SimonWarka Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Team Adrenaliny.....podobnie jak kolega któremu wysłałem linka....zbieramy szczęki Tak profesjonalnie sklejony filmiki po prostu tak rewelacyjnie się oglada....i ta muzyka! Nie wiecie moze skąd jest - z miłą chęcia bym ściągnął sobie! EKSTRA!
Gość auksencjusz Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Może trochę nieadekwatne do tematyki ostatnich postów, ale warto zobaczyć. Przynajmniej ja się jeszcze z takim dokładnym myciem samochodu nie spotkałem. Ale może dobry sposób... !placz1
Gość Sent Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Reklamy Kawasaki: http://www.youtube.com/watch?v=k8vaC0dHhL0&feature=related Reklama GSX-R 1000: A tu film (najlepszy jaki widziałem na youtube) związany poniekąd z Dywizjonem 303 Swego czasu, byłem tak zafascynowany wojennym lotnictwem (tata zaczął składać Małe modelarze dorwane w Antykwariacie, a potem Kartonowy arsenał), że przeczytałem prawie wszystkie polskie książki o tej tematyce m.in. 302 na start
Sympatycy szorstki Opublikowano 12 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 12 Stycznia 2010 A tu film (najlepszy jaki widziałem na youtube) związany poniekąd z Dywizjonem 303 Swego czasu, byłem tak zafascynowany wojennym lotnictwem (tata zaczął składać Małe modelarze dorwane w Antykwariacie, a potem Kartonowy arsenał), że przeczytałem prawie wszystkie polskie książki o tej tematyce m.in. 302 na start Te fragmenty to chyba z Pearl Harbour są(Ben Affleck). Ciekawe, że w filmie o Pearl Harbour, samolot którym latał Affleck ma oznaczenia Polskiego Dywizjonu 303 pzdr
voit Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 trójka na skucie, a sqt na gumie P.S oczywiście nie pochwalam !w00t
22hubert Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 trójka na skucie, a sqt na gumie P.S oczywiście nie pochwalam !w00t czemu? przeciez kaski mieli
voit Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 trójka na skucie, a sqt na gumie P.S oczywiście nie pochwalam !w00t czemu? przeciez kaski mieli kaski to oni mieli niestety głęboko w dup..., a nie na głowach.
stiopa Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Strach pomyśleć, jakie mieli by miny gdyby była gleba. Nie pochwalam. !w00t
Użytkownicy Tony Opublikowano 21 Stycznia 2010 Użytkownicy Opublikowano 21 Stycznia 2010 A co Wy na to http://www.autokrata.pl/artykul/skuter-na-nieg-7815 albo to http://www.autokrata.pl/artykul/stunter-na-skuterze-955
voit Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 nie wiem czy było, ale niezłe !yeah A swoją drogą Hiszpan, który nie jechał nigdy !yeah ...dziwne.
Noguru Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 hehe widziałem to hee idiota chciał pokazać co to nie on i pokazał Hiszpański szpan !yeah wrotki mu dajcie albo i nie bo siebie zabije
Noguru Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 motor z wyrzutnia rakiet czego to nie wymyślą motor rakieta !OKK
KAZI Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 nie wiem czy było, ale niezłe A swoją drogą Hiszpan, który nie jechał nigdy !OKK ...dziwne. Ha ha ha dopiero zobaczyłem, niby śmieszne - nie piekielnie śmieszne - a z drugiej strony powinien Moreno trochę przed programem poćwiczyć. Dobrze, że nie dali mu jakiejś 4setki.
mxmichal Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 hiszpański temperament , sie cymbał popisał ale śmiechu miałem !
ptaku_1 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Moj braciszek w czasach jak mialem 50cm i chcial sie przejechac to mial tak samo, ta szalona moc poniosla go prosto w zywoplot.
Klaud Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Mam nadzieję, że nie dubluję - widzieliście holenderskiego prowadzącego talk show z udziałem osób poszkodowanych przez służbę zdrowia i jego reakcję na vocal gościa po spartaczonej operacji migdałków? Uwaga: śmiech niestosowny, ale ... CHOLERA JAKI ZARAŹLIWY A tu wersja ze zwierzeniami po zwolnieniu z roboty: Ilekroć widzę tego gościa, płaczę razem z nim ze śmiechu - gość jest po napalm cream, takie "śmieszne kulki" do palenia z coffe shopu PS Warto zwrócić uwagę na "pytanie z widowni" - gość dobija ewidentnie i bezlitośnie prowadzącego !happybth
Marcin S. Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Mam nadzieję, że nie dubluję - widzieliście holenderskiego prowadzącego talk show z udziałem osób poszkodowanych przez służbę zdrowia i jego reakcję na vocal gościa po spartaczonej operacji migdałków? Ale wiesz, że to fake jest? !happybth http://en.wikipedia.org/wiki/In_De_Gloria Ale niezłe, niezłe Pzdr. M.
Klaud Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Tym bardziej musiał coś palić, żeby tak się śmiać !happybth Ja po prostu lubię takie ćwiczenia przepony, jak to np:
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 2010 Zwróćcie uwagę na znaki przed wzniesieniem. A dalej, to już poleciało. Komentarz jest zaj...ty. !OKK !OK Ale urwał...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Administrator Opublikowano 5 Lutego 2010 Zwróćcie uwagę na znaki przed wzniesieniem. A dalej, to już poleciało. Komentarz jest zaj...ty. !OK Ale urwał... Ciekawe czy mieli zimówki... !OKK
Rekomendowane odpowiedzi