Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

chyba nic nie było z tego gdyż dość świeże

Podoba mi sięevil.png ale antena w Burku tego d....... .

Opublikowano

Yamaha Mio inaczej... niby banalny skuter ale jednak można whist

• Klubowicze
Opublikowano

Dziury w drogach takie same a mimo to tak odmienne dwa światy "... a było ich troje"

1.

i

2.

• Klubowicze
Opublikowano

i ja się tam wybierama ale niekoniecznie tirem :lol:

Opublikowano

i ja się tam wybierama ale niekoniecznie tirem :lol:

Norwegia jest prześliczna, natomiast ten odcinek uważam za przereklamowany - z góry faktycznie wygląda groźnie, ale już sama jazda nim (400 w moim przypadku) oczekiwanej adrenaliny nie wyzwoliła, ot parę zakrętów i byłem na dole. Ale Norwegię jako całość bardzo polecam.

• Klubowicze
Opublikowano

a ja chcę tam jechać nie dla adrenaliny tylko dla pięknych widoków więc pewnie bedę zadowolona

Opublikowano

Hmmm :ph34r: ....

Opublikowano

Ja bym powiedział łał :ph34r:

Za zdolności, chęć, wytrwałość i odwagę.

No i pewnie kawaler jeszcze, bo żona raczej by mu tak nie dała :lol:

Opublikowano

W francuskim 'Mam talent' poszło mu trochę gorzej :)

A nasi są lepsi. Na przykład Rafał Pasierbek

Na pożyczonym moto wystartował w zawodach w Indianapolis i ... wygrał :)

Opublikowano

Drift na moto

LINK

Reakcja na laskę bezcenna !w00t

Opublikowano

W francuskim 'Mam talent' poszło mu trochę gorzej ;)

A nasi są lepsi. Na przykład Rafał Pasierbek

Na pożyczonym moto wystartował w zawodach w Indianapolis i ... wygrał :lol:

Nie przeczę, są lepsi, wrzuciłem ten filmik tylko dlatego, że przeważa tam warta obejrzenia jazda na dwóch kołach,

a nie skakanie po motocyklu i wheelie bądź stoppie ze spaleniem gumy włącznie :) .

PS. Czasami w cyrkach jeżdżą małpki (w garibaldkach !w00t) na monocyklach i publiczność bije brawa ;) ...

Każdemu podoba się co innego, a ja akurat nie cierpię bezsensownego stuntu :D ... wolę obejrzeć ciekawe wyścigi moto.

Opublikowano
To mnie rozwaliło! !V
Opublikowano

I to się nazywa doping :D

Opublikowano

Lubelski full dla wszystkich forumowiczow;)))

Choreografia wymiata szczegolnie gitarzysty;))

Pozdro

Nie ten dział

Przenoszę

Opublikowano

Może i nie 2oo ale bardzo ciekawy teledysk.

Opublikowano

Proszę, zobaczcie to...

V12 w wersji mini

Opublikowano

Się nadłubał :)

Respect.

Aczkolwiek raczej wystawowy sprzęt powstał.

V-12tki co prawda nie kojarzę, ale nieatrakcyjne z punktu widzenia 2oo, ale będące chyba większym wyzwaniem technicznym silniki w układzie gwiazdki 7 są dostępne (ok, cena z tych lepszych :-P : 3KUSD+), działające i zapewniające przyzwoite osiągi w eksploatacji - np.: taki silnik OS-MAX i np.

lub
.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Proszę, zobaczcie to...

Horas trabajo - 1220 (!)

Jakieś 152 roboczodni... Niezłe puzzle :) A dla starszego pana pełen szacunek. Tylko się zastanawiam, jak podawanie paliwa rozwiązali i czym to zasilają ;)

Mają chłopaki jeszcze 16 cylindrowca z kątem przesunięcia 45st.

Pzdr.

M.

Opublikowano

te zabawki są napędzane sprężonym powietrzem :) bo widziałeś tam jakąś elektrykę ;)

Opublikowano

te zabawki są napędzane sprężonym powietrzem ;) bo widziałeś tam jakąś elektrykę :P

No przecież wiem :robot: A pisząc "zasilanie" miałem na myśli benzynę/diesel/mazut/LPG/CNG (niepotrzebne skreślić), nie elektrykę :P

Pzdr.

M.

PS. Pamiętam, jak ze trzy godziny spędziłem w Deutsches Museum w Monachium, latając od jednego silnika do drugiego, modele turbin, działająca rakietka na wodór/tlen (sam robiłeś elektrolizę), super...

Opublikowano

Nie muszą posiadać elektryki aby działać. Wystarczy paliwko- nitrometan do modeli RC -daje zapłon samoczynny:)

Opublikowano

Tak, ale do odpalenia potrzebne jest rozżarzenie świec, poźniej silnik już chodzi. Przynajmniej tak to znam z moich, jednocylindrowych modeli RC :robot: .

PS. Ale faktycznie nie widzę gniazd ani samych świec, szkoda że nie pokazano momentu rozruchu...