Norton Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Woda drąży skałę, a tym bardziej beton. Podpisujmy i nie przejmujmy się opiniami, że się nie da. W końcu chodzi o poprawę bezpieczeństwa. Dobrego dnia.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Użytkownicy Opublikowano 9 Czerwca 2016 Tak jest nie ma się co poddawać. Proszę o rozpowszechnianie ww. petycji wśród rodziny, znajomych, sąsiadów itd. LWG !
stator Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ja także podpisałem. To też jest w moim interesie. W końcu czasamie się tu bywa.
alempicki Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Podpisane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
GrzechoCnik Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Lepiej późno niż wcale - podpisane. I tak fragment do Pomnika Lotnika jeżdżę buspasem - w ramach osobistego poparcia tej idei.
Administrator Artix Opublikowano 19 Czerwca 2016 Administrator Opublikowano 19 Czerwca 2016 Podpisana choć mam na to wyklepane i tak jeżdżę bus pasem i policja mnie nie zatrzymuje choć mogła by. Prawie codziennie mam akcja bus pas i tylko ściągają na bok puszki a ja mogę jechać dalej.
Michał wawa Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Petycja podpisana ale na cuda w wykonaniu hgw jakoś nie wierzę.... No chyba że przed następnymi wyborami
Klubowicze sonor Opublikowano 22 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Lipca 2016 Podpisane,ale mam podobnie jak Artix
adamndg Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 . . . podpisana. Czym więcej miast będzie miało takie buspasy, tym lepiej.
Klubowicze MAKI Opublikowano 25 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2016 Oddałem swój głos na ,,ZA"
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 3 Października 2017 Autor Użytkownicy Opublikowano 3 Października 2017 I opłacało się. Póki co czasowo. Ale mam nadzieje, że zostanie na stałe i oczywiście będą dopisane następne do listy. https://www.petycjeonline.com/a/146906 Pozdrawiam Długi
Rekomendowane odpowiedzi