Klubowicze ziga Opublikowano 11 Marca Klubowicze Opublikowano 11 Marca Ze wzgledy że jest jeden chętny a nie którzy obserwują lub Chudów -a dla mnie tam po 18.00 za zimno na tą pore roku więc z przyjazdu rezygnuję chyba że się coś zmieni Pozdrawiam
Sympatycy robert1973 Opublikowano 11 Marca Sympatycy Opublikowano 11 Marca W sumie ... można jeszcze raz w Szałasie się spiknąć. Więc Ja jestem chętny.
Klubowicze AREQ Opublikowano 11 Marca Klubowicze Opublikowano 11 Marca Czyli jutro SZAŁAS !!! Kto chętny nie da znać żeby było wiadomo ile osób się na jutro pisze Ja Robert i ....... ktoś jeszcze 1
Klubowicze nietoperz Opublikowano 11 Marca Klubowicze Opublikowano 11 Marca My i Colargol będziemy! 1
Sympatycy robert1973 Opublikowano 11 Marca Sympatycy Opublikowano 11 Marca Teraz, AREQ napisał(a): Czyli jutro SZAŁAS !!! Kto chętny nie da znać żeby było wiadomo ile osób się na jutro pisze Ja Robert i ....... ktoś jeszcze Czym przyjedziesz? brać klamory???
Użytkownicy Nazir Opublikowano 11 Marca Użytkownicy Opublikowano 11 Marca Daję znać - nie dojadę. Miłego spota. 1
Klubowicze AREQ Opublikowano 11 Marca Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2 godziny temu, robert1973 napisał(a): Czym przyjedziesz? brać klamory??? Jezeli juz zdecydowalismy sie wspólnie na SZALAS to przyjazd standard koło 18:00 wyjazd po 21:00 wiec powrót to jeszcze chyba trocha za ZIMNO na 2 oo Więc raczej 4 oo Ale jak coś NAVI moga ci wziąść ......... o ile ne zapomna ( stary już jestem )
Klubowicze kenobi Opublikowano 12 Marca Klubowicze Opublikowano 12 Marca Dziś nie dam rady. Na jutro musi być gotowy.
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert1973 Opublikowano 12 Marca Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Marca "teraz"😁 4
Sympatycy robert1973 Opublikowano 12 Marca Sympatycy Opublikowano 12 Marca Dzięki za SpotKanie, 3stC w drodze powrotnej i nic nie chciało być więcej... ale banan na gębie bezcenny 1
tommac Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Dzięki za miłe czwartkowe popołudnie i do następnego
Klubowicze frodka2 Opublikowano 12 Marca Klubowicze Opublikowano 12 Marca I my już w domku. Dzięki i do zaś 😘 1
Klubowicze AREQ Opublikowano Piątek o 22:48 Klubowicze Opublikowano Piątek o 22:48 Dzięki za spot-kanko jak zwykle w super towarzystwie I Dzięki za szybką eskortę do 🏠 Do zaś i oby już na 🏍️
Rekomendowane odpowiedzi