moro Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Jak to możliwe ? !zorro , !zorro , !zorro i jeszcze coś śmiesznego
JER2Y Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 no jak widać nie trzeba Jest tylko jedno małe ale. To co da się zrobić w "pierdupędach" (bez obrazy) jest niewykonalne w przypadku ich rozrośniętych braci i sióstr. Jako że jestem świeżo po wymianie paska w mojej Zacnej, śmiało mogę powiedzieć, że ręczne ściśnięcie sprężyny sprzęgła nie wchodzi w rachubę nawet przez Terminatora czy innego Dominatora - trzeba by do tego solidnego przyrządu. W Twoim Atlantiku będzie tak samo. IMHO łatwiej i szybciej jest zdjąć wariator.
Gość radiolog Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Słuszny ochrzan dostałem, że było, to prioszę administrację o skasowanie mojego postu i dwóch poniższych odnoszących się do moich niecnych poczynań
Marynarz Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Bylo i to dosłownie kilka postów wyżej ! Ja nie wiem czy Wy ludzie nie czytacie tego działu ? Tylko na ślepo wrzucacie aby było ode mnie Po co ? Czy naprawdę tak ciężko przelecieć te pare (dosłownie !) postów do góry i zobaczyć czy aby ktoś inny już tego nie zapodał ! Ja osobiście jak dłużej nie oglądam tego wątku a mam coś do wrzucenia to staram się (prawie wszystko) obejrzeć (bo niektóre nie są fun). Nie zaśmiecajmy, to nasze ! 1
Drek Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Patrz w lusterka albo Ci je poprawie
Marynarz Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Ubiegłeś mnie Drek.. ale dobre, dobre
Klubowicze Campto Opublikowano 17 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2011 Gorsza sprawa, jak to lusterko było elektrycznie składane a kierowca zrobił to umyślnie.
Jarek_PL Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Gorsza sprawa, jak to lusterko było elektrycznie składane a kierowca zrobił to umyślnie. I najprawdopodobniej tak było Kierownik bez zapłonu
JER2Y Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Gorsza sprawa, jak to lusterko było elektrycznie składane a kierowca zrobił to umyślnie. Nie wiem jak jest skonstruowane lusterko w Toyocie, ale w Megance mam elektrycznie składane lusterka i mogę je ręcznie składać i rozkładać bez względu na pozycję w jakiej było wcześniej ustawione elektrycznie i odwrotnie - każda kombinacja jest tutaj możliwa. Lusterka nie ulegają uszkodzeniu.
Gość radiolog Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 i to dosłownie kilka postów wyżej ! Ja nie wiem czy Wy ludzie nie czytacie tego działu ? Tylko na ślepo wrzucacie aby było ode mnie Po co ? Czy naprawdę tak ciężko przelecieć te pare (dosłownie !) postów do góry i zobaczyć czy aby ktoś inny już tego nie zapodał ! Ja osobiście jak dłużej nie oglądam tego wątku a mam coś do wrzucenia to staram się (prawie wszystko) obejrzeć (bo niektóre nie są fun). Nie zaśmiecajmy, to nasze ! Już się zrehabilitowałem i prosiłem administrację o usunięcie, ale czasami z linków naduś, wyduś etc. ciężko się zorientować
Kamikaze Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Reklama nowej Yamahy Xenter
mxmichal Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 freestyle na skuterze w skateparku KLIK !w00t
Bulba Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Dobrze ze ten link nie dziala bo juz sie normalnie zalamac mozna
szamot Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Letnia wersja ciężarówki a tu niezla jazda Mój link
stapoz Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 a taki był ładny, błyszczący !zorro
Kamikaze Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Filmik z mojej jesiennej przejażdżki. Niestety program, w którym montowałem film nie miał możliwości zapisu w HD. Następnym razem sie poprawię . Tarchomin - Centrum w 5 minut http://www.youtube.com/watch?v=oYmWAOxYQrI&feature=player_embedded#!
Krzyciu Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Jedno z wielu wymuszeń...tym razem na oczach monitoringu KLIKnij
Marynarz Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 i to się nazywa zachować zimną krew
tomjag Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Przegladałem pobieżnie i czy widzieliście Postrach skuterów? No jakby ktoś tak mojego potraktował, to nie ręczę za siebie !TAZ
gutek janus Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Witajcie, macie tutaj coś na wesoło klik , bo jak czytam "status ostrzeżeń" na forum Burgmanii to mnie, i nie tylko mnie, wywraca . gutek
marcin62 Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 chyba nic nie było z tego gdyż dość świeże i cvt i jeszcze czujnik położenia koła pasowego, było o nim troche na forum. AN650
Rekomendowane odpowiedzi