Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2019 No i udało mi się jednak dojechać. Dziękuję za spotkanie ? nie za liczne ale w wyborowym towarzystwie ? Do następnego ?
Klubowicze KasiaP Opublikowano 28 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2019 Dziękujemy za dzisiejsze spotkanie ? Do zobaczenia ?
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 28 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2019 Dzięki za spotkanie. Miło było Was zobaczyć, usłyszeć.... Powrót też makabra - mgła straszna .... ale dojechaliśmy cało Do zobaczenia znów ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 28 Marca 2019 Użytkownicy Opublikowano 28 Marca 2019 Dzięki za spota - miłe pogaduchy, smaczne jedzenie to jest to czego misie o tej porze roku nie doświadczą ? ( choć przy 2st. C - trudno im się dziwić) . Kenobi - mówiłeś , że zimno ?️będzie nad ranem a tu ja mgły nie uświadczyłem ( to mnie cieszy) ale teraz grzeje się przy kominku ?? . Ważne. że wiosna już jest!!!
Klubowicze Patryk Opublikowano 29 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2019 Dziękuję za spotkanie ?
Klubowicze kenobi Opublikowano 29 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2019 12 godzin temu, Nazir napisał: Kenobi - mówiłeś , że zimno ?️będzie nad ranem... No i było nad ranem zimno ? (4.00). Jak wracałem że spota to lajcik - cieplutko, tylko mglisto...?
Użytkownicy tommac Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Czy kolejne spotkanie będzie już w Chudowie, o której godzinie?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Wątpię. Bo jeszcze jest trochę zimno ( i nie mam na myśli temp. w godz. 12-17 tylko właśnie w okolicach 17-22 bo tak się spotykamy ) I nawet sama temp w czasie jazdy nie ma takiego znaczenia ale siedzieć przez pare godzin w chłodzie a potem jechać to już lipa. Jak ktoś ma blisko i zamierza być krótko to ok . Ale jak dłużej to raczej jeszcze Szałas Żory w tym miesiącu.( no chyba że zrobi się po +18C i tak do 22godz. )
Klubowicze karton Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Mam blisko ale Żory jak najbardziej
Marcin 78 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Jakby nie patrzeć to dziś czwartek, a tu cisza w temacie ? Wybiera się ktoś do Szałasu na czwartkowego spota ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 18 minut temu, Marcin 78 napisał: Jakby nie patrzeć to dziś czwartek, a tu cisza w temacie ? Wybiera się ktoś do Szałasu na czwartkowego spota ? Jak Ty się wybierasz to też się wybiorę ?
Klubowicze MarP Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 My powinniśmy być.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 A ja się waham ?
Użytkownicy tommac Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Jak, do Żor, to może też uda mi się przyjechać.
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 To jak jest jeszcze miejsce przy stole to się przysiądę ?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2019 raczej nie dam rady ,zbieram kase na niedzielną kiełbase.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Będę?. Do zobaczenia?
Klubowicze ziga Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Jak nic nie wypadnie to wpadnę
Klubowicze kenobi Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 ...na nockę dziś...?...a pogoda jak winko...pozdrowionka dla Was. Ps. Marcin - dziś masz szansę na ripostę...?....?.
Marcin 78 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 3 godziny temu, Joasia70 napisał: Jak Ty się wybierasz to też się wybiorę ? Dzięki, miło że ktoś to bierze pod uwagę ? Godzinę temu, Patryk napisał: To jak jest jeszcze miejsce przy stole to się przysiądę ? Patryś miejsce zawsze jest przy stole dla osób które chcą się spotkać w miłym towarzystwie ? Godzinę temu, subaru gtb320 napisał: raczej nie dam rady ,zbieram kase na niedzielną kiełbase. Trzeba było koszulki robić, teraz kasa sama wpada do kieszeni ? 7 minut temu, kenobi napisał: Ps. Marcin - dziś masz szansę na ripostę...?....?. Dziękuję, nie skorzystam i nie będę ..... Za fajny kolega z Ciebie, więc nie byłoby co gadać ?
mario3101 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Może tak na 99%Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy krys70 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Praca,praca i jeszcze raz remont ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 57 minut temu, kenobi napisał: Ps. Marcin - dziś masz szansę na ripostę...?....?. 46 minut temu, Marcin 78 napisał: Dziękuję, nie skorzystam i nie będę ..... Za fajny kolega z Ciebie, więc nie byłoby co gadać ? A to w takim razie ja skorzystam i trochę Cię
Klubowicze maroch75 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Właśnie jestem w drodze ?
Klubowicze kenobi Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2019 3 godziny temu, arturo-bb napisał: A to w takim razie ja skorzystam i trochę Cię Spoko, tylko żebym się nie "zaczkawkował"...od czasu do czasu jakaś jedna superlatywa na 100 - k...,ch....p....?
Rekomendowane odpowiedzi