Vorenus Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Czyżby Polacy zaczęli wracać z UK?
Bulba Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Kończąc, dodam jeszcze jedno. Obejrzałem jeszcze raz i nie zgadniecie (a może zgadniecie) co mi przyszło do głowy. Otóż, w wielu krajach Świata jest zupełnie odwrotnie niż u nas. U nas pasy na jezdni są śliskie, a w niektórych to tarka antypoślizgowa, tak mocna jak papier ścierny gruboziarnisty. Przyczepność w tych miejscach jest potworna powodująca natychmiastowe zatrzymanie się koła powleczonego gumą i jednocześnie nie dochodzi do uślizgu koła. Dla samochodów to nie problem, najwyżej podwozie zostaje, a nadwozie posuwa się dalej. Dla jednośladu, to jest tak, jakby walnąć w ścianę. I to jest prawidlowa odpowiedz.
Sympatycy krys70 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Stycznia 2015 Czyżby Polacy zaczęli wracać z UK? Dlaczego nie jestem zaskoczony ,ze to Pani była za kierownica?? Przepraszam wszystkie urażone Panie...
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 25 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2015 Krzysiu nie wiem czy zauważyłeś, że to była reklama Szkoły Jazdy, więc moje zdanie jest takie, że to była ustawka choć nie wątpię, że niektóre kobiety i mężczyźni robią takie numery
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2015 Moim zdaniem to nie jest śmieszne, ale zastanawia mnie jakim cudem to moto tak przekoziołkowało... https://www.youtube....h?v=Q15vqg-cwnI Ja tam bym się nie obraził jeżeli jakiś myśliwy wybrałby się w okolicę mojej działki i zniechęcił dziki do rycia pod płotem A mnie sìę nie podoba: źe jechał po wysepce, ze znaczną prędkością, a beztroski wyjazd skutera jest powalający - jak to widać na filmie :-)
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 29 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2015 Niektórzy są w czepku urodzeni mają kupę szczęścia https://www.facebook...2560848&fref=nf
Klubowicze pgizi Opublikowano 31 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 31 Stycznia 2015 Rany jaka zgnilizna za oknem... No to tak na rozgrzewkę; kojarzycie tego performera: Niech nas to trochę rozgrzeje
Tatko Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 No i już jestem chory,ja się tak nie bawię kiedy ta zima się skończy. Paweł jak zwykle super relacje jedne z przyjemnością obejrzałem w innych brałem udział po prostu klękajcie narody. Pozdrawiam.
Gość maxell Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Fart, zdolności, przypadek...?
moro Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Nowa religia - czyli efektywność w pracy [media=] [/media]
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Administrator Opublikowano 6 Lutego 2015 Kilka dni temu w Tajpej [media=]http://youtu.be/Qa3RnQ-4vEQ[/media] Aż trudno uwierzyć, że "tylko" *9 ofiar. Reszta przeżyła Edit *Ps. przynajmniej taki był pierwszy komunikat
Gość Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 No niestety, ale ofiar jest dużo więcej. Będzie ze 30 na ten moment.
pabloxl Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Mało ofiar, bo też niewiele nim leciało. Z tego co podawali, niecałe 60 osób.
Geni Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Mieli szczęście w nieszczęściu, że poszedł w wodę. W innym wypadku zginąłby komplet.
Klubowicze DaniL Opublikowano 6 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2015 Kierowca taxi cały, w faktach puszczali jak po zderzeniu komunikował się z bazą, pasażerowie taxi byli zakleszczeni.
Vorenus Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Obiecuję, że następnym razem bardziej się postaram
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Administrator Opublikowano 7 Lutego 2015 Farciarz na T-max'ie
grze Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Farciarz? bardziej bym go nazwał debilem. wspomnienia:
mkapilkr Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 http://www.wiocha.pl/1197903,Zorro-Emil---Jedna-z-najlepszych-interwencji Pozdrawiam burgmaniaka na filmie 6:54 Ciekawe kto to ?
Klubowicze pgizi Opublikowano 16 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2015 - Dziwny film dzisiaj widziałem. - A momenty były? - No masz...! W internetach natknąłem się na tytuł 5 i 1/2 bladego Józka. O! Myślę sobie; tytuł mocny, to i dzieło będzie niezgorsze. Poczytałem, poszukałem i znalazłem tu http://www.lubieto.prohacq.vaxi.pl/filmy/1378-5-i-1-2-bladego-jozka-1971-lektor.html Taki PRL'owski moralitet. Trochę się pośmiałem z tekstów i zaangażowania bohatera. A jeżeli już ktoś się skusi to zwróćcie uwagę na obsadę.
Klubowicze arturas Opublikowano 17 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Lutego 2015 Ciekawa i dość świeża kompilacja z sytuacji drogowych na naszych ulicach. Większość ujęć z W-wy. Bardzo ciekawe zachowanie naszej władzy na 7:35 [media=] [/media]
Rekomendowane odpowiedzi