Klubowicze kenobi Opublikowano 26 Marca Klubowicze Opublikowano 26 Marca ....nie wyrobię się. Nieobecny.😥
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Migu Opublikowano 26 Marca Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Marca Teraz. 4
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 26 Marca Dzięki za spota 😀 byłam, barczyk wypiłam, pierożkiem zagryzłam 🤪 Pogadałam, posłuchałam, pośmiałam się 😀 znaczy jak zawsze 😀 dobrze, że to chociaż bez zmian 😀 … do następnego 🤗
tommac Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Dzięki za kolejne czwartkowe popołudnie spędzone w miłym towarzystwie. Joasiu dziękuję za pamięć i prezent.
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Marca Klubowicze Opublikowano 26 Marca Dziękuję wszystkim obecnym za miłe spotkanie.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 26 Marca Klubowicze Opublikowano 26 Marca Dziękujemy za miłe spotkanie ! Było gwarnie i wesoło! Do następnego!
Klubowicze AREQ Opublikowano 26 Marca Klubowicze Opublikowano 26 Marca Dzięki za kolejnego super spota Do zaś 🤘
Klubowicze ziga Opublikowano 27 Marca Klubowicze Opublikowano 27 Marca Dziękujemy za miłe spotkanie do następnego razu
Rekomendowane odpowiedzi