Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Patryk Opublikowano 9 Stycznia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 Stycznia Dzięki za spotkanie czwartkowe. Fajnie było spotkać osoby dawno nie widziane - może częściej muszę jeździć na czwartkowe spotkania. :-) 4
Klubowicze nietoperz Opublikowano 9 Stycznia Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia Mam do nas wszystkich prośbę abyśmy na naszych spotkaniach nie otwierali sobie rachunku przy zamówieniu w barze ale odrazu płacili za swoje zamówienia. Myślę że dzięki temu unikniemy niepotrzebnego zamieszania i pomyłek naszych i osób stojących za barem. 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia Bardzo fajne pierwsze w tym roku spotkanie 😁 dzięki i do zaś 😁 Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok 😁
Sympatycy robert1973 Opublikowano 9 Stycznia Sympatycy Opublikowano 9 Stycznia Pozytywnie zazdraszczam(y) 👍💪 spotkania i Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Klubowicze kenobi Opublikowano 15 Stycznia Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia Dziś bez niespodzianek w Szałasie, tylko w pracy - nocka. 😟
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia Wtorek, wtoreczek ... znaczy czwartek już blisko. Ktoś się wybiera na barszczyk do Szałasu ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Stycznia Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia Choć pytanie z dużym wyprzedzeniem, to mogę powiedzieć że "tak" - mam dwa dni na wybranie 😆się
Klubowicze kenobi Opublikowano 20 Stycznia Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia Aj-em dniówka. Nie dam rady. No chyba że, ale...nikłe szanse. 😥
Klubowicze nietoperz Opublikowano 21 Stycznia Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia Planujemy przyjechać!
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 22 Stycznia Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia Ja niestety praca 😕 Arturo się solidaryzuje ze mną😜 Ale w przyszły czwartek - chętnie
Klubowicze ziga Opublikowano 22 Stycznia Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia U mnie praca Ale przyszły czawartek TAK
Użytkownicy Nazir Opublikowano 22 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 22 Stycznia Postaram się dzisiaj dojechać.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 22 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 22 Stycznia No to jadę - do zobaczenia 👋
Klubowicze Patryk Opublikowano 23 Stycznia Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia Dziękuję za miłe spotkanie w miłym gronie. Przy tej okazji, szczególne podziękowanie Nazirowi za "super" filmiki Zabierzcie mu aparat!!!!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia Dziękuję za spotkanie 😁 i za życzenia 😁 i za prezenty 😘 Do następnego razu 😁
Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 23 Stycznia 2 godziny temu, Patryk napisał(a): Przy tej okazji, szczególne podziękowanie Nazirowi za "super" filmiki Zabierzcie mu aparat!!!! Nie ma problemu - polecam się na przyszłość☝️😁 - trwałe zapisy na nośnikach konwencjonalnych (tj. w 🧠) to moja specjalność! Co urodziny JoaSi będziemy mogli to odtwarzać🤣🤣🤣 Jeszcze raz duuużo zdrówka solenizantce i podziękowania za poczęstunek😃
Klubowicze nietoperz Opublikowano 23 Stycznia Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia Kolejne czwartkowe za nami! Jak zawsze spotkanie pełne śmiechu i rozmów! Do następnego!
Klubowicze ziga Opublikowano Środa o 07:38 Klubowicze Opublikowano Środa o 07:38 Czy wybiera sie ktoś na spotkanie czwartkowe do szałasu
Klubowicze arturo-bb Opublikowano Środa o 07:41 Klubowicze Opublikowano Środa o 07:41 Ja i Ewa się przymierzamy
Rekomendowane odpowiedzi