Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to możliwe ?

!zorro , !zorro , !zorro

i jeszcze coś śmiesznego

Opublikowano

no jak widać nie trzeba :D

Jest tylko jedno małe ale. To co da się zrobić w "pierdupędach" (bez obrazy) jest niewykonalne w przypadku ich rozrośniętych braci i sióstr. Jako że jestem świeżo po wymianie paska w mojej Zacnej, śmiało mogę powiedzieć, że ręczne ściśnięcie sprężyny sprzęgła nie wchodzi w rachubę nawet przez Terminatora czy innego Dominatora - trzeba by do tego solidnego przyrządu. W Twoim Atlantiku będzie tak samo. IMHO łatwiej i szybciej jest zdjąć wariator.

Opublikowano

Słuszny ochrzan dostałem, że było, to prioszę administrację o skasowanie mojego postu i dwóch poniższych odnoszących się do moich niecnych poczynań :drunk:

Opublikowano

Bylo

Opublikowano

Bylo

i to dosłownie kilka postów wyżej !

Ja nie wiem czy Wy ludzie nie czytacie tego działu ? Tylko na ślepo wrzucacie aby było ode mnie :) Po co ?

Czy naprawdę tak ciężko przelecieć te pare (dosłownie !) postów do góry i zobaczyć czy aby ktoś inny już tego nie zapodał !

Ja osobiście jak dłużej nie oglądam tego wątku a mam coś do wrzucenia to staram się (prawie wszystko) obejrzeć (bo niektóre nie są fun).

Nie zaśmiecajmy, to nasze !

Opublikowano

Patrz w lusterka albo Ci je poprawie :)

Opublikowano

Ubiegłeś mnie Drek.. ale dobre, dobre :)

• Klubowicze
Opublikowano

Gorsza sprawa, jak to lusterko było elektrycznie składane a kierowca zrobił to umyślnie.

Opublikowano

Gorsza sprawa, jak to lusterko było elektrycznie składane a kierowca zrobił to umyślnie.

I najprawdopodobniej tak było 2smiech2.gif

Kierownik bez zapłonu

Opublikowano

Nie wiem jak jest skonstruowane lusterko w Toyocie, ale w Megance mam elektrycznie składane lusterka i mogę je ręcznie składać i rozkładać bez względu na pozycję w jakiej było wcześniej ustawione elektrycznie i odwrotnie - każda kombinacja jest tutaj możliwa. Lusterka nie ulegają uszkodzeniu.

Opublikowano

i to dosłownie kilka postów wyżej !

Ja nie wiem czy Wy ludzie nie czytacie tego działu ? Tylko na ślepo wrzucacie aby było ode mnie :) Po co ?

Czy naprawdę tak ciężko przelecieć te pare (dosłownie !) postów do góry i zobaczyć czy aby ktoś inny już tego nie zapodał !

Ja osobiście jak dłużej nie oglądam tego wątku a mam coś do wrzucenia to staram się (prawie wszystko) obejrzeć (bo niektóre nie są fun).

Nie zaśmiecajmy, to nasze !

Już się zrehabilitowałem i prosiłem administrację o usunięcie, ale czasami z linków naduś, wyduś etc. ciężko się zorientować

Opublikowano

Reklama nowej Yamahy Xenter

Opublikowano

freestyle na skuterze w skateparku KLIK !w00t

Opublikowano

Dobrze ze ten link nie dziala

bo juz sie normalnie zalamac mozna

Opublikowano

Letnia wersja ciężarówki

a tu niezla jazda

Mój link

Opublikowano

a taki był ładny, błyszczący !zorro

Opublikowano

bujda ale robi wrażenie

Opublikowano
Opublikowano

Jedno z wielu wymuszeń...tym razem na oczach monitoringu KLIKnij

Opublikowano

i to się nazywa zachować zimną krew <_<

Opublikowano

Przegladałem pobieżnie i czy widzieliście Postrach skuterów?

No jakby ktoś tak mojego potraktował, to nie ręczę za siebie !TAZ

Opublikowano

Witajcie, macie tutaj coś na wesoło klik , bo jak czytam "status ostrzeżeń" na forum Burgmanii to mnie, i nie tylko mnie, wywraca wallbash.gif.

gutek

Opublikowano

chyba nic nie było z tego gdyż dość świeże

i cvt

i jeszcze czujnik położenia koła pasowego, było o nim troche na forum. AN650