Klubowicze AREQ Opublikowano 3 Lipca Klubowicze Opublikowano 3 Lipca Niestety dzisiaj odpadam Awaria 😄
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 3 Lipca Sympatycy Opublikowano 3 Lipca Odpadam ja w lesie .Pogada dała w 4ltery 1
Klubowicze nietoperz Opublikowano 3 Lipca Klubowicze Opublikowano 3 Lipca Jednak się udało wpaść na chwilę! 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano Czwartek o 13:12 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Czwartek o 13:12 Teraz 😉 Dobra u Państwa Kenobich🌝 4
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Joasia70 Opublikowano Czwartek o 18:27 Autor Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Czwartek o 18:27 Wyjazdowe czwartkowe i omawianie wyjazdów w najbliższym tygodniu 5
Sympatycy Grzech Opublikowano Czwartek o 21:23 Sympatycy Opublikowano Czwartek o 21:23 A powiedzcie coś po estońsku?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano Czwartek o 21:31 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 21:31 Qrrrrrrrwaaaaa 2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 godzin temu Klubowicze Opublikowano 20 godzin temu @Grzech i co zatkało kakao 😉
Sympatycy Grzech Opublikowano 12 godzin temu Sympatycy Opublikowano 12 godzin temu Mieliście powiedzieć, a nie pisać. Nawet nie wiadomo jak to przeczytać i co to znaczy po estońsku...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 godzin temu Użytkownicy+ Opublikowano 12 godzin temu 20 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Qrrrrrrrwaaaaa 26 minut temu, Grzech napisał(a): Mieliście powiedzieć, a nie pisać. Nawet nie wiadomo jak to przeczytać i co to znaczy po estońsku... UWAGA: tłumaczę. "Co ja nie potrafię ? potrzymaj mi piwo." - jakoś tak to będzie. Ale jak się wymawia to już Jacuś jak wróci 😜
Klubowicze kenobi Opublikowano 11 godzin temu Klubowicze Opublikowano 11 godzin temu 1 godzinę temu, EndriuBis napisał(a): Ale jak się wymawia to już Jacuś jak wróci 😜 😜 ...przeliteruje to co napisał...🤪
Rekomendowane odpowiedzi