Klubowicze kenobi Opublikowano 28 Stycznia Klubowicze Opublikowano 28 Stycznia Też praca. Od 18.00....😭
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Stycznia Klubowicze Opublikowano 28 Stycznia No to dajmy sobie spokój tym razem. Do następnego
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia No to do następnego ....
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Lutego Klubowicze Opublikowano 9 Lutego W ten Czwartek jest TŁUSTY Czwartek. Zawsze spotykaliśmy się aby dopchać kalorii jeśli komuś akurat się schudło. To może byśmy podtrzymali tą "świecką tradycję" ? Ja z Ewą będziemy . 2
Klubowicze frodka2 Opublikowano 9 Lutego Klubowicze Opublikowano 9 Lutego Mam na rano więc będę tuczyć ludzi w pracy, a po popołudniu siebie 🤣 Ne wiem czy 🦇 może🥯, bo skrzydełka go nie uniosą 🤭😁
Klubowicze frodka2 Opublikowano 9 Lutego Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 3 godziny temu, arturo-bb napisał(a): To będzie " nielot" 🤣 Idealnie pasujący do Kokoszki🐔😂😂😂 1
Colargol Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Misie powinny spać o tej porze roku, ale zrobiło się ciepło to też się pokażę , na pączka zawsze mam ochotę, pozdrawiam
tommac Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Niestety, jednak nie damy rady. Do zobaczenia innym razem. 1
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert1973 Opublikowano 12 Lutego Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Lutego Jak to Migu mówi " teraz" 4
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Lutego Autor Klubowicze Opublikowano 12 Lutego Dzięki za wspólne pączkowanie 🤪 do następnego 😃 2
Klubowicze kenobi Opublikowano 12 Lutego Klubowicze Opublikowano 12 Lutego Moc pączków z Nami. Dziękujemy za spot-kanko. I do zaś. 🫠 2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Lutego Klubowicze Opublikowano 12 Lutego Fajnie w takim licznym gronie było pączkować 😜 2
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 12 Lutego Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Lutego My też dziękujemy za fajny wieczór🥰 🥯🥯🥯nigdy za wiele 😉😝 Arek, Robert, Monia dzięki za asystę 🚗😉🚗 3
Rekomendowane odpowiedzi