Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2011 chyba nic nie było z tego gdyż dość świeże Podoba mi się ale antena w Burku tego d....... .
Marynarz Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Yamaha Mio inaczej... niby banalny skuter ale jednak można
Klubowicze Patryk Opublikowano 13 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2011 Dziury w drogach takie same a mimo to tak odmienne dwa światy "... a było ich troje" 1. i 2.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2011 i ja się tam wybierama ale niekoniecznie tirem
JER2Y Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 i ja się tam wybierama ale niekoniecznie tirem Norwegia jest prześliczna, natomiast ten odcinek uważam za przereklamowany - z góry faktycznie wygląda groźnie, ale już sama jazda nim (400 w moim przypadku) oczekiwanej adrenaliny nie wyzwoliła, ot parę zakrętów i byłem na dole. Ale Norwegię jako całość bardzo polecam.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2011 a ja chcę tam jechać nie dla adrenaliny tylko dla pięknych widoków więc pewnie bedę zadowolona
daszek Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Ja bym powiedział łał Za zdolności, chęć, wytrwałość i odwagę. No i pewnie kawaler jeszcze, bo żona raczej by mu tak nie dała
Marynarz Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 457,10 km/h motocyklem ! Oglądajcie uważnie w momencie gdy dojeżdżają do TIRa. http://www.youtube.com/watch?v=vGoAmi9cMPY&feature=related
MRobs Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 W francuskim 'Mam talent' poszło mu trochę gorzej A nasi są lepsi. Na przykład Rafał Pasierbek Na pożyczonym moto wystartował w zawodach w Indianapolis i ... wygrał
GrzechoCnik Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Drift na moto LINK Reakcja na laskę bezcenna !w00t
dr.big Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 W francuskim 'Mam talent' poszło mu trochę gorzej A nasi są lepsi. Na przykład Rafał Pasierbek Na pożyczonym moto wystartował w zawodach w Indianapolis i ... wygrał Nie przeczę, są lepsi, wrzuciłem ten filmik tylko dlatego, że przeważa tam warta obejrzenia jazda na dwóch kołach, a nie skakanie po motocyklu i wheelie bądź stoppie ze spaleniem gumy włącznie . PS. Czasami w cyrkach jeżdżą małpki (w garibaldkach !w00t) na monocyklach i publiczność bije brawa ... Każdemu podoba się co innego, a ja akurat nie cierpię bezsensownego stuntu ... wolę obejrzeć ciekawe wyścigi moto.
michal_1975 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Lubelski full dla wszystkich forumowiczow;))) Choreografia wymiata szczegolnie gitarzysty;)) Pozdro Nie ten dział Przenoszę
Drek Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Może i nie 2oo ale bardzo ciekawy teledysk.
Ghandi Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Proszę, zobaczcie to... V12 w wersji mini
Kaper Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Się nadłubał Respect. Aczkolwiek raczej wystawowy sprzęt powstał. V-12tki co prawda nie kojarzę, ale nieatrakcyjne z punktu widzenia 2oo, ale będące chyba większym wyzwaniem technicznym silniki w układzie gwiazdki 7 są dostępne (ok, cena z tych lepszych :-P : 3KUSD+), działające i zapewniające przyzwoite osiągi w eksploatacji - np.: taki silnik OS-MAX i np. lub . Pozdrawiam,
Krzyciu Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hhvXlv-uYNo a tego nie ogarniam:) Nie ten działPrzenoszę
Marcin S. Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Proszę, zobaczcie to... Horas trabajo - 1220 (!) Jakieś 152 roboczodni... Niezłe puzzle A dla starszego pana pełen szacunek. Tylko się zastanawiam, jak podawanie paliwa rozwiązali i czym to zasilają Mają chłopaki jeszcze 16 cylindrowca z kątem przesunięcia 45st. Pzdr. M.
Marynarz Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 te zabawki są napędzane sprężonym powietrzem bo widziałeś tam jakąś elektrykę
Marcin S. Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 te zabawki są napędzane sprężonym powietrzem bo widziałeś tam jakąś elektrykę No przecież wiem A pisząc "zasilanie" miałem na myśli benzynę/diesel/mazut/LPG/CNG (niepotrzebne skreślić), nie elektrykę Pzdr. M. PS. Pamiętam, jak ze trzy godziny spędziłem w Deutsches Museum w Monachium, latając od jednego silnika do drugiego, modele turbin, działająca rakietka na wodór/tlen (sam robiłeś elektrolizę), super...
MarcinoV Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Nie muszą posiadać elektryki aby działać. Wystarczy paliwko- nitrometan do modeli RC -daje zapłon samoczynny:)
dr.big Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Tak, ale do odpalenia potrzebne jest rozżarzenie świec, poźniej silnik już chodzi. Przynajmniej tak to znam z moich, jednocylindrowych modeli RC . PS. Ale faktycznie nie widzę gniazd ani samych świec, szkoda że nie pokazano momentu rozruchu...
Marynarz Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 i to się nazywa powalić z nóg na sam widok no i fajna reklama Lenovo Android Tablet no i kolejna fajna reklama, tym razem z wątkiem 2oo http://www.youtube.com/watch?v=ytx2jU2MyWg&hd=1
Rekomendowane odpowiedzi