Klubowicze ziga Opublikowano 18 Października Klubowicze Opublikowano 18 Października 2 godziny temu, Migu napisał(a): Teraz Nie żebym się czepiał ale nie powinno to być w innym wątku Ogólnie życzę miłego zwiedzania i odpoczynku😀
Klubowicze Migu Opublikowano 18 Października Klubowicze Opublikowano 18 Października Godzinę temu, kenobi napisał(a): Gdzie to? Biskupin. W dniu 15.10.2025 o 15:02, Migu napisał(a): Tym razem raczej nie, wyjazd - wycieczka ( zwiedzanie jak na burgmanii z 24 roku 👍). Ziga wiem, nawiązałem do tego wątku. Ostatnio zero spotkań to chociaż parę zdjęć wstawię takie małe przypomnienie zwiedzionych rok temu atrakcji podczas Burgmanii. Teraz lecimy zwiedzać Gniezno. 1
Sympatycy robert1973 Opublikowano 18 Października Sympatycy Opublikowano 18 Października Brak możliwości usunięcia postu. Proszę moderatorów o usunięcie.
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Października Klubowicze Opublikowano 18 Października 10 godzin temu, Migu napisał(a): Teraz A ja dzisiaj byłem w Sosnowcu. 1
Moni82 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października 14 minut temu, Patryk napisał(a): A ja dzisiaj byłem w Sosnowcu. Patryk nie ma się czym chwalić 😂 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 18 Października Klubowicze Opublikowano 18 Października 1 godzinę temu, Patryk napisał(a): A ja dzisiaj byłem w Sosnowcu. Jakby nie patrzeć - zagranica. Paszport polsatu wymagany. 🫣 🤪 😉
pachpach Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października Czwartek Chudów ! Zrobię rundkę w koło komina i przybędę do Zamczyska na piwo O% .Pogoda ma dopisać! Ktoś przybędzie ?
Klubowicze ziga Opublikowano 22 Października Klubowicze Opublikowano 22 Października Dla mie o 18.00 jest za zimno i nie ma tam ciepłego miejscza więc moze zacznijmy się spotykać gdzie indziej np Żory (szałas)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Października Klubowicze Opublikowano 22 Października Słusznie @ziga prawi. Już szybko robi się zimno ( i jak tu siedzieć do 21 czy 22 🥶 )a to znak że wchodzimy w okres zimowych spotkań w Cieple i ze Smakiem Żory mogą być . Co prawda w ten czwartek nie dam rady ale może w kolejny ........
Klubowicze ziga Opublikowano 23 Października Klubowicze Opublikowano 23 Października Więc ten czwartek też odpuszczam brak na tą chwilę zainteresowanych więc zmieniam plany
Klubowicze AREQ Opublikowano 23 Października Klubowicze Opublikowano 23 Października Ja dzisiaj podjadę na Chudów Po raz ostatni w tym sezonie na 2 00
Klubowicze kenobi Opublikowano 23 Października Klubowicze Opublikowano 23 Października ...remont dachów....prace porządkowe po firmie. Nieobecny.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 23 Października Sympatycy Opublikowano 23 Października Ja nie wiem czy się wyrobię .... a o 18 to kiepsko jechać i czuć mocno późny październik
Klubowicze kenobi Opublikowano 23 Października Klubowicze Opublikowano 23 Października 16 godzin temu, Migu napisał(a): Chory 😭. Zdrówka życzę.
Klubowicze Migu Opublikowano 23 Października Klubowicze Opublikowano 23 Października 3 godziny temu, kenobi napisał(a): Zdrówka życzę. Podziękować ( niech moc będzie z Tobą 🍻).
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Października Autor Klubowicze Opublikowano 29 Października Czy są chętni na spotkanie jutro w Szałasie w Żorach ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Października Klubowicze Opublikowano 29 Października Dawno się nie widzieliśmy to może bym wpadł.
Klubowicze frodka2 Opublikowano 29 Października Klubowicze Opublikowano 29 Października To i my na barszczyk chętnie wpadniemy 😄 1
Użytkownicy tommac Opublikowano 29 Października Użytkownicy Opublikowano 29 Października Nie dam rady
Klubowicze AREQ Opublikowano 29 Października Klubowicze Opublikowano 29 Października Nie dam rady - odpadam
Klubowicze kenobi Opublikowano 30 Października Klubowicze Opublikowano 30 Października Tradycyjnie...😭... 1
Sympatycy robert1973 Opublikowano Czwartek o 09:36 Sympatycy Opublikowano Czwartek o 09:36 Godzinę temu, kenobi napisał(a): Tradycyjnie...😭... Podjedź NIM zrobisz furorę..... co prawda zajmiesz cały parking ale, co tam :D
Klubowicze Patryk Opublikowano Czwartek o 14:00 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 14:00 4 godziny temu, robert1973 napisał(a): Podjedź NIM zrobisz furorę..... co prawda zajmiesz cały parking ale, co tam :D Jak Kenobi będzie jechał przez Katowice, to się z nim zabiorę.
Rekomendowane odpowiedzi