monk Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Nie wiem czy już było, ale.. musiało zaboleć W serducho He, he. starczy Edit: Nie starczy, jeszcze miszcze !NOT
magart Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 ....Nie starczy, jeszcze miszcze ciekawe jak wyglądała facjata tego gościa po spotkaniu z balkonem !holiday ale coby nie powiedzieć, to moto zapaliło na dotyk (kopnięcie)
dragon513 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 A to widzieliśćie? !placz1Umieszczaj posty w odpowiednich działach i tematach. Posta przenoszę, nie trzeba zakładać dla niego nowego tematu. Następne podobne działania, bedą skutkowały ich kasowaniem, a w końcowym efekcie zostaniesz pozbawiony możliwości pisania. Administracja
Glub Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 coś mi się wydaje że to mocno naciągane jest.
Marynarz Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 coś mi się wydaje że to mocno naciągane jest. nie takie rzeczy w adobe się robi !scooter
Glub Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 o czym mówisz? adobe premiere? adobe after effects? bo prosi pracują na Avidzie !scooter
Marynarz Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 o czym mówisz?adobe premiere? adobe after effects? bo prosi pracują na Avidzie !scooter no dokładnie, bo trąci w tym klipie straszną amatorką !TAZ
Marynarz Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 oOoO... a już zapomniałem o tym filmiku że go wrzuciłem na YT
22hubert Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 kierowco patrz w lusterka http://www.smog.pl/wideo/38076/motocyklist...odowal_wypadek/
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ty, szwagier! "FAAK...gary muwaut"! Wersja oryginalna Ach... ta Polonia w jułesej
Marynarz Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Popłakałem się ze śmiechu Ty, szwagier! "FAAK...gary muwaut"! Ach... ta Polonia w jułesej a tutaj mamu już song na ten temat
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2010 a tutaj mamu już song na ten temat Marynarz... miałem to wrzucić na deser
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Translacja filmu: Ajm gona giwe him a cziken - nakarmię go kurczakiem, potocznie: dam mu kurczaka tets forfit szwagier - to aligator, który mierzy cztery stopy szwagrze der ju goł - w zależności od sytuacji: masz, żryj, proszę piękny, its bjutiful - piękny, jest piękny ger ar of hir - w zależności od kontekstu: oddal się, idź sobie, spieprzaj dziadu aaa! eee! - tradycyjne okrzyki bojowe myśliwych z bagien Illinois, poprzedzają silny atak wiosłem fak! - kolejny okrzyk bojowy, bardziej uniwersalny, spotykany w całych Stanach, w niektórych regionach robi się długie "a", tak aby słówko brzmiało "faaak" gare muw ałt - w zależności od kontekstu: oddalamy się, idziemy sobie, uciekajmy, spieprzajmy kip im et bej - bardzo trudna fraza, językowy siksfiter. W dosłownym tłumaczeniu oznacza: "trzymaj go w zatoczce", co ma pewien sens w przełożeniu na całą sytuację, ale możemy rzecz potraktować bardziej ogólnie i przetłumaczyć frazę jako: trzymaj go z dala od nas". hola, ajw gara wyłączyć na chwilę - w tym wyrazie napotykamy na zapożyczenie z języka hiszpańskiego - "hola" to tradycyjne pozdrowienie, takie jak polskie "cześć"; w tym kontekście oznacza jednak nie tyle powitanie co jest odzwierciedleniem nagromadzonych emocji. Tak więc cała fraza w tłumaczeniu brzmiałaby mniej więcej tak: kurcze! (albo dobitniej: kurde!) muszę wyłączyć na chwilę sprzęt do rejestrowania obrazu w formacie cyfrowym. Jak widać sprawa ociera się już w zasadzie o "kult" forfitera Szwagier! Zobacz jaki forfiter!
Glub Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3_JyGgdc5N4 a może burgmania zaadoptuje jakiegoś zwierza?
KRISTO Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Sklejone 2 burki 650 rozwalił mnie ten gostek
monk Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Może ten żółtek pogodzi naszych Grzesiów !happybth
KRISTO Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Jak jakaś laska nie będzie wiedziała jak wsiadać na wasz !scooter to pokażcie jej filmik instruktażowy !placz2 AAA tu Burgmania z Ameryki Południowej BRAZIL BURGMAN
tomjag Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Oto inne zastosowanie poduszki samochodowej: klik
Rekomendowane odpowiedzi