Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

To są ci którzy w komunikacji miejskiej nie są w stanie wytrzymać jednego przystanku stojąc.

Widząc kobietę w ciąży pochodzącą do kasy poza kolejnością zdecydowanie protestują.

Taka nasza rzeczywistość...

Opublikowano

Historia zatoczyła koło.

Te filmy przypominają mi czasy PRL-u, tylko z tą różnicą, że wtedy były puste pułki a przeciętny pracownik miał pieniądze, a teraz pułki uginają się od towaru a ludzie nie mają kasy.

Wszystkie te promocje za 0,99 zł i 5,00 i 9,99 zł fundują klientom sklepów, producenci i dostawcy towarów. Sklepy i tak na tych promocjach robią marże, czasami nawet po 100 i 200%.

• Administrator
Opublikowano

Do jakiego stanu doprowadzono to społeczeństwo, że za 5 zł jest w stanie się zadeptać.

Sugerujesz, że to też z biedy???

Opublikowano

Wszędzie są tacy ludzie, niezależnie od kraju...

PS. A inne, np. otwarcia mediamarkt gdzie ludzie się wręcz tratowali?

Tu to akurat wypasione trolle biegną po PS4, ale takie zachowania są wszędzie do zaobserwowania...

czy USA

albo takie

[media]

Opublikowano

BYDŁO dlatego nie lubie tłumów

Opublikowano

Podobno nie ma na to lekarstwa? A rządy mocarstw obiecują co chwila, to już trwa jakieś czterdzieści parę lat...

Bardzo ciekawe info, może poza Burzyńskim, resztę polecam.

https://www.youtube.com/watch?v=Caw5Vgq3QcE

Opublikowano

Sugerujesz, że to też z biedy???

Jestem przekonany, że chodzi o pieniądze. Nie koniecznie z biedy. Teraz się liczy każdy zarobiony srebrnik i każdy zaoszczędzony.

To jest kult pieniądza. To on nas gna do roboty i do promocji.

Nie ma już takich wartości, jak człowiek, życie rodzinne i towarzyskie. Jesteśmy zasobem ludzkim, numerem PESEL lub NIP.

Tym bardziej cieszy, taki klub, jak nasz i nasze hobby i nasze spotkania. Mamy odskocznię od codzienności.

Tym z Lidla współczuję ale i zazdroszczę. Wyłączyli sporą część mózgu, uczestniczą w grze, gdzie są pionkami. Jest im łatwiej.

Opublikowano

Flayman - myślę, że oddałeś sedno poruszonego tematu. :clapping:

Opublikowano
Opublikowano

Młody rocznik:

• Administrator
Opublikowano

Dobrze, że rzadko oglądam TV ;)

Opublikowano

Ludziska już drugi raz w tym miesiącu szturmowali Lidla :ninja:

• Klubowicze
Opublikowano

Świetnie zrobione... Cezik zaszalał:

• Klubowicze
Opublikowano

Szok! Chyba ci debile nie zdają sobie sprawy że w tym momencie stają się potencjalnymi mordercami :(

Opublikowano

Nie zwytrzymał bym nawet jeśli bym był tylko światkiem takiego zachowania. Flakami mnie rusza już jak na to patrzę...

Opublikowano

A według prawa to kto był by winien???

Opublikowano

Moje zdanie jest takie... jeśli auta stoją w korku to motocyklista może jechać między i omijać je z zachowaniem szczegulnej ostrożności ale nie robić tego przy przejściach dla pieszych a gdy ruch rusza to powinien jechać jednym pasem ruchu.

Może Admin powinien skopiować film i nasze wypowiedzi i założyć nowy temat w Ogólnych ???

• Klubowicze
Opublikowano

Pomijając prędkość, to dla mnie najstraszniejsze są te kawałki, które pokazują nagłą, nieprzemyślaną zmianę kierunku jazdy "puszek"... Druga sprawa, to trzymanie odległości od samochodów... Sam to przeżyłem ze złamaniami, więc jestem już na to w miarę czuły, choć chwila rozproszenia uwagi i drugi raz już by mi się podobne zdarzenie przytrafiło. Brrrrr... Trzecia sprawa, to większość z tych filmików robiona była w Rosji i na Ukrainie, a tam sądząc po kilku scenach, nie wszyscy jada trzeźwi... Niemniej skóra mi cierpła przez całe 10 minut tego filmiku...

• Klubowicze
Opublikowano

A ja powiem wam szczerze widziałem na tym filmie całą mase motocyklistów bez wyobraźni,o rowerzystach juz nie wspomnę

Opublikowano

Niezły strike :/

Opublikowano

Pocieszny chłopak :)

• Klubowicze
Opublikowano

Coś dla zmiany tematyki :D Kozacki wozik.