Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie... a tu Armii Rostkowskiej nie ma. Całe szczęście, że Obywatele mają jeszcze jakąś klasę. Choć w tych autach też byli, kurcze, obywatele.

Opublikowano

Ja kiedyś nagrałem komórką na rajdzie Drezno-Wrocław

No tutaj akurat kolega kierownik, zrobil blad o ktory dosc latwo na quadzie. Wyszedl lekki brak doswiadczenia. No ale coz, czasem sie zdarza. Mi tez nie raz sie taki fiflak zdarzyl, ale na szczescie w bok uskoczysc sie udalo. Raz po zboczu uciekalem przed rolujacym sprzetem. Udalo sie :) Nie dogonil mnie :laughing:

Opublikowano

Muszę was ucieszyć że wygrał polak w tam tej edycji a przy okazji dorzucę jaszcze jeden filmik z tego rajdu nagrany mną proszę oglądać do końca-tam jest parę ciekawych momentów....sorki za jakość:clapping:

Opublikowano

Brat Jeża

Opublikowano

Niemiecki komik a prawdę mówi :P 4.39 min :):):)

• Sympatycy
Opublikowano

Irek co w tym dziwnego ? Gościu musiał się zatankować i tyle. :)

Opublikowano

Ale nie dostał zgody na start z wieży

Opublikowano

Kiedyś miałem takie śmieszne autko 4x4 na rybki idealne;)

Opublikowano
  • Sympatycy
Opublikowano

Co tu dużo gadac Ken Block

Opublikowano

Ojciec dziecka miał refleks i kupę szczęścia..........też Rosja.......

Ten film dowodzi, że Rosjanie to niespotykanie spokojni ludzie...nikt nie pobiegł odrąbać drugiemu kierowcy łeb szpadlem...

• Sympatycy
Opublikowano

Kiedyś na dawne Cargo przyjechał kolo busem wytargał sprzęt i dał podobny popis i powiem że takie coś bardziej mnie kręci, a jakie miał owacje hmmmm [media=]

[/media]
  • Sympatycy
Opublikowano

Pampersy dodawane do karty pokładowej , lepsze niz kolejka górska ,ale kiedyś widziałem podobne podejścia i odejścia może nie takie same ale wyglądające dziwnie na pasie 15-33 , a lubie stac przy siatce pasa 15-33 jest fajnie nie powiem, aaa chodzi o EPWA

Opublikowano

i dał podobny popis i powiem że takie coś bardziej mnie kręci, a jakie miał owacje hmmmm

Po katastrofie statku fale wyrzuciły na brzeg bezludnej wyspy 20-, 30- i 40-latka.

Rano mgła się rozwiała i okazało się, że po drugiej stronie cieśniny - niestety pełnej rekinów jest druga wyspa - pełna ślicznych, półnagich Haitanek, machających przyjaźnie...

Dwudziestolatek zerwał z siebie koszulę i rzucił się na plażę z okrzykiem: Panowie! Płyniemy!

Trzydziestolatek odparł: Panowie, spokojnie, zetniemy kilka palm, zbudujemy tratwę i wtedy...

Na to Czterdziestolatek: Panowie, spokojnie, za kilka dni to One przypłyną do nas...