AHMPL Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Nie wiem czy BYŁO ? - zemsta motocyklisty...
Marynarz Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 A teraz się przyznać, kto ich rozumie? !piwko Pewno PES, jak już ustaliliśmy Oni są kosmitami... a to jest filmik reklamowy z ich planety Duh-Duh... !tut
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 8 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2010 Off road na 50 Naduś i coś dla tych co lubią zimę !piwko
monk Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 Pewnie każdy z nas oglądał to co najmniej tyle razy co Rambo, ale.. dla ludzi o mocnych nerwach: edit: eee, miał być edit..
Glub Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 O ja Pier{piiip} [jako reakcja na otaczającą rzeczywistość] - dobiło mnie wyprzedzanie z lewej na lewym pasie.... on jest hardkorem.
pisklak Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Klimatyczny filmik na głównej www.honda.de Pozdr. Pisklak
kmodzele Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Czyżby Hołek miał T-Max-a ? NADUŚ pzdr Do jasnej ..., czemu jeszcze nie jest Burgmaniakiem?!? No bo chyba nie ukrywa się pod jakimś "Boguś66" (sorry dla Bogusia, jeśli ktoś ma taki nick). No i na czwartkowe spoty też mógłby wwpaść czasem.
Glub Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 daj spokój z tym gościem:) bez elektroniki- same usta.
Kordian Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 V.I.P.Ten też dobry Artykuł ciekawy, moje osobiste zdanie czy w jedzie na moto chodzi o to by czuć się innym lepszym od innych użytkowników drogi..? a tutaj taki specyficzny lans powiedziałbym ze mało dojrzały ... V.I.P.
monk Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 daj spokój z tym gościem:) bez elektroniki- same usta. Wiedziałem, że dwie rzeczy na raz to za dużo do ogarnięcia Więc proszę, osobno: STEP BY STEP
Sympatycy szorstki Opublikowano 16 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Lipca 2010 Troszkę odeszliście od tematu... A tutaj T-Max turbo i powerslide: pzdr
monk Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Troszkę odeszliście od tematu... "Super download. Filmy nie tylko skuterowe., download" ?? No, chyba, że spieszy Ci się zegarek, bo ten post faktycznie jest już poza tematem !OK Pozdrowionka
Glub Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Wiedziałem, że dwie rzeczy na raz to za dużo do ogarnięcia Więc proszę, osobno: STEP BY STEP Noo.. dobre, ale do momentu gdy nie włącza elektroniki... dobra.. to teraz turntablizm:
Sympatycy szorstki Opublikowano 16 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Lipca 2010 Troszkę odeszliście od tematu... !OK "Super download. Filmy nie tylko skuterowe., download" ?? No, chyba, że spieszy Ci się zegarek, bo ten post faktycznie jest już poza tematem !OK Pozdrowionka Było: " " ... A ja dam kolejny w temacie: Nieco "dłubnięta" GP800. Fajnie wygląda "zamykanie licznika" w końcówce, niewielka różnica w porównaniu z hamownią. pzdr
monk Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 To na koniec dyskusji, w kwestii, kto miał rację Dwa piwka, uważone I na dziś koniec. Wracać do pracy
Sympatycy szorstki Opublikowano 16 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Lipca 2010 Coś pięknego, uśmiałem się do łez Zaraz fajrant, to co będziemy "wracać do pracy" ? !OK Wrzucę coś z tej samej (prawie) bajki. TO się nazywa celna riposta na próby pajacowania: STRZAŁ pozdrowionka
Marynarz Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 To się nazywa jazda bez trzymanki... Może zrobimy taki konkursik na następnej Burgmanii ?? NADUŚ
Lucjan73 Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 Może zrobimy taki konkursik na następnej Burgmanii ?? Znam już pierwszych chętnych na ten konkurs !scooter , tylko jest jeden problem kto załatwi tyle pachołków do stworzenia toru !OKK
kmodzele Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 Może wpisowe na zlot / spotkanie to "przywieźć ze sobą 4 pachołki". Bez pachołków nie wpuszczać. Przy typowej frekwensji burgmaniowej - będzie prawie 1000 szt ! (jeśli Admin uważa, ze to OT - do usunięcia)
KAZI Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 To się nazywa jazda bez trzymanki... Może zrobimy taki konkursik na następnej Burgmanii ?? NADUŚ Demontuję centralkę i zaczynam ćwiczyć !scooter
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Lipca 2010 To się nazywa jazda bez trzymanki... Może zrobimy taki konkursik na następnej Burgmanii ?? NADUŚ Bleee, u naszych egzaminatorów by nie zdał. Po pierwsze nie sprawdził czy może włączyć się do ruchu (ruch głową), po drugie nie używał kierunkowskazów przed zmianą kierunku jazdy a także nie oglądał się przed zmianą kierunku jazdy... !OKK !OKK pzdr
Rekomendowane odpowiedzi