Sympatycy Arecki Opublikowano 10 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ciąg dalszy filmowych wspomnień, parada :
Klubowicze maroch75 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2016 Przepraszam za jakość filmów - kręcone aparatem..
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2016 No to jeszcze mój krótki film...
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Użytkownicy Opublikowano 13 Czerwca 2016 Drobna impresja na temat zlotu - może ktoś się na zdjęciach odnajdzie. https://picasaweb.google.com/103864253682571017084/6295616012533196577?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPbB3NjlltCHEw&feat=directlink Pozdrawiam
Klubowicze Jordan Opublikowano 15 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2016 Jak co roku BURGMANIA zaskakująca pozytywnie. Atrakcyjna - jest coś nowego i ta atmosfera Organizatorom dziękujemy za przygotowanie i przebieg zlotu. Uczestnikom za ciepły klimat osobowy. Zabrakło nam kilkunastu osób, ale nie zawsze ma się wszystko. Lepiej jak jest więcej. (może na Mierzei będzie okazja się spotkać) Dziękujemy z Karoliną z mile spędzony czas. Ośrodek super odnowiony – duży skok w górę od poprzedniego stanu. Czekamy na końcowy efekt Jak zwykle przyjechaliśmy wcześniej ale i tak to wszystko za krótko. Zleciało moment. Miło było Was zobaczyć. Zrobiłem jakieś zdjęcia – miłego oglądania https://picasaweb.go...141137894241281 Film wstawie później (za parę dni) bo się tnie i robi powoli Pozdrawiamy i do zobaczenia
Sympatycy Robsson Opublikowano 18 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2016 Było wspaniale. Impreza przygotowana na bardzo wysokim poziomie. Ludzie przesympatyczni , tylko Sobier powiedział, że Integra to skrzyżowanie k... z żabą ale po teście na przyspieszenie z T-max'em żabą okazała się yamaha a honda zającem :) Żałuję tylko, że nie mogłem zrobić testu nową integrą - może następnym razom Dziękuję wszystkim współuczestnikom Zlotu a przede wszystkim Organizatorom za poziom Zlotu
Sympatycy Jaco Opublikowano 18 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2016 Drobna impresja na temat zlotu - może ktoś się na zdjęciach odnajdzie. https://picasaweb.go...feat=directlink Pozdrawiam zdjęcia zajefajne ale i tak najładniejszą fotę zostawiłeś na koniec ( nr 155 )
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Administrator Opublikowano 18 Czerwca 2016 Dzięki za wszystkie pozytywne komentarze Bardzo miło się je czyta Dajecie napęd i potwierdzacie, że idziemy we właściwym kierunku Relacja 12 Zlotu okraszona fotkami debeściakami znajdzie się niebawem na stronie głównej. Ps. Robsson - filmik
Administrator Artix Opublikowano 19 Czerwca 2016 Administrator Opublikowano 19 Czerwca 2016 Jakoś tak zapomniałem coś skrobnac ale nadrobie w relacji ze zlotu, dziękuję wszystkim ze byliscie dzięki Wam i takim wpisom że jesteście zadowoleni chce mi się siedzieć w recepcji i pracować na rzecz klubu żeby każdy kolejny zlot był jeszcze bardziej udany. Bez Was zlot by nie istniał bo to my wszyscy tworzymy ten wspaniały i niepowtarzalny klimat. Dziękuję Wszystkim i do zobaczenia na kolejnych zlotach i spotach do zobaczenia na trasie
Klubowicze arturas Opublikowano 29 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2016 Słuchajcie troszkę trwało z tymi moimi zdjęciami - wszystkie straciłem !TAZ ale dzięki pomocy kolegi Smok.Wawelski - UKŁONY Smoku !OK udało się je odzyskać. Link do tego co ocalało! TUTAJ
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 30 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2016 Artur - dobrze, że udało Ci się odzyskać zdjęcia Szkoda by było.....
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jeszcze jest kilka zdjęć których nie udało mi się odzyskać - chyba niestety poszły w eter Elvis'ku jeżeli są życzenia mogę oczywiście przesłać konkretne focie w lepszej rozdzielczości
Sympatycy Arecki Opublikowano 4 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2016 Trzy doby w jedenaście minut, czyli moja relacja filmowa ze zlotu, zapraszam : https://youtu.be/5ZdfFnGfauo
Sympatycy krys70 Opublikowano 4 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2016 Super filmik,milo sobie powspominać
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2016 Filmik SUPER! Dzięki Arek za trochę wspomnień wiem ile pracy Ciebie to kosztowało.
Klubowicze pgizi Opublikowano 4 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2016 Fajny filmik, dziękujemy
Klubowicze Ewik Opublikowano 4 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2016 Arek, świetna robota, super film . Dobrze wrócić na chwilę do takich spotkań
Pan rypak Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zabrakło 4min i byłby Teleexspres Burgmanii hehe Super filmik i Wielkie dzięki,będzie co wspominać
Sympatycy Arecki Opublikowano 6 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2016 Raz jeszcze moja relacja ze zlotu, mam nadzieję, że tym razem bez problemów z wyświetlaniem: https://youtu.be/oiiJKIeagSY
dr.big Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Obejrzę w PL, bo w De jest zablokowana ze względu na podkład muzyczny...
Sympatycy Arecki Opublikowano 6 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2016 W tym jest problem, że ciężko znaleźć podkład muzyczny, który nie zablokuje wyświetlania w "De":-(.
dr.big Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Spoko Arku, przecież ja nie narzekam . Obejrzę sobie później. No problem .
Sympatycy Arecki Opublikowano 6 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2016 Ja narzekam bo to kolejny zablokowany film. Jeżeli ktoś zna sposób na ten problem, to chętnie skorzystam:-).
dr.big Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Nie znam rozwiązania... Wszystkie filmiki z podkładem przebojów są w De zablokowane, ze względu na prawa autorskie. Jestem do tego przyzwyczajony od lat, a sam używam tylko podkładów udostępnionych przez YouTube . Nawet te z muzyką w tle. Np. nasze wyjazdy do Marl, gdzie była słyszana na filmiku muzyka ze sceny. Na obszar De- blokada.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Administrator Opublikowano 6 Lipca 2016 W PL na androidzie film jest też zablokowany. Na PC działa ale też nie na każdym.
Rekomendowane odpowiedzi