Użytkownicy Nazir Opublikowano 18 Września Użytkownicy Opublikowano 18 Września 36 minut temu, kenobi napisał(a): Ma dobre łożyska główki ramy i dobrze wyważone koła. 😝 A ja myślałem, że wszystko się rozlata i musisz stabilizować fona obydwiema rękami🤭🤣🤣
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Migu Opublikowano 18 Września Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 Września Chwilę temu. 6
Użytkownicy Nazir Opublikowano 18 Września Użytkownicy Opublikowano 18 Września Fajnie, że się udało wpaść. Jak zawsze nie ilość a jakość robi robotę. W takim towarzystwie czas błyskawicznie zleciał. Jak zawsze miło było z Wami się spotkać i porozmawiać o starych rowerach😜👌 Dzięki za miłe popołudnie i do..zaś😃 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 19 Września Klubowicze Opublikowano 19 Września A mnie nie było, ale "kontrola" klubowa absencji była. 🙃. Ps. Endrju - dzięki za witaminkę.😋
Klubowicze Migu Opublikowano 19 Września Klubowicze Opublikowano 19 Września W sobotę jest motoserce w Chudowie wpadnijcie, ja się wybieram dawno nie oddawałem krwi. A mnie nie było, ale "kontrola" klubowa absencji była. 🙃. Ps. Endrju - dzięki za witaminkę.😋 Adaś zaliczone spotkanie czwartkowe 👍. Ps. Niezamaco🙃.
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Migu Opublikowano 20 Września Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Września 16 godzin temu, Migu napisał(a): 👍 Teraz 3
Klubowicze Migu Opublikowano 9 Października Klubowicze Opublikowano 9 Października Szałas- ktoś chętny?
Klubowicze nietoperz Opublikowano 9 Października Klubowicze Opublikowano 9 Października Ja dzisiaj praca.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 9 Października Użytkownicy Opublikowano 9 Października BC - Brak Czasu🤷♂️
Klubowicze nietoperz Opublikowano 13 Października Klubowicze Opublikowano 13 Października Witajcie ! Czy w ten czwartek będzie ktoś chętny na spotkanie w Szałasie? 1
Klubowicze Migu Opublikowano Środa o 13:02 Klubowicze Opublikowano Środa o 13:02 Tym razem raczej nie, wyjazd - wycieczka ( zwiedzanie jak na burgmanii z 24 roku 👍).
Użytkownicy tommac Opublikowano Środa o 17:26 Użytkownicy Opublikowano Środa o 17:26 Jutro i w przyszly czwartek niebecni
Klubowicze frodka2 Opublikowano Środa o 17:43 Klubowicze Opublikowano Środa o 17:43 No to my też odpuszczamy
Rekomendowane odpowiedzi