Klubowicze PIN Opublikowano 2 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2016 To to mamy całą ekipę w Zielonym Wietrze. Ale tu się dzieje Troszkę zaniedbałem forum w związku z prywatnymi sprawami a tu takie rewolucje . Miałem troszkę wyrzuty że nie dam rady wpaść do was na rozpoczęcie a tu problem się sam rozwiązał. Bobas gratki opiekunie i powodzenia.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 2 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2016 Już się boje 30 zakręconych oj będzie się działo
Sympatycy siemik Opublikowano 2 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2016 HIHIHI. Nie mogę się przyzwyczaić do zdjęcia w postach Upiora i jego wychwalających opisów jedynej słusznej marki " KRÓL jest tylko JEDEN" Burgman 650. Jeszcze kilka miesięcy i Wicia się rozkręci.
Bobas Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 Płatności zaznaczam na liście uczestników.
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2016 Siemka Niestety ale nie mogę przyjechać. Przepraszam za kłopot. Myślałem że się uda. Pozdrawiam.
Bobas Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 To jest Grzesiu bardzo niedobra informacja . Wielka szkoda, bo pogoda zamówiona, muza też, dziewczyny też.........
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2016 Dziś zobaczyłem grafik i lipa. Pewnych rzeczy nie przeskoczę. Mam tylko nadzieję że czerwiec mi wypali. Pozdrawiam
upiór Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 To jest Grzesiu bardzo niedobra informacja . Wielka szkoda, bo pogoda zamówiona, muza też, dziewczyny też......... Jak suzi w stajni była to był z Niego gość a teraz prosze grafiki fiki mi i takie tam . Nawet most mu nad nogadem załatwiłem a tu proszę taki temat . Śmigał na lawetach m śmigał prądu brakło brakło ale zawsze głowa do góry i nawet ptysie były . P.S. Ech starość dobada wszystkich . SŁUCHAJ GOSCIU walisz w sobotę rano i nic nas to nie interesuje , nie po to tyle walę tego betu na drogi itp aby kolega wymyślał jakieś tak grafiki . PRAWDA PANIE PANOWIE
Burgerman Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Żeby ratować honor Malborka dzisiaj zrobiłem przelew dla Zielonego Wiatru i opłaciłem imprezę . Siemik nie wygłupiaj się, z kim ja będę pił? Przecież reszta to same abstynenty
krzysurban Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Sorki chłopaki ale mnie i osoby towarzyszącej nie będzie... Przepraszam i życzę miłej zabawy....
Bobas Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 Lista zmodyfikowana. Krzyś, szkoda, że nie możesz jechać. Radziu, postaramy się dotrzymać Ci tempa w wychylaniu drinków .
Klubowicze robson Opublikowano 30 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2016 Proszę dopisać Bogdana68 zwanego Marianem .
Bogdan68 Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Chłopaki jak Wy umiecie zorganizować mi czas wolny . Miałem teraz się zapisać a widzę, że już jestem zgłoszony i zapisany. Tylko dziękować!
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2016 Samotny byś był, a tak będzie kogo spalić w ognisku
michu Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Przelewik poleciał frrrrrrrrrrr Michu i Jolka
Bogdan68 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Samotny byś był, a tak będzie kogo spalić w ognisku Włodek i tak cię lubię . Będę tak głośno skwierczał że pierwszy uciekniesz.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ok namówiłeś mnie Przelew zrobiony
chudy112 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Witam. Przelew zrobiony. Pozdrawiam
Bobas Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Przelewy uzupełnione. Przypominam, że wpłat dokonujemy do 8 kwietnia i niebawem się widzimy .
Rekomendowane odpowiedzi