szamot Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 A tak sie jeździ po Bydgoszczy Klik
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Na pewno był z młodzieżówki PIS i wiózł pocztę do Prezesa.
Marynarz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 A tak sie jeździ po Bydgoszczy Klik no i czym się tutaj chwalić ??? chyba tylko głupotą !bicz
szamot Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 no i czym się tutaj chwalić ??? chyba tylko głupotą A kto tu sie chwali,nie ma czym. Nie popieram czegoś takiego a, że to było akurat w moim mieście no cóż, tak powstają niestety opinie i statystyki. Za taki popis to i tak mało dostał
Drek Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Gdzie jest dziewczynka? P.S. Potrzeba odrobiny angielskiego. Przesunąć od razu do 0,30 s. Podobno głupota nie boli. Czyżby?
Bulba Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HNMq8XS4LhE&feature=player_embedded#! ))
monk Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 "Odblokowana 50tka" nabiera nowego znaczenia
Gość miki Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 "Baby sa jakies inne" Spodobal mi sie dzis zwiastun tego filmu, poplakalam sie ze smiechu zwiastun 1 zwiastun 2 zwiastun 3
Gość radiolog Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 A tak sie jeździ po Bydgoszczy Klik No i co to potem było odpowiedzialność zbiorowa peletonu motocykli? Pewnie miśki nie do końca byli przekonani który to
Krzyciu Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Główne role 2oo !scooter Klik 1 Akcja pewnie toczyła się bardzo ciekawie Klik 2 !sciana takiego to !bicz KLIK 3 Tutaj chyba najgorsze z najgorszych
Gość miki Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Klik 1 Akcja pewnie toczyła się bardzo ciekawie Ostatnio mialam tak na Zakopiance !placz1 Tyle ze bez takiego zakonczenia...
Marynarz Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Główne role 2oo !scooter Klik 2 !sciana takiego to !bicz to tutaj podobna sytuacja tyle że w roli głównej rowerzysta. a tutaj troszkę wyrzuciło z zakrętu... No i na koniec coś dla rozluźnienia... Najnowszy zwiastun filmu Mission Imposible V (Tak, tak... V część ) pt. wszystko mówiącym tytułem "Baba z wozu a łyżka na to jak na lato"
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2011 MZA ma tylko 1 motocykl, zakupiony wiosną tego roku. Pozazdrościli Tramwajom Warszawskim które również mają 1 sztukę
Marynarz Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Znalazłem ciekawą stronkę i na niej taki oto film... ktoś może powie mi o co kaman ??? Stronka KLIK
LWfilip Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Temat na tej stronce jest poświęcony śmierci Aleksieja Radionowa, któremu drogę zajechał jakiś terenówek. Facet zginął mimo sporego stażu na moto ( 18lat ) nic nie mógł zrobić. Trochę dużo tego tekstu a stronka nie uruchomiła mi się w całości. A filmik? Może chodziło o jazdę do miejsc gdzie zginęli koledzy. Trudno mi coś powiedzieć. Takie moje przypuszczenia. Poczytałem dalej i wyczytałem, że ( drugi post ) zginął jeszcze jeden kolega i członkowie tej grupy zebrali się i chcieli pojechać do tego miejsca gdzie on zginął. To same skróty nazw, chyba jakieś urzędy. Za pierwszym razem zatrzymali ich do wyjaśnienia. Po wytłumaczeniu, uznano, że wszystko jest ok i pojechali dalej ale jak to zwykle bywa w tak demokratycznym kraju, patrole zatrzymywały grupę gdzie się tylko dało.
Krzyciu Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Z plecaczkiem na jednym kole !scooter KLIK David Copperfield się kryje !w00t KLIK
daszek Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 ktoś może powie mi o co kaman ??? Stronka KLIK Na stronie opisane są wypadki motocyklistów. Jeden był z udziałem mercedesa (kierowca to pewnie jakaś szycha), w którym zginął kierownik motocykla Stanisław Łopatkin. Okazało się, że jest zapis tego wypadku z kamery innego samochodu. Jednak ruska milicja dziwnym trafem nie ma tego nagrania. Na przedstawionym filmie motocykliści jechali zaprotestować i dostarczyć nagranie do ministerstwa, czy też ichniej komendy głównej milicji. Zostali zatrzymani przez milicjantów w miejscu, gdzie zwykle zbierają się motocykliści i po wyjaśnieniu gdzie jadą, pojechali. Długo nie jechali, bo gdy ruszyli w stronę tego ministerstwa, milicjanci zaczęli im sprawdzać dokumenty , a bo tak Innymi słowy - uwzględniając realia u ruskich - to takie tupanie nóżką i całowanie tygrysa w dupę. Z plecaczkiem na jednym kole !scooter KLIK Widać, że albo opony drogie, albo przypada z pięć plecaczków na jednego kierownika
Klubowicze PIN Opublikowano 9 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2011 Mmmm Ciekawe rozwiązanie, ale na koreczki to raczej lipa
Kamikaze Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Film,który zna każdy australijski kierowca. Podkład muzyczny tego przesłania jest powtarzany przez australijskie ‘Radio Kierowców’ kilka razy dziennie. W tym czasie widać jak ruch automatycznie zwalnia. http://www.youtube.com/watch_popup?v=Z2mf8DtWWd8
przemas Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Mocne! Działa na wyobraźnię! Jest też coś szczególnie dla nas:
Drek Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Ciekawe rozwiązanie Hyundai-a. Reklama zakazana w TV. tu
stapoz Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Z plecaczkiem na jednym kole !scooter KLIK hehe, u nas gościu na ścigaczu 5m na jednym kole pojedzie i dumny jakby mistrzostwa świata wygrał, a tu proszę - mały azjata na swoim małym skuterku pół miasta objeżdża na gumie, i jeszcze z tyłu swoją laskę wiezie !w00t
szamot Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 <p> W filmie,, 22 kule" z Jeanem Reno w pewnym momencie dosiada Burgmana 650. W sumie nawet fajny film Leci na HBO a tu Największe wpadki budowlańców
Rekomendowane odpowiedzi