 do lustra ....? Kenobi - a jak dziś wygląda lustro??
Użytkownicy Nazir Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Jak już ktoś pisał: czwartek już blisko a tu cisza. Jakby co to nie będziemy nalegać na przymierzanie Waszych kamizelek??. Ot tak lukniem z daleka?. W S-kę i M-kę nie wejdę ? i nie będę nawet próbował - luz/blues?
Użytkownicy tommac Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Dzisiaj czwartek. Czy ktoś się wybiera do szałasu?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Mnie nie będzie. Wyjeżdżam na Wiosenne ( chyba powinno się nazywać ZIMOWE ? )
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Wszystko zależy jak się w pracy ułoży ... będę albo nie ?
Damianci Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 A wybiera się ktoś na skucie? Oczywiście Ci co mają dalej niż 10 km, bo mi wychodzi ponad 50km w jedną stronę. Rozumiem, że spot w Szałasie w Żorach, a której ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Dzisiaj nie przyjeżdżam bo skuter trochę porozkręcany i trzeba trochę przy nim "posiedzieć" ........ żeby się nie smucił.
Klubowicze kenobi Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Patryk napisał: Dzisiaj nie przyjeżdżam bo skuter trochę porozkręcany i trzeba trochę przy nim "posiedzieć" ........ żeby się nie smucił. ...no wiesz co...jak w takim stanie j/w to nie tłumaczenie... to dwie chwilki i gotowy...?
Klubowicze karton Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2019 W hu daleko ale dziś jadę jedziemy
Damianci Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Ja też jadę, ale jeszcze nie wiem czy skuterem czy puszką. O której zwykle się spotykacie ?
Rekomendowane odpowiedzi