Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Team Adrenaliny.....podobnie jak kolega któremu wysłałem linka....zbieramy szczęki :D

Tak profesjonalnie sklejony filmiki po prostu tak rewelacyjnie się oglada....i ta muzyka!

Nie wiecie moze skąd jest - z miłą chęcia bym ściągnął sobie!

EKSTRA! :D

• 1 miesiąc temu...
Gość auksencjusz
Opublikowano

Może trochę nieadekwatne do tematyki ostatnich postów, ale warto zobaczyć. Przynajmniej ja się jeszcze z takim dokładnym myciem samochodu nie spotkałem. Ale może dobry sposób... !placz1

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Reklamy Kawasaki:

http://www.youtube.com/watch?v=k8vaC0dHhL0&feature=related

Reklama GSX-R 1000:

A tu film (najlepszy jaki widziałem na youtube) związany poniekąd z Dywizjonem 303

Swego czasu, byłem tak zafascynowany wojennym lotnictwem (tata zaczął składać Małe modelarze dorwane w Antykwariacie, a potem Kartonowy arsenał), że przeczytałem prawie wszystkie polskie książki o tej tematyce m.in. 302 na start

• Sympatycy
Opublikowano
A tu film (najlepszy jaki widziałem na youtube) związany poniekąd z Dywizjonem 303

Swego czasu, byłem tak zafascynowany wojennym lotnictwem (tata zaczął składać Małe modelarze dorwane w Antykwariacie, a potem Kartonowy arsenał), że przeczytałem prawie wszystkie polskie książki o tej tematyce m.in. 302 na start

Te fragmenty to chyba z Pearl Harbour są(Ben Affleck). Ciekawe, że w filmie

o Pearl Harbour, samolot którym latał Affleck ma oznaczenia Polskiego Dywizjonu 303 :lol:

pzdr

Opublikowano

trójka na skucie, a sqt na gumie

P.S oczywiście nie pochwalam !w00t :D

Opublikowano

P.S oczywiście nie pochwalam !w00t :D

czemu? przeciez kaski mieli

Opublikowano

Oby nikomu krzywdy nie zrobili....

Opublikowano

P.S oczywiście nie pochwalam  !w00t  :D

czemu? przeciez kaski mieli

kaski to oni mieli niestety głęboko w dup..., a nie na głowach. :D

Opublikowano

Strach pomyśleć, jakie mieli by miny gdyby była gleba. Nie pochwalam. !w00t

Opublikowano

to już chyba nawet nie jest offroad

Opublikowano

nie wiem czy było, ale niezłe !yeah

A swoją drogą Hiszpan, który nie jechał nigdy !yeah ...dziwne.

Opublikowano

hehe widziałem to hee idiota chciał pokazać co to nie on i pokazał Hiszpański szpan !yeah wrotki mu dajcie albo i nie bo siebie zabije

Opublikowano
nie wiem czy było, ale niezłe :lol:

A swoją drogą Hiszpan, który nie jechał nigdy !OKK ...dziwne.

Ha ha ha dopiero zobaczyłem, niby śmieszne - nie piekielnie śmieszne :D:lol::angry: - a z drugiej strony powinien Moreno trochę przed programem poćwiczyć. Dobrze, że nie dali mu jakiejś 4setki.

Opublikowano

hiszpański temperament , sie cymbał popisał ale śmiechu miałem !

Opublikowano

Moj braciszek w czasach jak mialem 50cm i chcial sie przejechac to mial tak samo, ta szalona moc poniosla go prosto w zywoplot.

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie dubluję - widzieliście holenderskiego prowadzącego talk show z udziałem osób poszkodowanych przez służbę zdrowia i jego reakcję na vocal gościa po spartaczonej operacji migdałków?

Uwaga: śmiech niestosowny, ale ... CHOLERA JAKI ZARAŹLIWY :D:D:D

A tu wersja ze zwierzeniami po zwolnieniu z roboty:

Ilekroć widzę tego gościa, płaczę razem z nim ze śmiechu - gość jest po napalm cream, takie "śmieszne kulki" do palenia z coffe shopu ;)

PS Warto zwrócić uwagę na "pytanie z widowni" - gość dobija ewidentnie i bezlitośnie prowadzącego !happybth

Opublikowano
Mam nadzieję, że nie dubluję - widzieliście holenderskiego prowadzącego talk show z udziałem osób poszkodowanych przez służbę zdrowia i jego reakcję na vocal gościa po spartaczonej operacji migdałków?

Ale wiesz, że to fake jest? !happybth

http://en.wikipedia.org/wiki/In_De_Gloria

Ale niezłe, niezłe B)

Pzdr.

M.

Opublikowano

Tym bardziej musiał coś palić, żeby tak się śmiać !happybth

Ja po prostu lubię takie ćwiczenia przepony, jak to np:

• Sympatycy
Opublikowano

Zwróćcie uwagę na znaki przed wzniesieniem. A dalej, to już poleciało. Komentarz jest zaj...ty. !OKK !OK

Ale urwał...

• Administrator
Opublikowano
Zwróćcie uwagę na znaki przed wzniesieniem. A dalej, to już poleciało. Komentarz jest zaj...ty. !OK ;)

Ale urwał...

Ciekawe czy mieli zimówki... !OKK :P