Sympatycy KriSSo Opublikowano 30 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2016 Nie ma to wielkiego znaczenia, jakkolwiek z tego co czytałem, to nie dwóch zawodników MMA pożyczyło sobie Lambo, tylko dwóch pracowników ASO Lambo miało (po wykonanym przeglądzie auta) dostarczyć pojazd właścicielowi. Zamiast tego urządzili sobie mega jazdę . Ponadto, pasażer zmarł dzisiaj - 30.03.2016.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Administrator Opublikowano 30 Marca 2016 Właścicielem Lambo był zawodnik MMA, Adam Yandiev.
dziadzia Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Ale trzeba przyznać słupy mają całkiem nie złe, i co tu dużo mówić samochód sam tak szybko nie jechał, to człowiek kieruje i decyduje o prędkości, a życie to jak bańka mydlana.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 6 Kwietnia 2016 UWAGA: HI VOLTAGE
dziadzia Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 UWAGA: HI VOLTAGE oj wacki musiały boleć oj musiały hi hi
Sympatycy KriSSo Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Pewnikiem bolały, pozostaje pytanie - czy będą te wacki jeszcze działać?
dziadzia Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam u mnie w Szamoni jeden gość ma prawie taki sam, tylko przy tym pojeżdzie ma silnik spalinowy, nie wiem jakiej pojemności, jest cały pomalowany na żółto jak jajeczko. Jak spotkam go na drodze to zrobię pare fotek jeśli się zgodzi.
dr.big Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Czarnoprochowiec bez pozwoleń na broń ... Jest tu na forum ktoś z tego "kręgu" ? Przygotowanie amunicji do strzelania...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Mamy takiego asa na Śląsku to franio212. Ma broń krótka i długą.
dziadzia Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 mam kolegę razem pracujemy , również motocyklista tylko jest nie na tym foru, o broni wie bardzo dużo, jest na bieżąco z prawem i przepisami, po prostu ma świra na tym puckie należy do klubu strzeleckiego, jak by jakieś informacje co do broni to zapraszam na PW . Pozdrawiam
dr.big Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 A nie spoko, tak tylko zamieściłem, repliki (oryginał przed 1885)- czarnoprochowce to jak bułki w piekarni ... lub... wiatrówki poniżej 17 Jouli ... PS. Dobry jest jak na 25 metrów...
dziadzia Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 pokazywałem koledze to mówi że jest dobry, po prostu ma spokój w sobie daje sobie czas.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Kurczę, niesamowite ujęcia. Gdyby ktoś chciał podrapać po brzuszku kotka .... chyba bym się nie odważył
dziadzia Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Chyba bym puścił bąka ze strachu, a może i nie tylko, hi hi
djpj1 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Moje miasto Kalisz - z perspektywy kamery na kasku..i zmiany jakie zachodzą na przestrzeni lat.. [media=] [/media]
PJS Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Fajny pomysł i realizacja. Naprawdę obejrzałem z przyjemnością. Moje gratulacje Pozdrawiam...
dziadzia Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Faktycznie bardzo fajnie zrealizowany filmik gratulacje.
Sysgone Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Piękne trolowanie samochodów elektrycznych przez Mercedesa
dziadzia Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 z jednej strony mają racje ale..... lobby paliwowe działa wszędzie i jak tylko może, a elektryczne samochody? ok. ale jednak ktoś musi ten prąd wyprodukować jak z węgla to zanieczyszczenie środowiska przy produkcji tej energii, elektrownia atomowa? znowu odpad radioaktywny i nie wiadomo co z tym robić. i błędne koło się zamyka, moim zdaniem najwięcej eko jest gaz i jeszcze większe eko wodór z tym że to ostatnie dobrze podrzuca do góry hi hi.
Rzelu Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 bliski sercu kawałek, idealny do tańca...
dziadzia Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 bliski sercu kawałek, idealny do tańca... Hi hi nie wątpię zatańczył bym z partnerką 2 na1 ale po flaszce he he, później to już wsio ryba
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 10 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2016 Jazda trochę inna... Ale też ekstremalna
djpj1 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Kilka zdarzeń zarejestrowanych w sobotę 21.05.2016 w moim mieście. [media=] [/media]
Użytkownicy Vince Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ojciec Dyrektor ujeżdżał ostatnio Africa Twin i poczynił szereg spostrzeżeń co do samego moto i przyjemności z jazdy. Ale mimo że jeździł m.in. z Arturasem, to nie zrobili porównania co lepsze - AT czy skuterek. Zatem - dla chętnych, z przymrużeniem oka: [media=] [/media]
Rekomendowane odpowiedzi