Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najpierw było tak:

by następnie pokazać jak było rzeczywiście i dlaczego :)

Opublikowano

... było 150000razy więc usuwam , żeby koledzy się nie denerwowali

Opublikowano

Padłem :)

Opublikowano

To już przesada, dziesiąty raz!!! Ludzie ogarnijcie się, to lata po forum od dwóch lat!

Opublikowano

Wyszukiwarka nic nie pokazała, więc wrzucam.

Opublikowano

Zacznijcie sprawdzać czy dane filmiki nie były już prezentowane :mad2: . Czytanie po raz dziesiąty o "patologicznej" piosence czy po raz dziesiąty o piosence "Burgmana- Kinga" Sidneya zakrawa na żart.

Następnym razem za takie powielania "nowości" :evil: , tylko dlatego że ktoś jest leniwy i nie chce mu się sprawdzać, czy dany filmik już był zamieszczany, posypią się upomnienia i urlopy :drunk: .

Opublikowano

froster; Sysgone :

Tak macie racje

Dzisiaj jeszcze nie bylo :drunk:

Opublikowano

widzę , że strach się odezwać i coś napisać , lepiej siedzieć cicho :drunk:

jestem tu stosunkowo nie dawno i nie widziałem jeszcze tych filmów , ale niech wam będzie

Opublikowano

Jak masz wrzucać filmiki, które na tym forum kursują od lat, to faktycznie nie pisz, tylko czytaj :drunk: .

To że na forum jesteś "stosunkowo niedawno" nie zwalnia Ciebie od obowiązku używania wyszukiwarki. Jeśli tego nie robisz, licz się z reakcjami, a nie robisz z siebie "obrażoną wątrobiankę".

Tyle w temacie, nie ma co o oczywistych sprawach dyskutować. Jeśli nie odpowiada Ci zasada forum, to trudno.

Opublikowano

Następnym razem za takie powielania "nowości" :mad2: , tylko dlatego że ktoś jest leniwy i nie chce mu się sprawdzać, czy dany filmik już był zamieszczany, posypią się upomnienia i urlopy :drunk: .

Zaufaj mi, że zanim wrzuciłem piosenkę, przetestowałem działanie wyszukiwarki - ani pod Sidney, ani Polak (pisane różnie) nic nie udało mi się znaleźć. Owszem, nie szukałem pod słowem Burgmann ani skuter, bo to by się mijało z celem.

Opublikowano

Hm... faktycznie teraz dostałem 45 wyników... Dziwne to. Przepraszam zatem, ale uczyniłem to będąc w 100% przekonanym, że przeglądarka zwróciła mi poprawny wynik. Sypię głowę popiołem.

Opublikowano

A jednak jest z nami :Jumpy:

Opublikowano

Nie, to musi być fake! Moja córka lat 5 ma większą wiedzę. Z narkotykami szło im lepiej.

Opublikowano

Ziemia ma siedem księżyców... pewnie na każdy dzień tygodnia inny... howgh...

PS: Powoli zaczynam rozumieć, dlaczego "hoduję" psy ;), przynajmniej nie opowiadają mi o plemieniu Dżihadu, które wybudowało sobie piramidy do mieszkania w największym państwie świata, zwanym Azją :clapping::) :)

Opublikowano

Nie, nie wierzę! To nie może być prawda. Podstawione osoby i nabieranie oglądających.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja p...............le jakie debilaki,i to jest przyszłość Polski?Może zamiast Facebooka założyć portal wiedzy o Polsce ?

Opublikowano

na początku śmieszne ale po zastanowieniu, straszne

Opublikowano

Ja p...............le jakie debilaki,i to jest przyszłość Polski?Może zamiast Facebooka założyć portal wiedzy o Polsce ?

Krzytro jest już coś w tym stylu http://bezuzyteczna.pl/ :kwasny: