STALONE Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam serdecznie,prośba do kolegów i koleżanek z Warszawy i okolic !!! Zaginął syn mojego serdecznego kolegi wszystkie informacje będą cenne . Zaginął w nocy z 4 na 5 czerwca, ostatnie potwierdzone miejsce w którym był widziany to restauracja plażowa w okolicach godziny 4:30 oraz w niedzielę wieczorem w okolicach sklep carrefour na Ursynowie przy ul. Belgradzkiej 6. Dnia 06.06 poniedziałek dostaliśmy telefoniczną informację że podobna osoba do Maćka jest znów przy carrefourze około 8 rano. Sprawę od dziś przejął komisariat na ochocie KRP III Ochota ul. Opaczewska 8. Dziś dopiero zaczną podejmować jakieś kroki poszukiwawcze. Ubrany był w dniu zaginięcia w czarną koszulkę z napisem "Red is Bad" oraz niebieskie, dżinsowe,krótkie spodnie. W załączniku najaktualniejsze zdjęcia. Na dwóch zdjęciach jest w koszulce w której był w nocy zaginięcia.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 7 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Czerwca 2016 Też nie widzę. W jakim wieku jest zaginiony? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
STALONE Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2016 Koledzy, Mam problem z dodaniem zdjęcia. podpowiedzcie jak to zrobić.
Miro71 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 chyba to ten koszulka sie zgadza .... To samo ogloszenie jest na FB
STALONE Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2016 Dzięki Miro 71 !!! O te zdjęcie chodziło . Proszę wszystkich którzy widzieli tego chłopaka w Warszawie a może nie tylko o kontakt z policją.
STALONE Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam wszystkich . Chciałem poinformować, że dziś rano wyłowiono z Wisły ciało chłopaka którego szukaliśmy . Dzięki wszystkim za zainteresowanie . Pozdrawiam Stalone.
dejon Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Wyrazy współczucia rodzinie.... Napisane na Commodore C64..
Klubowicze .maniek Opublikowano 13 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2016 Wyrazy współczucia [']['][']
Sympatycy krys70 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2016 [*] Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze AREQ Opublikowano 13 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2016 [ * ] Wyrazy współczucia [ * ]
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 13 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2016 Wyrazy współczucia [*]
Klubowicze Doktorek Opublikowano 13 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2016 Szczere wyrazy wspólczucia dla rodziny tragicznie zmarłego [*] [*] [*]
Klubowicze Ewik Opublikowano 14 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2016 Szkoda,że tak się to skończyło. Wyrazy współczucia dla rodziny.
Ania Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Wyrazy współczucia dla rodziny i blidkich [*]
Rekomendowane odpowiedzi