Klubowicze PIN Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Wygląda na korbę ale dźwięk super jak by zęby pogubiła
coca76 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Bardzo ciekawy i niestety prawdziwy filmik może niektórym się otworzą trochę oczy bo niedługo trzeba będzie wykopać karabin dziadka z ogrodu:) Trzeba zabrać się za czytanie koranu.
PJS Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Szalony sen polskiego drogowca. Z całą pewnością dobre oznakowanie zwiększa bezpieczeństwo i ilość pasów na drodze https://youtu.be/ILwR-I7s7zU Pozdrawiam ...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2015 Tak testują farbę na ścieralność
franekbp Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Polecam zajeb...a jazda GS em https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpf1/v/t42.1790-2/11930376_10153404640121743_1070857908_n.mp4?efg=eyJybHIiOjYzMywicmxhIjoxNTk3fQ%3D%3D&rl=633&vabr=352&oh=79d69d155e435b94749ab91187dae90c&oe=55EEF29C
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2015 A tu Silver z miłośnikami Off Road - u ( okolice 34 sek. ) [media=] [/media]
Trenex Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Jak się bawić jak nie ma wiatru: https://www.facebook.com/wild.rose.98434/videos/10154276486944408/?pnref=story
Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Września 2015 można się zdziwić na drodze http://www.cda.pl/video/4820270a?wersja=720p
stator Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Parada na zakończenie sezonu w Płocku:
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2015 No to miał szczęście http://www.cda.pl/video/4886344f?wersja=1080p
dziadzia Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 No to miał szczęście http://www.cda.pl/video/4886344f?wersja=1080p Witam Cię kolego to było obok mojej guberni Szamoni, powiedz mi jeśli to ty jechałeś zadzwoniłeś na policję ? Ja bym nie wytrzymał, i chyba bym mu maskę oklepał ale nie od samochodu, jak możesz to podaj mi nr. rej. Na PW. Pozdrawiam
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2015 Witam Cię kolego to było obok mojej guberni Szamoni, powiedz mi zadzwoniłeś na policję ? Ja bym nie wytrzymał, i chyba bym mu maskę oklepał ale nie od samochodu, jak możesz to podaj mi nr. rej. Na PW. Pozdrawiam Rozumiem że zwracasz się do tego Pana który jechał tym motocyklem na filmie ( być może to przeczyta) bo ja to tylko w sieci film znalazłem i umieściłem na forum ku przestrodze.
dziadzia Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Rozumiem że zwracasz się do tego Pana który jechał tym motocyklem na filmie ( być może to przeczyta) bo ja to tylko w sieci film znalazłem i umieściłem na forum ku przestrodze. Dokładnie myślałem że to ty byłeś, wiesz co z 15 razy oglądałem i chyba narobił bym w spodnie, ten gość w puszce to po prostu D.E.B.I.L nie może mu to ujść na sucho za Chiny, oby nigdy takiej sytuacji, pozdrawiam
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Września 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Września 2015 Witam Cię kolego to było obok mojej guberni Szamoni, powiedz mi jeśli to ty jechałeś zadzwoniłeś na policję ? Ja bym nie wytrzymał, i chyba bym mu maskę oklepał ale nie od samochodu, jak możesz to podaj mi nr. rej. Na PW. Pozdrawiam Dziadzia, rozumiem Twoją złość, ale jak się zastanowić - to gość z 4oo zachował do końca zimną krew. Owszem, popełnił błąd rozpoczynając wyprzedzanie, ale jednak kierownika moto oszczędził. Swoją drogą - czy aby na pewno używanie długił świateł w dzień poprawia widoczność motocykla ??? PS: niektóre komentarze pod filmem - bezcenne
dziadzia Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Dziadzia, rozumiem Twoją złość, ale jak się zastanowić - to gość z 4oo zachował do końca zimną krew. Owszem, popełnił błąd rozpoczynając wyprzedzanie, ale jednak kierownika moto oszczędził. Swoją drogą - czy aby na pewno używanie długił świateł w dzień poprawia widoczność motocykla ??? PS: niektóre komentarze pod filmem - bezcenne To wszystko jest nieważne czy ktoś jedzie na długich, czy z nadmierną prędkością, jeśli ktoś rozpoczyna wyprzedzanie innego pojazdu ma się upewnić czy nic nie jedzie z przeciwka, a w szczególności czy zdąży wyprzedzić inny pojazd nie powodując zagrożenia dla innych uczestników ruchu a w szczegulności jadących z przeciwka, pozdrawiam
Sysgone Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Przeciwskręt samochodem :-D
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 7 Października 2015 Użytkownicy Opublikowano 7 Października 2015 To wszystko jest nieważne czy ktoś jedzie na długich, czy z nadmierną prędkością, jeśli ktoś rozpoczyna wyprzedzanie innego pojazdu ma się upewnić czy nic nie jedzie z przeciwka, a w szczególności czy zdąży wyprzedzić inny pojazd nie powodując zagrożenia dla innych uczestników ruchu a w szczegulności jadących z przeciwka, pozdrawiam Tu się z kolegą nie do końca zgodzę. Jeśli ktoś jeździ "szybko" po takich właśnie dróżkach to musi się liczyć z tym, że trafi na takiego szofera w VW lub innym aucie. W pewnych warunkach chodzi tu o kąt padania promieni słonecznych trudno jest ocenić szybkość 2oo jadącego z przeciwka. Dobrze, że szofer 4oo był na tyle kumaty, żeby dla 2oo miejsce jakieś zostawić....inaczej.....
vizo Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 https://www.youtube.com/watch?v=deFjnRkqgTM
dziadzia Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Tu się z kolegą nie do końca zgodzę. Jeśli ktoś jeździ "szybko" po takich właśnie dróżkach to musi się liczyć z tym, że trafi na takiego szofera w VW lub innym aucie. W pewnych warunkach chodzi tu o kąt padania promieni słonecznych trudno jest ocenić szybkość 2oo jadącego z przeciwka. Dobrze, że szofer 4oo był na tyle kumaty, żeby dla 2oo miejsce jakieś zostawić....inaczej..... Witam, jeśli tak mówisz że trudno ocenić prędkość w słońcu kierowcę jadącego na 2oo z przeciwka, to co byś zrobił wyprzedzał czy chwilkę poczekał ? Jeśli się nie jest pewien to nie wyprzedzaj a nikomu nie zrobi się krzywdy, moje zdanie jest że taka sytuacja nigdy nikomu nie powinna się przytrafić ewidentna wina puszkaża
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2015 Dbajmy o zdrowie :)
Sympatycy Anton Opublikowano 21 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Października 2015 Litewscy policjanci przejechali motocyklistę
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Października 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Października 2015 Litewscy policjanci przejechalimotocyklistę "W pewnym momencie stracił panowanie nad jednośladem, który wraz z nim znalazł się pod rozpędzonym radiowozem. Uciekinier został przewieziony do szpitala. Według lokalnej prasy, nie odniósł poważnych obrażeń, a w chwili wypadku mógł być nietrzeźwy. Do zdarzenia doszło 18 października." To tak dla ścisłości - bo wyglądało fatalnie.
Rekomendowane odpowiedzi