Przemo Opublikowano 22 Września 2006 Opublikowano 22 Września 2006 ten skuter to Gilera Stalker !scooter !OKK !OKK sam kiedy? taki miałem a kto? kiedy? napisał że skuter ten ma anemiczny silnik dwa latka takim smigałem i jak na 50 ccm jest super
asmo Opublikowano 22 Września 2006 Opublikowano 22 Września 2006 Niezle przyciurał !scooter A kiedys czytalem, ze jest milosnikiem szybkich smaochodow itd !OKK !OKK Frajer troche
Kacza Opublikowano 22 Września 2006 Opublikowano 22 Września 2006 a ponoc najlepiej wczuwac sie w jednoslady na 50 tce ...widac dla niego to i tak za duzo !scooter !OKK !OKK Pozdroo Kacza
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Września 2006 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2006 Nie no prawie waln?łem "paciaka" na krze?le... !scooter Estelle - "złota czcionka" !!! albo jako? tak !OKK I jak się gwiazda tłumaczyła... "...Cali jeste?cie ???? qr..a nigdy na tym nie jeĽdziłem, widać chyba, nie ???..." I użytkownik policyjnego jednosladu też chyba mu ręce latały... !OKK Nie ma to jak "dobre wej?cie/wjazd" pzdr
Gość SzCzApA™ Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 NIEZŁY TRICK THE EVOLUTION OF DANCE
dr.big Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 Ciekawy filmik a'la skuterowy, np. pt. "jak jezdza na skutach w cieplych krajach" albo "popis skuterowy w studiu" lub "czy wprowadzic prawo jazdy na skuter?"
Administrator Artix Opublikowano 25 Września 2006 Administrator Opublikowano 25 Września 2006 Okazuje sie ze jazda skuterem nie jest taka latwa mogli dac mu zablokowany to krzywdy by sobie nie zrobil !vampire
Gość adslandrzej Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 Po?cig za motocyklist? trasa Lublin-ChełmKLIK plus mały artykuł KLIK Moim zdaniem mogli odpu?cić bo stwarzali duże zagrożenie na drodze
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Października 2006 Autor Administrator Opublikowano 3 Października 2006 Nie download ale foto... aż się serce raduje na widok takiego tła i tylu Hondziawek !scooter
Gość Dragon Opublikowano 3 Października 2006 Opublikowano 3 Października 2006 Po?cig za motocyklist? trasa Lublin-ChełmKLIKplus mały artykuł KLIK Moim zdaniem mogli odpu?cić bo stwarzali duże zagrożenie na drodze ...czyli, jeżeli chcesz być przestępc? to kup sobie motor bo wtedy policja odpu?ci... Kto stworzył zagrożenie????!!!!! Dlaczego Policja????? Co oni złego zrobili?????!!!!!! Chcieli zatrzymać kolejnego genetycznego pojeba... !scooter Czy to oznacza, że wszyscy korzystaj?cy z motocykli maj? być BEZKARNI????!!!!! Pozwolę sobie na bezpo?redni komentarz tego co napisałe? - NAJWIĘKSZY BEZSENS JAKI PRZECZYTAŁEM DO TEJ PORY NA FORUM BURGMANII!!!!! !holiday PRZEZ TAKIE KOMENTARZE MOŻE BYĆ TYLKO GORZEJ!!!!!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Października 2006 Autor Administrator Opublikowano 3 Października 2006 Po?cig za motocyklist? trasa Lublin-ChełmKLIKplus mały artykuł KLIK Moim zdaniem mogli odpu?cić bo stwarzali duże zagrożenie na drodze ...czyli, jeżeli chcesz być przestępc? to kup sobie motor bo wtedy policja odpu?ci... Kto stworzył zagrożenie????!!!!! Dlaczego Policja????? !scooter Co oni złego zrobili?????!!!!!! Chcieli zatrzymać kolejnego genetycznego pojeba... !holiday Czy to oznacza, że wszyscy korzystaj?cy z motocykli maj? być BEZKARNI????!!!!! Pozwolę sobie na bezpo?redni komentarz tego co napisałe? - NAJWIĘKSZY BEZSENS JAKI PRZECZYTAŁEM DO TEJ PORY NA FORUM BURGMANII!!!!! PRZEZ TAKIE KOMENTARZE MOŻE BYĆ TYLKO GORZEJ!!!!! Dragonku... easy Chłopak jest młody, jeĽdzi pełnoletnim Simsonem (nie obrażaj?c Simsonów ) więc trzeba mu wybaczyć Niestety w pełni się z Tob? zgadzam. To że kto? ?wiruje bażanta na motocyklu sportowym jeżdż?c po mie?cie ponad 200 km/h nie oznacza, że może być bezkarnym.
Gość Dragon Opublikowano 3 Października 2006 Opublikowano 3 Października 2006 Po?cig za motocyklist? trasa Lublin-ChełmKLIKplus mały artykuł KLIK Moim zdaniem mogli odpu?cić bo stwarzali duże zagrożenie na drodze ...czyli, jeżeli chcesz być przestępc? to kup sobie motor bo wtedy policja odpu?ci... Kto stworzył zagrożenie????!!!!! Dlaczego Policja????? !scooter Co oni złego zrobili?????!!!!!! Chcieli zatrzymać kolejnego genetycznego pojeba... !holiday Czy to oznacza, że wszyscy korzystaj?cy z motocykli maj? być BEZKARNI????!!!!! Pozwolę sobie na bezpo?redni komentarz tego co napisałe? - NAJWIĘKSZY BEZSENS JAKI PRZECZYTAŁEM DO TEJ PORY NA FORUM BURGMANII!!!!! PRZEZ TAKIE KOMENTARZE MOŻE BYĆ TYLKO GORZEJ!!!!! Suma sumarum to dobrze, że adlsandrzej ma TYLKO 50cm3... dzięki temu policja nie doprowadzi (w jego przypadku) do niebezpiecznych sytuacji na drodze... Dragonku... easy Chłopak jest młody, jeĽdzi pełnoletnim Simsonem (nie obrażaj?c Simsonów ) więc trzeba mu wybaczyć Niestety w pełni się z Tob? zgadzam. To że kto? ?wiruje bażanta na motocyklu sportowym jeżdż?c po mie?cie ponad 200 km/h nie oznacza, że może być bezkarnym. Mariusz... jak można być spokojnym czytaj?c co? takiego????!!!!! ...i dlaczego niestety... zakładam nowy w?tek w którym poproszę o opinie Burgmaniaków na ten temat... jestem bardzo zniesmaczony... jak czytam co? takiego to krew mi się gotuje...
Gość adslandrzej Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 Panowie spokojnie moje zycie nieogranicza sie do simsonka, nie często ale zdarza się jeżdzenie na troche wiekszym i mocniejszym sprzecie aczkolwiek nie na skuterze tylko motocyklu, nie pochwalam motocyklisty który zachował sie jak kompletny debil, ale na swiecie policja czesto odpuszcza takim palantom zeby nie zabili siebie i innych.Jak obejrzałem to nagranie to mi sie włosy na plecach dęba staneły ponieważ dobrze znam droge któr? jechali, nie był to cały film z kamery a tylko urywek,po?cig trwał przez przynajmniej 40km nie znam dokladnie miejsca w którym sie zakonczyl.Jazda samochodem 190 po tej dwupasmówce do bezpiecznych nienalezy, jest tam dużo skrzyzowan, droga bardzo ruchliwa,czesto zdarza sie tam spotkac traktor czy furmanke i wyprzedzanie na hama przy takich predkosciach nie jest madre. Wiec Dragon spokojnie, ciekawe jakby? zaregował jakby wyprzedził cie przecinak a zaraz za nim nieoznakowana vectra pędz?ca 230km/h bezpieczne to to chyba nie jest,tym bardziej ze maja nagranego goscia,motocykl tablice, nie trudno chyba potym zidentyfikowac własciciela i kierowce motocykla Bezsensem jest to że tak KRZYCZYSZ i sie oburzasz, ciekawe co bys powiedzial gdyby motocyklista spowodował wypadek a zaraz potem vectra by poprawła
Gość Dragon Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 Panowie spokojnie moje zycie nieogranicza sie do simsonka, nie często ale zdarza się jeżdzenie na troche wiekszym i mocniejszym sprzecie aczkolwiek nie na skuterze tylko motocyklu, nie pochwalam motocyklisty który zachował sie jak kompletny debil, ale na swiecie policja czesto odpuszcza takim palantom zeby nie zabili siebie i innych.Jak obejrzałem to nagranie to mi sie włosy na plecach dęba staneły ponieważ dobrze znam droge któr? jechali, nie był to cały film z kamery a tylko urywek,po?cig trwał przez przynajmniej 40km nie znam dokladnie miejsca w którym sie zakonczyl.Jazda samochodem 190 po tej dwupasmówce do bezpiecznych nienalezy, jest tam dużo skrzyzowan, droga bardzo ruchliwa,czesto zdarza sie tam spotkac traktor czy furmanke i wyprzedzanie na hama przy takich predkosciach nie jest madre. Wiec Dragon spokojnie, ciekawe jakby? zaregował jakby wyprzedził cie przecinak a zaraz za nim nieoznakowana vectra pędz?ca 230km/h bezpieczne to to chyba nie jest,tym bardziej ze maja nagranego goscia,motocykl tablice, nie trudno chyba potym zidentyfikowac własciciela i kierowce motocyklaBezsensem jest to że tak KRZYCZYSZ i sie oburzasz, ciekawe co bys powiedzial gdyby motocyklista spowodował wypadek a zaraz potem vectra by poprawła Dzieki takeimu podej?ciu może byc tylko gorzej... w?tek dotycz?cy sprawy jest tutaj http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=2254&st=0
Gość Gabor Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 Raczej nie smieszne ani szokujace w zadnym wypadku ale o skuterach http://youtube.com/results?search_query=bu...n&search=Search
Gość SzCzApA™ Opublikowano 17 Października 2006 Opublikowano 17 Października 2006 ADRENALINKA Akcja pierwsza Akcja kolejna
Abach Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 Szok!!!!!!1 Czy to możliwe? Czy jaka? ?ciema? ;-)
Gość APTO Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 Szok!!!!!!1 aż sie nie chce wierzyć...
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Października 2006 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2006 HeHe ja mam deskorolkę spalinow? ale tak nie ?miga, góra 30 km/h
Gość Svempas Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 Przecierz widać że film został przy?pieszony a dĽwięk silnika podłożony - nic ciekawego.
dr.big Opublikowano 29 Października 2006 Opublikowano 29 Października 2006 Lipa dla dzieci !V . PS. Przypomnial mi sie "Knight Rider" !scooter .
pablos Opublikowano 30 Października 2006 Opublikowano 30 Października 2006 Nowo?ć skuterowa z kraju kwitn?cej wi?ni !OKK : http://woofer.wrzuta.pl/film/mdSkZcxNUr/ i co? na mały u?miech całkowicie motocyklowy mix: http://woofer.wrzuta.pl/film/xspWJNgi3s/
Rekomendowane odpowiedzi