Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak sie jeździ po Bydgoszczy :)

Klik

Opublikowano

Na pewno był z młodzieżówki PIS i wiózł pocztę do Prezesa.

Opublikowano

A tak sie jeździ po Bydgoszczy :lol:

Klik

no i czym się tutaj chwalić ??? chyba tylko głupotą !bicz

Opublikowano

no i czym się tutaj chwalić ??? chyba tylko głupotą whip.gif

A kto tu sie chwali,nie ma czym.

Nie popieram czegoś takiego a, że to było akurat w moim mieście no cóż, tak powstają niestety opinie i statystyki.

Za taki popis to i tak mało dostał

Opublikowano

Gdzie jest dziewczynka? P.S. Potrzeba odrobiny angielskiego. Przesunąć od razu do 0,30 s.

Podobno głupota nie boli. Czyżby?

Opublikowano

"Odblokowana 50tka" nabiera nowego znaczenia :D

Opublikowano

A tak sie jeździ po Bydgoszczy :)

Klik

No i co to potem było odpowiedzialność zbiorowa peletonu motocykli? Pewnie miśki nie do końca byli przekonani który to :angry:

Opublikowano

Główne role 2oo !scooter

Klik 1 Akcja pewnie toczyła się bardzo ciekawie ;)

Klik 2 !sciana takiego to !bicz

KLIK 3 Tutaj chyba najgorsze z najgorszych :P

Opublikowano

Klik 1 Akcja pewnie toczyła się bardzo ciekawie :)

Ostatnio mialam tak na Zakopiance !placz1 Tyle ze bez takiego zakonczenia...

Opublikowano

Główne role 2oo !scooter

Klik 2 !sciana takiego to !bicz

to tutaj podobna sytuacja tyle że w roli głównej rowerzysta.

a tutaj troszkę wyrzuciło z zakrętu...

No i na koniec coś dla rozluźnienia...

Najnowszy zwiastun filmu Mission Imposible V (Tak, tak... V część :P) pt. wszystko mówiącym tytułem "Baba z wozu a łyżka na to jak na lato" :)

• Sympatycy
Opublikowano

MZA ma tylko 1 motocykl, zakupiony wiosną tego roku. Pozazdrościli Tramwajom Warszawskim które również mają 1 sztukę whist

Opublikowano

Znalazłem ciekawą stronkę i na niej taki oto film...

ktoś może powie mi o co kaman ???

Stronka KLIK

Opublikowano

Temat na tej stronce jest poświęcony śmierci Aleksieja Radionowa, któremu drogę zajechał jakiś terenówek. Facet zginął mimo sporego stażu na moto ( 18lat ) nic nie mógł zrobić. Trochę dużo tego tekstu a stronka nie uruchomiła mi się w całości. A filmik? Może chodziło o jazdę do miejsc gdzie zginęli koledzy. Trudno mi coś powiedzieć. Takie moje przypuszczenia.

Poczytałem dalej i wyczytałem, że ( drugi post ) zginął jeszcze jeden kolega i członkowie tej grupy zebrali się i chcieli pojechać do tego miejsca gdzie on zginął. To same skróty nazw, chyba jakieś urzędy. Za pierwszym razem zatrzymali ich do wyjaśnienia. Po wytłumaczeniu, uznano, że wszystko jest ok i pojechali dalej ale jak to zwykle bywa w tak demokratycznym kraju, patrole zatrzymywały grupę gdzie się tylko dało.

Opublikowano

Z plecaczkiem na jednym kole !scooter :)

KLIK

David Copperfield się kryje !w00t

KLIK

Opublikowano

ktoś może powie mi o co kaman ???

Stronka KLIK

Na stronie opisane są wypadki motocyklistów. Jeden był z udziałem mercedesa (kierowca to pewnie jakaś szycha), w którym zginął kierownik motocykla Stanisław Łopatkin. Okazało się, że jest zapis tego wypadku z kamery innego samochodu. Jednak ruska milicja dziwnym trafem nie ma tego nagrania. Na przedstawionym filmie motocykliści jechali zaprotestować i dostarczyć nagranie do ministerstwa, czy też ichniej komendy głównej milicji. Zostali zatrzymani przez milicjantów w miejscu, gdzie zwykle zbierają się motocykliści i po wyjaśnieniu gdzie jadą, pojechali. Długo nie jechali, bo gdy ruszyli w stronę tego ministerstwa, milicjanci zaczęli im sprawdzać dokumenty :(, a bo tak :P

Innymi słowy - uwzględniając realia u ruskich - to takie tupanie nóżką i całowanie tygrysa w dupę.

KLIK

Widać, że albo opony drogie, albo przypada z pięć plecaczków na jednego kierownika :)

• Klubowicze
Opublikowano

Mmmm Ciekawe rozwiązanie, ale na koreczki to raczej lipa :huh:

Opublikowano

Film,który zna każdy australijski kierowca.

Podkład muzyczny tego przesłania jest powtarzany przez australijskie ‘Radio Kierowców’ kilka razy dziennie.

W tym czasie widać jak ruch automatycznie zwalnia.

http://www.youtube.com/watch_popup?v=Z2mf8DtWWd8

Opublikowano

Mocne! Działa na wyobraźnię!

Jest też coś szczególnie dla nas:

Opublikowano

Ciekawe rozwiązanie Hyundai-a. Reklama zakazana w TV. tu

Opublikowano

Miszcz !

Opublikowano

KLIK

hehe, u nas gościu na ścigaczu 5m na jednym kole pojedzie i dumny jakby mistrzostwa świata wygrał, a tu proszę - mały azjata na swoim małym skuterku pół miasta objeżdża na gumie, i jeszcze z tyłu swoją laskę wiezie !w00t

Opublikowano

Trick się udał :)

Opublikowano

<p>

W filmie,, 22 kule" z Jeanem Reno w pewnym momencie dosiada scooter.gif Burgmana 650.

W sumie nawet fajny film

Leci na HBO

a tu

Największe wpadki budowlańców