LWfilip Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 no ja się z ekipą CSW wybieram, ale chyba nie będziecie się za mną oglądać Z tego co pamiętam to zawsze jest spora reprezentacja braci maxi skuterowej, nawet na filmikach itd.
szamot Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zapraszamy jak co roku do wspólnej zbiórki na ul. Morskiej skąd ruszymy jedną wielką grupą pod TESCO planowany start 11:45
Klubowicze robson Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Patrz Pan, na pierwszym planie taki koleżka zza autostrady jeszcze na Zacnej.... . Białe strzały zameldują się na Morskiej .
antek771 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Myślę ,że Inowrocław też da radę dojechać i spotkać szanowne grono . .
Bobas Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Kurcze, ja nie dam rady dojechać. Kumplowi urodziła się własnie córeczka i w sobotę robi pępkowe. Idziemy też na Komunię Świętą do syna naszych przyjaciół. Nie dam rady tego pogodzić z wyjazdem do Bydzi . Sorki chłopacy .
stator Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Amoże dacke radę do Lubjchowa pojechać. III zlot motocyklowy. Bardzo fajnie zorganizowany z konkursami i pokazami ratownictwa. Wiem, że parę osòb było na Jajcarni, więc skoro to tak nie daleko...
FREDZIU Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 FREDZIU też się melduje na morskiej jutro i zabiorę z sobą kolegów to będzie nas więcej
chudy112 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 I ja będę też na morskiej. Pozdrawiam
Bobas Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Opublikowano 1 Maja 2016 No to trzymam kciuki za dobrą zabawę i super pogodę .
Rekomendowane odpowiedzi