Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 27 Marca Sympatycy Opublikowano 27 Marca Udało się wcześniej skończyć. Ruszam
Użytkownicy tommac Opublikowano 27 Marca Użytkownicy Opublikowano 27 Marca Pozdrowienia.Trochę winkielków
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 27 Marca Siedzimy .... nic nie robimy 😜 2
Klubowicze nietoperz Opublikowano 28 Marca Klubowicze Opublikowano 28 Marca Dziękujemy za bardzo miłe spotkanie, śmiechy i pogaduchy! Pozdrawiamy!
Klubowicze kenobi Opublikowano 2 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia Monotematycznie - czwartek - nieobecny - praca - dniówka do 21. ...😭
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia Nieobecna w ten czwartek
Klubowicze frodka2 Opublikowano 3 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia Teraz 😉 Tu nadal wszystko w czarnej d...
Użytkownicy Nazir Opublikowano 3 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 3 Kwietnia 2 godziny temu, frodka2 napisał(a): 😉 Ładne zdjęcie tylko skutera nie widzę🤔
Klubowicze frodka2 Opublikowano 3 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia Godzinę temu, Nazir napisał(a): Ładne zdjęcie tylko skutera nie widzę🤔 6 tygodni i 1 dzień 😉 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 10 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia Teraz. Czyli czwartek tradycyjnie w pracy...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Kwietnia Autor Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 55 minut temu, Migu napisał(a): Brak chętnych? Zależy na co 😜 Co do spotkania - dzisiaj nieobecna
Użytkownicy Nazir Opublikowano 10 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 10 Kwietnia 🎶...ale za to niedziela...🎶🎶
Klubowicze nietoperz Opublikowano 10 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia Nooo właśnie niedziela.... Dzisiaj praca.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pachpach Opublikowano 15 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Kwietnia Nieskromnie pochwalę się zdanym egzaminem na prawko A ! Po bardzo gorącym okresie 4 miesięcy i zakupie z pomocą kolegi Kartona Hondy NC750X DCT automat w końcu z wami ,mam zamiar się spotkać po świętach ! W wieku 55 lat pójść na kurs ,chyba lekko odleciałem ! zdane za pierwszym razem ! 5
Użytkownicy Nazir Opublikowano 15 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 15 Kwietnia 25 minut temu, pachpach napisał(a): Nieskromnie pochwalę się zdanym egzaminem na prawko A ! Po bardzo gorącym okresie 4 miesięcy i zakupie z pomocą kolegi Kartona Hondy NC750X DCT automat w końcu z wami ,mam zamiar się spotkać po świętach ! W wieku 55 lat pójść na kurs ,chyba lekko odleciałem ! zdane za pierwszym razem ! Gratulacje!!!! Na spełnianie marzeń nigdy nie jest za późno. Zwłaszcza zdane za 1 razem świadczy, że warto podejmować wyzwania👍😃👍
Rekomendowane odpowiedzi