Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Maja Autor Klubowicze Opublikowano 13 Maja Godzinę temu, nietoperz napisał(a): Czy są jacyś chętni na spotkanie czwartkowe w szałasie? Bym się spotkała 2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Maja Klubowicze Opublikowano 13 Maja Odpadam Ps Ale myślę o niedzieli
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Maja Autor Klubowicze Opublikowano 13 Maja 22 godziny temu, arturo-bb napisał(a): Ale myślę o niedzieli W niedzielę w Rybniku 90% opadów i temp. 10 st Też myślę o niedzieli, może kino, może kanapa i grzaniec 😜 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Maja Klubowicze Opublikowano 13 Maja Ja też już przestałem myśleć w sensie "motocyklowym" 😡 Może następna
Użytkownicy Nazir Opublikowano 13 Maja Użytkownicy Opublikowano 13 Maja @arturo-bb pomyśl jeszcze raz o czwartku😎 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 14 Maja Klubowicze Opublikowano 14 Maja Dziś nieobecny. Wracam właśnie z badań kontrolnych z Krakowa.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 14 Maja Użytkownicy Opublikowano 14 Maja Teraz z wagonu w Szałasie Aaa i jeszcze fota dla @arturo-bb 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 14 Maja Klubowicze Opublikowano 14 Maja A który to kierownik/konduktor tego wesołego wagonu ( cugu)????
Klubowicze frodka2 Opublikowano 14 Maja Klubowicze Opublikowano 14 Maja Dziękujemy ze sympatyczne popołudnie w sympatycznym towarzystwie. Do następnego 😉 Aneta i Jurek 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 15 Maja Użytkownicy Opublikowano 15 Maja Ekstra było znowu Was zobaczyć zwłaszcza dawno niewidzianych jak Chop😃👍 i podładować 🔋 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Maja Autor Klubowicze Opublikowano 15 Maja 12 godzin temu, kenobi napisał(a): A który to kierownik/konduktor tego wesołego wagonu ( cugu)???? Ten z najbardziej wypiętą piersią 😜 Dzięki za miłe spotkanie. Do następnego 😁 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Maja Klubowicze Opublikowano 15 Maja 23 minuty temu, Joasia70 napisał(a): Ten z najbardziej wypiętą piersią 😜 On nie ma wypiętej piersi !!!!!!!! On wciągnął brzuch aż mu się żołądek do kręgosłupa przykleił 😜
Użytkownicy Nazir Opublikowano 15 Maja Użytkownicy Opublikowano 15 Maja 12 minut temu, arturo-bb napisał(a): On nie ma wypiętej piersi !!!!!!!! On wciągnął brzuch aż mu się żołądek do kręgosłupa przykleił 😜 Gdzie ty u 🦇 widzisz, by wciągał brzuch?🤔 W rogu jest słabe światło☝️🤪
Klubowicze kenobi Opublikowano 15 Maja Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2 godziny temu, Nazir napisał(a): Gdzie ty u 🦇 widzisz, by wciągał brzuch?🤔 W rogu jest słabe światło☝️🤪 Aleś see napochał u luftmyszy...🤪 😉 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 21 Maja Klubowicze Opublikowano 21 Maja Dziś nieobecny. Od 17.00 hurtowe przewoziny ludziów.....
pachpach Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Tak nieskromnie zapytam- będzie ktoś w Chudowie ?!
pachpach Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Oki to ja pojadę ale przez Górę św. Anny do Chudowa na zachód słońca. Hej!!!
Rekomendowane odpowiedzi