Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Patryk Opublikowano 30 Października Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Października Otwarcie sezonu zimowego 3
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Października Autor Klubowicze Opublikowano 30 Października Też byłam 😏 Dzięki za fajne spotkanie , do następnego razu 😁
Moni82 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Również wszystkim dziękujemy za spotkanie i do zobaczenia przy leczu 😁🌶️🫑🍅🍲 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Października Klubowicze Opublikowano 30 Października Było smacznie i wesoło. Do zaś 1
Klubowicze frodka2 Opublikowano 30 Października Klubowicze Opublikowano 30 Października Do następnego! Dziękujemy za dziś 😉
Klubowicze Patryk Opublikowano 31 Października Klubowicze Opublikowano 31 Października 11 godzin temu, Joasia70 napisał(a): Też byłam 😏 Dzięki za fajne spotkanie , do następnego razu 😁 Pewnie zdjęcie robiłaś i dlatego nie ma Cię na zdjęciu :-) Dziękuję za miłe spotkanie inaugurujące Czwartkowe Spotkania Pod Dachem (CzSPD) :-)
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 6 Listopada Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 Listopada Teraz 😄 5
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 6 Listopada Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 11 minut temu, frodka2 napisał(a): Teraz 😄 Pozdrawiam cała ekipę. I tak trzeba żyć 2
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert1973 Opublikowano 6 Listopada Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 Listopada 2 godziny temu, frodka2 napisał(a): Teraz 😄 Jakiś czas temu..... https://www.komoot.com/pl-pl/tour/2671287750?share_token=aqWAzTceuDdKC0B36mgnK5XegelCRAwS1D1Zb3WIo7dFSa8trt&ref=wtd bo co tu w czwartek robić..... 3
Klubowicze kenobi Opublikowano 6 Listopada Klubowicze Opublikowano 6 Listopada Przemiła niespodziewanka. Dziękujemy. 😘 1
Klubowicze frodka2 Opublikowano 7 Listopada Klubowicze Opublikowano 7 Listopada Towarzystwo rozwiezione po domkach, my tez już bezpiecznie u siebie. Nawet dmuchanko po drodze zaliczone 🤣🤭 Bardzo dziękujemy, jak zwykle, GOSPODARZOM za wspaniałą gościnę❣️ A pozostałym uczestnikom za super wieczór 😉 Do następnego 😘😄 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 7 Listopada Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 17 godzin temu, frodka2 napisał(a): Nawet dmuchanko po drodze zaliczone 🤣🤭 Do następnego 😘😄 🤭 🫣 🤣 17 godzin temu, frodka2 napisał(a): 🤣🤭 Do następnego 😘😄 🫣 🫣 😜 😉 ☺️
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Listopada Klubowicze Opublikowano 10 Listopada W dniu 6.11.2025 o 19:48, robert1973 napisał(a): Jakiś czas temu..... https://www.komoot.com/pl-pl/tour/2671287750?share_token=aqWAzTceuDdKC0B36mgnK5XegelCRAwS1D1Zb3WIo7dFSa8trt&ref=wtd bo co tu w czwartek robić..... Oby Ci tylko punktów starczyło za takie przekroczenie
Sympatycy robert1973 Opublikowano 10 Listopada Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 1 minutę temu, Patryk napisał(a): Oby Ci tylko punktów starczyło za takie przekroczenie Na "bocznych " nie stoją 😂
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Listopada Autor Klubowicze Opublikowano 13 Listopada Dzisiaj nie dam rady ale za tydzień chętnie się spotkam w Szałasie w Żorach. Mam nadzieję, że ktoś będzie reflektował :)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Listopada Klubowicze Opublikowano 13 Listopada Ja też dzisiaj nie mogę ale za tydzień z przyjemnością.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 13 Listopada Klubowicze Opublikowano 13 Listopada Nas nie będzie, wyjazd do rodziny...
Użytkownicy tommac Opublikowano 13 Listopada Użytkownicy Opublikowano 13 Listopada To umówmy się na przyszły czwartek w Szałasie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Listopada Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 19 minut temu, tommac napisał(a): To umówmy się na przyszły czwartek w Szałasie I to jest bardzo dobry pomysł. @tommac ma rację. A kto ma rację ......... ten stawia kolację 🤣 Już mi ślinka leci 😜
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Listopada Autor Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 3 godziny temu, arturo-bb napisał(a): I to jest bardzo dobry pomysł. @tommac ma rację. A kto ma rację ......... ten stawia kolację 🤣 Już mi ślinka leci 😜 Ufffff dobrze, że Tomkowi przyznałeś rację 😜😜😜 to i ja na kolację się załapię 🤣🤣👏👏
Klubowicze ziga Opublikowano 13 Listopada Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 3 godziny temu, arturo-bb napisał(a): @tommac ma rację Więc to i my się wybierzemy w przyszłym tygodniu
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Listopada Klubowicze Opublikowano 13 Listopada Ale zlot głodomorów się szykuje 😂
Rekomendowane odpowiedzi