Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Podobno w Bieszczadach "Fikałeś" podobnie :smile:

Opublikowano

Montaż "hi- fi" w kabriolecie :wine: .

[media=]

[/media]
  • Klubowicze
Opublikowano

Koniecznie z dźwiękiem

[media=]

[/media]
Opublikowano

Jazda między samochodami.

Może widzieliście a może nie.

[media=]

[/media]
Opublikowano

Rozmowa o pracę z Google Glass... :)

[media=]

[/media]
  • Klubowicze
Opublikowano

No po prostu kosmos :D

http://www.youtube.c...ukdkgLYYbw#t=56

http://www.scigacz.p...vera,21771.html

Przepraszam dopiero teraz zauważyłem że ten filmik jest już w innym wątku ;)

http://www.forum.burgmania.net/topic/15302-agresja-na-drodze/page__st__220#entry316456

ps. jeśli zapadnie decyzja że trzeba, to można skasować :kwasny:

Nie ma co narzekać na nasze drogi ....

[media=]

[/media]
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odnośnie ataku gangu motocyklowego to znalazłem taki filmik dotyczący tego właśnie incydentu (powyżej).

Pozdrawiam PJS

---

Piotr Szydłowski

(wysłano z Asus Fonepad)

Opublikowano

Ten pan nigdy nie był z mojej bajki, ale tutaj poszedł po bandzie. Materiał jest niepełny (niewidoczny jest kluczowy dla oceny moment) ale z tego co widać kolejność zdarzeń jest taka:

- Spokojnie jadący samochód otacza kilkanaście motocykli będących częścią znacznie większe grupy

- Samochód jest w sposób prowokacyjny zatrzymywany (bo jak inaczej nazwać wjechanie motocyklisty przed maskę i gwałtowne hamowanie podczas którego patrzy on do tyłu)

- Dalej można się tylko domyślać, ale znaku pokoju sobie chyba nie przekazywali

- Samochód rusza rozjeżdżając motocyklistę.

Dopóki nie będziemy wiedzieli co się naprawdę wydarzyło pomiędzy zatrzymaniem a ruszeniem samochodu nie możemy ferować wyroków. Może kierowca się bronił ucieczką, może puściły mu nerwy i się mścił.

Jedno jest bezsprzeczne, ciąg zdarzeń zainicjowali i sprowokowali motocykliści. (chyba że wcześniej było coś o czym nie wiemy - ale oceniamy tylko ten materiał)

Ciekawi mnie na jakiej podstawie wyrok skazujący kierowcę 400 wydał MMK - rzetelności dziennikarskiej dopatrzyć się nie mogę.

Co do ankiety a właściwie dwóch ankiet zawartych w tym materiale - w mojej opinii dowodzi to tylko i wyłącznie tego, jak łatwo można manipulować ludźmi.

Na YOUTUBE jest więcej dokonań tej grupy motocyklistów, w linkach zaczynających się: More footage previous to Range Rover incident

Opublikowano

Ten pan nigdy nie był z mojej bajki, ale tutaj poszedł po bandzie. Materiał jest niepełny (niewidoczny jest kluczowy dla oceny moment) ale z tego co widać kolejność zdarzeń jest taka:

- Spokojnie jadący samochód otacza kilkanaście motocykli będących częścią znacznie większe grupy

- Samochód jest w sposób prowokacyjny zatrzymywany (bo jak inaczej nazwać wjechanie motocyklisty przed maskę i gwałtowne hamowanie podczas którego patrzy on do tyłu)

- Dalej można się tylko domyślać, ale znaku pokoju sobie chyba nie przekazywali

- Samochód rusza rozjeżdżając motocyklistę.

Dopóki nie będziemy wiedzieli co się naprawdę wydarzyło pomiędzy zatrzymaniem a ruszeniem samochodu nie możemy ferować wyroków. Może kierowca się bronił ucieczką, może puściły mu nerwy i się mścił.

Jedno jest bezsprzeczne, ciąg zdarzeń zainicjowali i sprowokowali motocykliści. (chyba że wcześniej było coś o czym nie wiemy - ale oceniamy tylko ten materiał)

Ciekawi mnie na jakiej podstawie wyrok skazujący kierowcę 400 wydał MMK - rzetelności dziennikarskiej dopatrzyć się nie mogę.

Co do ankiety a właściwie dwóch ankiet zawartych w tym materiale - w mojej opinii dowodzi to tylko i wyłącznie tego, jak łatwo można manipulować ludźmi.

Na YOUTUBE jest więcej dokonań tej grupy motocyklistów, w linkach zaczynających się: More footage previous to Range Rover incident

PS. Nie dosyć że zrobił mi się off-top (ale się nie mogłem powstrzymać) to jeszcze nie wiem czemu wkleiło się dwukrotnie. Proszę Administrację o usunięcie zdublowanego postu.

Opublikowano
Opublikowano

Prawie sie poplakalem :clapping:)

Opublikowano

Opublikowano

Fajny filmik, godziny spędzone na bemowie i nakręcanie śmigających fur. A na koniec bardzo fajny montaż. Miałem udział w kręceniu :(. Temat przewodni BMW E36.

[media=]

[/media]
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może na burgmanii zrobimy takie zawody:

Opublikowano

submoto :) toto oddycha pod h2o ? :) jak?????????

[media=]

[/media]
Opublikowano

powietrze zaciąga rurami umocowanymi pod owiewką, a wydech to ta przezroczysta rura przymocowana do siedzenia

Opublikowano