Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2016 Do tej pory pisaliśmy tu -> Czwartkowe spotkania w Chudowie Ale ze względów technicznych zaczynamy pisać tu ;-) Żeby nie śmiecić nowym nowym tematem, podłączę się pod inny, istniejący. Jest akcja ! 15-tego czerwca, wybieramy się do Chorwacji. Jako przystań obraliśmy sobie Katowice. Nocujemy w Ibis Bugdet Katowice. I tak sobie pomyśleliśmy, że może by jakiś spocik malutki zorganizować? Co Wy na to? To kiedy będziecie w tych Katowicach ? 15.06 po południu ? To do Cudowa dwa kroki https://www.google.p....261253!1m0!3e0 Cudownie jest w Cudowie ale 15.06 - to środa Tak Chudów jest the best i gdyby nie ta środa to chętnie bym przyjechała ale już mam zaplanowane popołudnie na koncert w Krakowie tak więc niestety nie będę mogła spotkać się 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2016 O fuck jakoś mi umknęło że to nie czwartek. Muszę kupić większy kalendarz. Ze środą może być problem
Klubowicze kenobi Opublikowano 12 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2016 1,2,3,chec,chec- wpis próbny (techniczny). OK.
stator Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Spoko. Wyjeżdżamy z Gdańska przed 10:00. Jedziemy bez paniki, mamy czas. Domyślam się, że w Katowicach będziemy dopiero wieczorem. Pomyślałem o wspólnym spotkaniu, może jakiej pizzy, no i oczywiście o wspólnym zdjęciu pod spodkiem.... Ale doskonale rozumiemy, że nie zawsze uda się zmienić plany, ot tak, na ostatnią chwilę.... W sumie, to będziemy też przecież wracać przez Katowice, więc nie wszystko stracone. W końcu Katowice i Gdańsk, leżą na tyle nie daleko od siebie, że skoro nie tym razem, to następnym.
pawelneos Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 To my grupom pomorską z nad samiuśkiego morza jedziemy do braci skuterowej i wieziemy świeżżży nadmorski powiew a tu bracia nas nie chcą :-) :-) -) Ok jakoś się odnajdziemy Wojtuś :-)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2016 Chcą , pewnie że chcą. Ale w Czwartek
Darkhem Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Grupo pomorska, szkoda że nie możemy się spotkać ale życzymy Wam szczęśliwego dotarcia do celu i szczęśliwego powrotu. Mamy nadzieję że spotkamy się kiedy będziecie wracać. Pozdrawiamy i szerokiej drogi.
Klubowicze kenobi Opublikowano 16 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2016 Dziś niestety od 18.00 czeka mnie to:
Jaropero Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Gdzie można taką hybrydę zobaczyć?
Klubowicze MarP Opublikowano 16 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2016 Gdzie można taką hybrydę zobaczyć? U kenobiego w garażu - w zimie się nudził
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2016 dzisiaj oglądamy mecz czy jedziemy do Chudowa ?
Sympatycy pawel883 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2016 Joasiu a wolisz mecz czy chudów? ps.mamlasy pisać jedziecie czy oglądacie?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2016 My przyjedziemy do Chudowa a mecz to możemy u Joasi obejrzeć
Klubowicze MarP Opublikowano 16 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2016 Do Chudowa można przyjechać, a komu się nie będzie chciało siedzieć w takim nudnym towarzystwie pojedzie wcześniej pod pretekstem oglądania meczu do domu
Marcin 78 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jak mam wybór to wolę jechać na Chudów i posiedzieć z Wami ,tylko nie wiem o której przyjadę ,jadę spacerowym tempem z Basią co by później znowu larma nie było
Sympatycy pawel883 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2016 Maruś trafiłeś mie
Klubowicze Patryk Opublikowano 16 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2016 Chudów może być nawet do północy, nie muszę oglądać tych trzech bramek, a jak będę chciał, to przy barze jest salka z TV.
Klubowicze kenobi Opublikowano 16 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2016 U kenobiego w garażu - w zimie się nudził A po "śrubce" z pracy w torbie się przynosiło,stary rower,tu klepniesz,tam pukniesz,trochę "soku z gumijagód" i coś tam mi wyszło...
Sympatycy krys70 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2016 Kurdelebele,a ja znowu nie mogę się z Wami spotkać Ale Ana w zastępstwie jedzie... Pozdrawiam Was Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Darkhem Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Dziękuję wszystkim za dzisiejsze spotkanko, pyszne ciasta i miłe towarzystwo. Pozdrawiam i do następnego
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2016 No i byłam jak Mąż kazał . Moniu jeszcze raz 100 lat, ciasteczka paluszki lizać Kasiu również 100 lat, serniczek też pychotka Jutro, nie wchodzę na wagę Pozdrawiam i do nastepnego
Moni82 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ja również dziękuję za spotkanie, życzenia, prezenty, pogaduchy i wesołe towarzystwo. Kasia jeszcze raz wszystkiego najlepszego :-) Do następnego ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2016 Już w domu. Dzięki za spotkanie i wspólne oglądanie meczu. Do następnego razu
Marcin 78 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Też już w domku ? Dzięki wszystkim za spot-kanie w fajnym towarzystwie ,za urodzinowe słodkości Moni,Kasiu jeszcze raz Wszystkiego naj.... Pozdrawiam i do następnego ?
Rekomendowane odpowiedzi