Adam Bart Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 przelew x2 zrobiony. Do zobaczenia
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Przelewy uzupełnione. Przypominam, że wpłat dokonujemy do 8 kwietnia i niebawem się widzimy . Jutro wypłata czyli przelew pójdzie.
Bobas Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Kurtka wodna, ja mam już powoli robaki w żołądku. No, ale to już taka tradycja przed każdą naszą imprezą. Chudy, pamiętaj o sprzęcie grającym, bo bez muzyki nie będziemy przecież skakać na golasa przez ognisko Dziewczyny , mam prośbę od wszystkich chłopaków. Do skoków przez ognisko ubierzcie proszę stringi. Reformy grożą poparzeniem podudzi.
chudy112 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Sprzęcik Grający będzie na 100%. Tylko taka prośba do Wszystkich uczestników , żeby wrzucili na Swoje USB muzyczke która lubią. Jest też opcja podłączenia się pod Mój sprzęt za pomocą Smartfonów , kablowo lub bezprzewodowo. Pozdrawiam.
Bobas Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2016 No to mamy komplet !!! Panowie, odliczamy już godziny do naszego spotkania. Napiszcie proszę w jakich godzinach chcecie dojechać w piątek. Coś czuję, że dokulam sie do bydgoszczaków i pofrunę do Brdy razem z nimi . Mam tak blisko, że nie zapnę nawet 6 biegu. Przygarniecie mnie ? Co mówicie ??? Robsonek, jadę bez Ani. Czy tę noc mogę spędzić z Tobą w jednym pokoju ?
Klubowicze robson Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Spoko Krzysiu, jakoś sobie poradzimy, ale najpierw muszę dostać pozwolenie od Rity .
upiór Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Spoko Krzysiu, jakoś sobie poradzimy, ale najpierw muszę dostać pozwolenie od Rity . Wazelina jak nic hi hi hi . Pozwolenie hi hi hi , spytaj się Rity cze możesz zaparkować koło Króla wójka upiorka .
Bobas Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2016 A ja się właśnie nudził i wrzuciłem do Króla nowe żaróweczki Osram ****. Udało mi się to zrobić od dołu czachy bez zbędnych demontaży. Ale będzie tera świetlica . Robsonek, Rita się pewnie zgodzi. Jakby co to ja już jestem przekwitnięty i dzieciaków na 100% żadnych nie będzie.
upiór Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 A ja się właśnie nudził i wrzuciłem do Króla nowe żaróweczki Osram ****. Udało mi się to zrobić od dołu czachy bez zbędnych demontaży. Ale będzie tera świetlica . Robsonek, Rita się pewnie zgodzi. Jakby co to ja już jestem przekwitnięty i dzieciaków na 100% żadnych nie będzie. Jaki pewny co by tylko z tego jakiś 125 nie było hi hi hi .
michu Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 No to mamy komplet !!! Panowie, odliczamy już godziny do naszego spotkania. Napiszcie proszę w jakich godzinach chcecie dojechać w piątek. Coś czuję, że dokulam sie do bydgoszczaków i pofrunę do Brdy razem z nimi . Mam tak blisko, że nie zapnę nawet 6 biegu. Przygarniecie mnie ? Co mówicie ??? Robsonek, jadę bez Ani. Czy tę noc mogę spędzić z Tobą w jednym pokoju ? Ja tak myślałem wyjechać przed południem , także dawaj do Bydgoszczy
Bobas Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 O kurcze, nie wiem, czy dam rade tak szybko. Bierzesz w piątek urlop ? No nie, ale kółka to masz teraz wypasione. Nie ma to tamto !!!
michu Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jak nie jak TAK - Musowo urlop brać
Bobas Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Postaram się zatem załatwić urlopik i przed południem byłbym w Bydzi.
upiór Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Postaram się zatem załatwić urlopik i przed południem byłbym w Bydzi. No nie Krzyś z kim z Hondami hi hi hi . Spoko temat znany .
Bobas Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Nie ukrywam, że liczę na towarzystwo również innych bydgoszczaków
szamot Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 No jak to tak,nie może być żeby Bobik na królu samotnie poginał , więc biorę urlop i dołączę do grupy
Bobas Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .
Adam Bart Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 nie dostanę urlopu , ąle też postaramy się być w miarę wcześnie :-)
michu Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 No to będzie dwa na Dwa :-), Tak sobie myślę że z Bydzi kulniemy się do zaprzyjaźnionej pizzerii w Tucholi i spotkamy się z Małimm na jego,, butelce " oczywiście zielonej
Rekomendowane odpowiedzi