Klubowicze AREQ Opublikowano 3 Lipca Klubowicze Opublikowano 3 Lipca Niestety dzisiaj odpadam Awaria 😄
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 3 Lipca Sympatycy Opublikowano 3 Lipca Odpadam ja w lesie .Pogada dała w 4ltery 1
Klubowicze nietoperz Opublikowano 3 Lipca Klubowicze Opublikowano 3 Lipca Jednak się udało wpaść na chwilę! 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 17 Lipca Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 Lipca Teraz 😉 Dobra u Państwa Kenobich🌝 4
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Joasia70 Opublikowano 17 Lipca Autor Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 Lipca Wyjazdowe czwartkowe i omawianie wyjazdów w najbliższym tygodniu 5
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Lipca Klubowicze Opublikowano 18 Lipca @Grzech i co zatkało kakao 😉
Sympatycy Grzech Opublikowano 18 Lipca Sympatycy Opublikowano 18 Lipca Mieliście powiedzieć, a nie pisać. Nawet nie wiadomo jak to przeczytać i co to znaczy po estońsku...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Lipca Użytkownicy+ Opublikowano 18 Lipca 20 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Qrrrrrrrwaaaaa 26 minut temu, Grzech napisał(a): Mieliście powiedzieć, a nie pisać. Nawet nie wiadomo jak to przeczytać i co to znaczy po estońsku... UWAGA: tłumaczę. "Co ja nie potrafię ? potrzymaj mi piwo." - jakoś tak to będzie. Ale jak się wymawia to już Jacuś jak wróci 😜
Klubowicze kenobi Opublikowano 18 Lipca Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 1 godzinę temu, EndriuBis napisał(a): Ale jak się wymawia to już Jacuś jak wróci 😜 😜 ...przeliteruje to co napisał...🤪
Użytkownicy tommac Opublikowano 24 Lipca Użytkownicy Opublikowano 24 Lipca U mnie zaczęło padać. A ja wybrałem się rowerem zobaczyć miejsce zlotu motocyklowego klubu Banditos.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Lipca Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 31 minut temu, frodka2 napisał(a): Pozdrawiamy z 🪿🪿🪿 Uwielbiałem ciszę i spokój tego miejsca w przeciwieństwie do sąsiedniego miasteczka. Czy nadal jest tam spokojnie ?
Klubowicze frodka2 Opublikowano 24 Lipca Klubowicze Opublikowano 24 Lipca Godzinę temu, arturo-bb napisał(a): Uwielbiałem ciszę i spokój tego miejsca w przeciwieństwie do sąsiedniego miasteczka. Czy nadal jest tam spokojnie ? Ten spokój to chyba zamierzchłe czasy 😉 Ludzi sporo, choć na szczęście nie tyle ile np. w Ustroniu Morskim, gdzie jadąc rowerem potykasz się o ludzia na ludziu (na ścieżce pieszo-rowerowej). Myślę, że wygląda to tak jak w Pustkowiu, gdzie kiedyś parę chałup było (jak mówili Kenobi i Wiola), a teraz domek na domku.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Lipca Klubowicze Opublikowano 24 Lipca No cóż wszystko przemija ☹️ 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 16 godzin temu Klubowicze Opublikowano 16 godzin temu Na dziś dzień: hurtownia-ludzie-przewozy. Nieobecny.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 godzin temu Autor Klubowicze Opublikowano 14 godzin temu To ja też nieobecna
Użytkownicy tommac Opublikowano 13 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 13 godzin temu Pogoda niepewna, to też rezygnuje.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 11 godzin temu Klubowicze Opublikowano 11 godzin temu Pogoda się poprawia więc jest plan przyjechać jak zwykle w trójkę.
Klubowicze Migu Opublikowano 9 godzin temu Klubowicze Opublikowano 9 godzin temu Postaram się dojechać.
Rekomendowane odpowiedzi