Sympatycy Arecki Opublikowano 6 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2016 Prawa autorskie to jednak większy problem niż myślałem. Mam nadzieję, że teraz już będzie w porządku i da się oglądać na wszystkim a nawet za Odrą:-)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Administrator Opublikowano 6 Lipca 2016 Android zezwolił Jest ok.
Sympatycy Arecki Opublikowano 6 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2016 Na koniec jeszcze raz T-Maxy, poprawione tak żeby nie było ograniczeń wyświetlania:-)
Klubowicze pgizi Opublikowano 10 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2016 Zjednoczeni w Burgmanii! W końcu i ja mogę coś podrzucić. Gwoli wyjaśnienia: karta zapełniła mi się już w piątek wieczorem - moja wina, nagrałem dużżżo chodnika, parkietu, itp. okraszone nie do końca zrozumiałymi komentarzami więc publikuję to co się dało. Taka kronika towarzysko/rozrywkowo/obyczajowa. Ustawiamy jakość na wysoką!
Klubowicze Campto Opublikowano 13 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2016 Paweł, jak zwykle stanąłeś na wysokości zadania. SUPER filmik!!
ruda. Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 Super, super jeszcze raz super filmik Pawełku. Dzięki
Klubowicze pgizi Opublikowano 13 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2016 Drodzy moi, nie czarujmy się, bywały lepsze... ale dziękuję. Jeżeli ktoś ma z tego odrobinę frajdy to już jest git!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Administrator Opublikowano 16 Lipca 2016 Dopiero miesiąc z okładem po imprezie a my już tęsknimy No to powspominajmy -> http://www.burgmania.net/index.php?option=com_content&view=article&id=902:relacja-z-12-zlotu-maxi-skuterow-burgmania-2016&catid=23&Itemid=135〈=pl
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Lipca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Lipca 2016 Przeczytałem! Powspominałem! Skomentowałem!Tęsknię . Kiedy i gdzie kolejna Burgmania . Kto odpowie .
GrzechoCnik Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Nietuzinkowy opis, naprawdę warto przeczytać! Znowu wszystko stanęło przed oczami. PS poprawcie "Yamaha Poska" bo ktoś elkę zgubił.
Klubowicze arturas Opublikowano 17 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2016 SUPER podsumowanie Piękny układ i język. Brawo Artix'ie !!!
Klubowicze pgizi Opublikowano 18 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2016 Artur, doskonałe resume
virus Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Dołączam się do podziękowań dla organizatorów, za heroiczny trud przygotowań i poświęcony czas, fotografów i kamerzystów za wspaniałe wspomnienia oraz wszystkich za niepowtarzalną atmosferę zlotu! PS. Virus to nie choroba...
Sobier Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Artix extra podsumowanie, uśmiałem sie do łez.
Rekomendowane odpowiedzi